Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Noozxx

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  36
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Recente profielbezoeken

355 profielweergaven
 1. Hey, iedereen die interesse heeft die zoekt naar dr rogge en hier op uit komt, ik heb foto's geplaatst privé als je ze wilt zien kan ik je toevoegen
 2. Maak mij toch een beetje zorgen!?

  Ik kan je nog geen foto's tonen heb er zelf ng geen kunnen maken ben nu 5 dagen po, vanaf ik een foto kan maken wil ik je er wel doorsturen grtjs
 3. Ja kan soms wel helpen om wat rond te wandelen maar voel dan wel aan mezelf dat ik na 2-3min moet stoppen omdat ik anders echt zeurende brandende pijn op mijn borsten voel. Dan kruip ik terug in de zetel.
 4. Ja amai maar ik ben van mezelf een redelijk bezorgd iemand maak me altijd druk en paniekeer rap. Een flipper zoals mijn vriend zegt lig hier nu ook te flippen hoor hopelijk is alles normaal Enzo maar gelukkig krijg ik van iedereen te horen dat ze dit ook hebben meegemaakt en dat dit normaal is wat ik voel. Hoelang ben jij nu po?
 5. Ja das wel waar en hou nu terug wel pijn het gevoel alsof mijn borsten er gaan uitvallen zo gespannen en soms brandigere steken. Mijn rug doet ook wel veel pijn door zo gebogen te zitten. Heb nu net een hard kussen achter mijn rug geplaats en is zo wel wat beter. Afzien, hopelijk loopt alles goed en is dat allemaal normaal.
 6. Oh oke , ja is wel fijn dat je elke dag je borsten al kan zien. Ik moet morgen eerste keer controle, de wondes jeuken (onder de oksel) das volgens mij wel een goed teken. Heb wel nog last maar begint te beteren, toch al niet meer zoals gisteren soms wel maar niet meer zo lang en hevig de pijn. Lig ook al ietsje comfortabeler. Hoe gaat het met jou heb je nog veel pijn?
 7. Oke dat is wel goed dat het na 1week toch echt wel begint te beteren!
 8. Amai goed voor je dat alles vlot verloopt! Hoe is het bij jou gedaan achter of voor de spier?
 9. Ja rusten helpt wel heb ik nu wel ondervonden voel me nu toch al iets beter door te slapen juist rugpijn door oncomfortabel te slapen en vannacht veel ongemakkelijk geweest door volgens mij al die pijnstillers. Maar het gaat oke nu wel pijn en moe maar toch niet meer zo verschrikkelijk als gisteren hopelijk voel ik me nooit zo meer als gisteren let's hope!
 10. Dankje wel is fijn om te horen! Ja ik zou ze ook graag terug geven moest het kunnen amai met veel plezier. Inderdaad dat de eerste dagen maar rap voorbij gaan! Heb je tips voor de eerste dagen beweegde je armen al wat?
 11. Ja inderdaad ga ik ook doen want als de pijn begint Te komen gaat het niet snel meer weg! Amai wat verschrikkelijk die pijn had dacht echt niet zien aankomen hopelijk gaat die eerste week rap voorbij want hoe ik me nu voel pfff heb er wel lichtjes spijt van toch zeker door die pijn hopelijk veranderd dat gevoel snel!
 12. Ja inderdaad doet wel nog pijn ook al neem je pijnstillers had gedacht dat dat minder zou zijn
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×