Jump to content

Mahina

Members
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

1 Follower

About Mahina

 • Birthday 12/28/1990

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,499 profile views
 1. Mooi geworden hoor bij jouw!! Bij mij gaat het goed, heb 3 bh's geshopt maar 1 is zonder cupmaat dat is een triangel bh. Ik ben echt heel erg blij ermee, maar zeker ook wel voor dr spiegel soms: Hmm tis nog best klein mag wel groter. Haha maar idd mag niet klagen want mag allang blij zijn met wat ik nu heb en dat ben ik ook zeker! Ik maak niet meer zoveel foto's heb wel laatst foto's geplaatst. Misschien dat ik binnenkort wel weer foto's maak. mijn littekens zijn bij mij niet meer gevoelig, linker litteken zie je bijna niet meer. Blijf wel last houden van steekjes en vooral Mn rechter bor
 2. Hoi @Wasabi2, welkom op het forum! Ik had ook echt bijna niks en voelde mij ook daardoor niet vrouwelijk. Ook zat het mij net als miss.s dwars dat meiden van bij wijze van 10 al grote borsten hadden en ik niks. Toen ik de stal had genomen voor mijn borstvergroting kwam ik ook hier op het forum waar ik echt enorm veel informatie heb opgedaan! Je kunt ook in de zoekbalk een woord invullen (met meer dan 3 tekens anders pakt hij het niet) om zo een vraag beantwoord te krijgen. En lekker rondlezen in allerlei topics! Veel leesplezier en succes met oriënteren, ben benieuwd of en wan
 3. Ja nachten zijn beter te doen! Heb wel wat hulp nodig van collega's maar er is weinig zorg in de nacht. Heerlijk dat ie bij jouw bijna uit mag, ben jaloers!!! Ik word ook echt geïrriteerd van dat ding zit zo strak pff blij als ik m ook uit mag. Ja het gevoel komt heel langzaam aan weer terug maar vooral links is het een groter stuk wat gevoelloos is dan rechts. Ben benieuwd wanneer dat helemaal weg is... hoe is het verder bij jouw nu, nog blij met je boobs??
 4. Dat zachter worden kan wel een aantal maanden duren, bij mij worden ze nu wel al wat soepeler maar kan echt wel een tijd duren totdat ze helemaal soepel zijn! Liefs
 5. Hey @Tos, het ging redelijk. Had erna wel hele harde borsten en toen ik in bed lag kreeg ik steken... ik ga vanaf vanavond de nachtdienst in dan is de zorg meestal wat minder zwaar dus even kijken hoe dat gaat. Vond het wel fijn om weer op Mn werk te zijn! hoe gaat het met jouw nu?
 6. Jaa ik had een bh gepast maar 70E en die zag perfect! De beugel van de D paste niet. Maar idd het kan nog veranderen! hahaha ja k probeer ook zo min mogelijk te hoeven schakelen lekker rustig aan. Want de bochten onderlangs sturen is ook nog wel een gedoe vind ik hahah. ik zal wel laten weten hoe het gaat op m'n werk. Snap dat je het idd dan niet zo even vertelt, en al helemaal niet als het niet nodig is. Ik heb het al m'n collega's vertelt maar dat is vooral ook omdat ik hun hulp straks hard nodig zal hebben... Ik heb vooral ook pijn aan de huid van m'n borsten. Ik voel af en
 7. Dankjewel!! Jaa precies, probeerde vandaag nieuwe foto te plaatsen maar is te groot denk ik... zal t andere x even opnieuw proberen!
 8. @Sonja1985 haha ja dat is gek om te zien he!! Maar wel heel leuk vond ik! ik had m'n album gemaakt toen ik op de laptop zat maar weet het zo even niet meer te omschrijven. Je kunt even in je welkomst bericht kijken daar staat het als het goed is in!
 9. Haha nou zo is het!! Vind het er heel mooi uitzien hoor, ook de 300 ziet er natuurlijk uit bij je! Heb je ook een 3-D gehad of niet? Spannend, nu lekker alle voorbereidingen doen en op naar die operatie!!! Ik kon echt niet wachten!
 10. Spannend nog eventjes wachten en dan heb je boobies hihi. Krijg je anatomische of ronde? 3! Krijg je het op de spier of dual plane? Ik zal je aan mijne toevoegen.
 11. Geeft niet heb ik ook wel eens haha! Wat leuk he bh's shoppen!!! Ik heb ook al wat gekocht (1 zonder cupmaat is een triangel bh) super leuk hihi. Staat je onwijs mooi die bh zeg!!! autorijden vind ik best lastig want de bochten stuur ik onderhands maar dat is best irritant en schakelen vooral in z'n 1 is best onprettig..... heb jij dat ook?? Jaa ze weten het gelukkig wel allemaal op m'n werk dus hoop echt dat ze rekening houden met mij want ik kan geen patiënten draaien of helpen met opstaan oid... wassen kan ik bij helpen maar zwachtelen (doen wij heel veel) kan ik niet steunkous
 12. Ik heb even gekeken, dat is idd ong dezelfde voorsituatie als ik eigenlijk. Ik ben net zo lang als jouw en weeg ong hetzelfde! Ben benieuwd hoe het word bij jouw!!
 13. @Dori dankjewel!! Ja ik ben er echt onwijs blij mee! Ik had hiervoor een 75a cup maar denk dat het bij nader inzien ook een 70aa had kunnen zijn was bijna plat.... wat is jouw voor situatie?
 14. @Dori ja klopt het verschil is niet super groot, ik heb je toegevoegd! liefs
 15. Hoo @Dori ik heb 330cc dus iets meer dan wat jij zoekt. Ik heb anatomisch dual plane geplaatst merk mentor high profile. Mijn album staat privé dus tag me eten in je bericht als je in m'n album wilt dan voeg ik je eraan toe. Ik ben 3 weken po. liefs
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.