Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Nieuwke

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hierbij mijn operatieverslag: Om 10u moest ik binnen zijn. We waren ruim op tijd vertrokken en om 9u10 kreeg ik al een kamer. Een kwartiertje later kwam de verpleegster zeggen dat ik me mocht klaarmaken, nog even plassen en het schortje aan. Nog een kwartier later kwamen ze me al halen. Voor de ok nog een uurtje moeten wachten, verpleging kwam een infuus prikken, moest ik natuurlijk nodig plassen (van de zenuwen) en mocht niet meer uit bed dus ja hoor, lekker comfortabel op een bedpan... maar ja beter zo dan achteraf op de operatietafel. dan kwam de dokter aftekenen en even later werd ik binnengereden. Gelijk de tafel op, ze maakten het me zo comfortabel mogelijk en ik kreeg een hele duidelijke en geruststellende uitleg over de narcose en wat er allemaal te gebeuren stond. Dan herinner ik me wakker te worden en weer in te dommelen. Toen wakker en op de klok stond 12u10. Allemaal heel vlot verlopen. Om 12u30 weer naar de kamer. Hubby was blij me te zien. Iets gedronken en een uurtje later gegeten. om 16u mocht ik naar huis en tot hier toe bevalt het me allemaal prima. De pijn valt mee hoewel de arts me had verwittigd dat het vandaag erger zou zijn als gisteren.
 2. Nog een dikke week en ik heb ze. Ik kijk er zo naar uit.
 3. Nog een dikke 3 weken en het is zover! ik vind het allemaal al best spannend moet ik zeggen. Meer en meer vragen in mijn hoofd. Vraag me af of ik de dag van de operatie nog voldoende tijd zal hebben om de uiteindelijke maat te bespreken of ik toch beter nog ns bel voor een extra afspraak...
 4. Dank je! Zo spannend! En zo veel vragen nog. Maar kijk er enorm naar uit. Geen zorgen ivm met angst of pijn voor de operatie maar wel of ik gied uitgelegd heb hoe ik ze precies wil als gaan ze wel groot genoeg if niet te groot zijn...
 5. Dit wordt tegelijk behandeld tijdens de borstvergroting. Dan twee dagen later de draadjes die ervoor moeten zorgen dat de tepel niet weer inklapt eruit en klaar is kees.
 6. Op 13 april is het mijn beurt. Nog een tijdje voorpret dus. Ik vind het bijzonder spannend en heb duizend vragen in mijn hoofd. Wel blij dat ik eindelijk de knoop heb doorgehakt.
 7. Hallo, idd in het AZ Turnhout - campus st Jozef. bedankt voor het verplaatsen! ik maak me wat zorgen of ik voldoende duidelijk heb gemaakt welke maat ik precies wil... ik krijg sebbin implantaten en hij denkt tussen de 260 en 300 Cc nodig te hebben voor een deftige c cup te bekomen. Hoewel die c cup niet echt mijn zorg is. Ik wil volle borsten maar niet te overdreven groot... kan het me niet goed voorstellen hoe het zou worden. hij had het wel over implantaten breder aan de basis en minder projectie ipv andersom. Ik maak me daarin wat zorgen dat ze te klein zouden uitdraaien... ach, komt vast wel goed.
 8. Yess! Het is zover! Op 13 april krijg ik mijn nieuwe boobs bij dr Bronckaers. Aftellen nu en dromen van deftige lingerie en hoe het er zal gaan uitzien.
 9. Klink alsof het goed gegaan is! Super toch! Nu wachten tot je ze kan zien. Moet spannend zijn. Ik wens je een spoedig herstel toe en gefeliciteerd met je nieuwe boobs.
 10. Hier ook een hele tijd geleden aan het traject begonnen. Al een dik jaar aan het denken toch ns een consult te doen. In juni afspraak gemaakt maar pas in augustus bij dr Damen terecht gekomen. Dan met meer vragen buiten gekomen als toen ik binnen ging. Enkele weken geleden gebeld voor een afspraak bij dr Bronckaers. Hier kon in sneller terecht op consult. Ik ben nu overtuigd. Vond het een aangename man en heel duidelijk en eerlijk in zijn uitleg. Weet ook zeker dat hij nog zal weten wat ik precies wil de dag van de ingreep. Dat vond ik wel belangrijk.
 11. Dank je! Inderdaad spannend! maandag bellen voor de operatie te plannen. De chirurg zei me dat hij nog enkele plaatsjes vrij had in april en anders zal het mei worden. Nog zo lang!
 12. Hallo, Deze week ging ik elders op consultatie. ik voelde me bij deze chirurg veel beter en kan maandag bellen voor een afspraak. eindelijk kan het aftellen naar mijn nieuwe borsten beginnen! :-)
 13. Nieuwke

  Grootte?

  Hallo, Eerder deze week gingen mijn man en ik op consultatie bij dr Damen in de WK te Genk. Bij het vullen van de pasbh kreeg ik twee verschillende maten aangepast. De kleinste (200cc) leken me te klein en de volgenden (330cc) leken me (onder een T-shirt) perfect! Dan zei dr Damen dat 300cc de max is om een natuurlijk uitziende borst te behouden. Dus de twijfel sloeg toe.... Vervolgens vroeg ik hoe lang het implantaat goed blijft of wanneer het moet vervangen worden. Dat blijkt tussen 10 en 25 jaar. Op mijn vraag of dat dan gewisseld zal worden zei hij, wellicht eerst een borstflift en dan implantaat vervangen maar dat zien we dan wel. verder ook nog dat hoe groter de borst, hoe sneller ze gaat hangen. Lichte paniek in mijn hoofd. Het lijkt me of ik moet kiezen tussen nu of later mooie borsten. Ik wil uiteraard op mijn 50 ook nog mooi zijn. Ben nu 34. Welke ervaring hebben jullie hiermee? Gaan de borsten met implantaten hangen? Na hoeveel tijd? En vooral welke maat kies ik? Ik ben 1m57 en weeg 51,5kg. Omdat mijn borstkas breder is kan ik gaan tot 300cc natuurlijk uitziend, maar die pasmaat was er niet. De 330 leek mij perfect maar ik wil voorkomen met Pamela's weer buiten te komen. Dr. Damen heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te woord te staan en sprak met kennis van zaken. Naar de procedure toe kwam hij geruststellend over. Graag enige wijze woorden.
 14. Hallo, hoe gaat het ondertussen met je? heb binnenkort een consultatie gepland staan bij dr Damen en lees graag zoveel mogelijk over zijn resultaten.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×