• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Nieuwke

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral
 1. Dank je! Zo spannend! En zo veel vragen nog. Maar kijk er enorm naar uit. Geen zorgen ivm met angst of pijn voor de operatie maar wel of ik gied uitgelegd heb hoe ik ze precies wil als gaan ze wel groot genoeg if niet te groot zijn...
 2. Dit wordt tegelijk behandeld tijdens de borstvergroting. Dan twee dagen later de draadjes die ervoor moeten zorgen dat de tepel niet weer inklapt eruit en klaar is kees.
 3. Op 13 april is het mijn beurt. Nog een tijdje voorpret dus. Ik vind het bijzonder spannend en heb duizend vragen in mijn hoofd. Wel blij dat ik eindelijk de knoop heb doorgehakt.
 4. Hallo, idd in het AZ Turnhout - campus st Jozef. bedankt voor het verplaatsen! ik maak me wat zorgen of ik voldoende duidelijk heb gemaakt welke maat ik precies wil... ik krijg sebbin implantaten en hij denkt tussen de 260 en 300 Cc nodig te hebben voor een deftige c cup te bekomen. Hoewel die c cup niet echt mijn zorg is. Ik wil volle borsten maar niet te overdreven groot... kan het me niet goed voorstellen hoe het zou worden. hij had het wel over implantaten breder aan de basis en minder projectie ipv andersom. Ik maak me daarin wat zorgen dat ze te klein zouden uitdraaien... ach, komt vast wel goed.
 5. Yess! Het is zover! Op 13 april krijg ik mijn nieuwe boobs bij dr Bronckaers. Aftellen nu en dromen van deftige lingerie en hoe het er zal gaan uitzien.
 6. Klink alsof het goed gegaan is! Super toch! Nu wachten tot je ze kan zien. Moet spannend zijn. Ik wens je een spoedig herstel toe en gefeliciteerd met je nieuwe boobs.
 7. Hier ook een hele tijd geleden aan het traject begonnen. Al een dik jaar aan het denken toch ns een consult te doen. In juni afspraak gemaakt maar pas in augustus bij dr Damen terecht gekomen. Dan met meer vragen buiten gekomen als toen ik binnen ging. Enkele weken geleden gebeld voor een afspraak bij dr Bronckaers. Hier kon in sneller terecht op consult. Ik ben nu overtuigd. Vond het een aangename man en heel duidelijk en eerlijk in zijn uitleg. Weet ook zeker dat hij nog zal weten wat ik precies wil de dag van de ingreep. Dat vond ik wel belangrijk.
 8. Dank je! Inderdaad spannend! maandag bellen voor de operatie te plannen. De chirurg zei me dat hij nog enkele plaatsjes vrij had in april en anders zal het mei worden. Nog zo lang!
 9. Hallo, Deze week ging ik elders op consultatie. ik voelde me bij deze chirurg veel beter en kan maandag bellen voor een afspraak. eindelijk kan het aftellen naar mijn nieuwe borsten beginnen! :-)
 10. Grootte?

  Hallo, Eerder deze week gingen mijn man en ik op consultatie bij dr Damen in de WK te Genk. Bij het vullen van de pasbh kreeg ik twee verschillende maten aangepast. De kleinste (200cc) leken me te klein en de volgenden (330cc) leken me (onder een T-shirt) perfect! Dan zei dr Damen dat 300cc de max is om een natuurlijk uitziende borst te behouden. Dus de twijfel sloeg toe.... Vervolgens vroeg ik hoe lang het implantaat goed blijft of wanneer het moet vervangen worden. Dat blijkt tussen 10 en 25 jaar. Op mijn vraag of dat dan gewisseld zal worden zei hij, wellicht eerst een borstflift en dan implantaat vervangen maar dat zien we dan wel. verder ook nog dat hoe groter de borst, hoe sneller ze gaat hangen. Lichte paniek in mijn hoofd. Het lijkt me of ik moet kiezen tussen nu of later mooie borsten. Ik wil uiteraard op mijn 50 ook nog mooi zijn. Ben nu 34. Welke ervaring hebben jullie hiermee? Gaan de borsten met implantaten hangen? Na hoeveel tijd? En vooral welke maat kies ik? Ik ben 1m57 en weeg 51,5kg. Omdat mijn borstkas breder is kan ik gaan tot 300cc natuurlijk uitziend, maar die pasmaat was er niet. De 330 leek mij perfect maar ik wil voorkomen met Pamela's weer buiten te komen. Dr. Damen heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te woord te staan en sprak met kennis van zaken. Naar de procedure toe kwam hij geruststellend over. Graag enige wijze woorden.
 11. Hallo, hoe gaat het ondertussen met je? heb binnenkort een consultatie gepland staan bij dr Damen en lees graag zoveel mogelijk over zijn resultaten.
 12. Hey, hoe gaat het ondertussen? ben benieuwd, heb zelf ook een consult bij dr Damen gepland staan en lees graag zoveel mogelijk over zijn resultaten.
 13. Woensdag ga ik langs bij dr Damen en lees overal beter een maatje groter te nemen. Ik vind het reuze-spannend en kijk ernaar uit. Hebben jullie zelf kleding meegenomen voor over de pas bg of krijg je daar iets?
 14. Aanstaande woensdag heb ik een consultatie bij dr Damen voor een borstvergroting en tepelcorrectie. kijk ernaar uit en ben blij dat het voor jou zo is meegevallen