Lookingforcurves

Members
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

8 Followers

About Lookingforcurves

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat fijn om je weer terug te lezen en goed dat de pijn nu wat beter onder controle is! Ik heb minder cc gekregen maar kon enkel paracetamol nemen en heb de eerste week ook erg afgezien van pijn en ellende... Maar nu begin ik er wel steeds blijer mee te worden! Ik wens je nog een goed herstel!
 2. @mmmaaike Ja, in de richtlijnen staat 1 maand dag en nacht steunbeha en borstband... Er is precies wel een behoorlijk verschil tussen de richtlijnen van verschillende artsen. Nu, ik vind het voorlopig niet erg om die beha nog even te dragen, maar zal toch blij zijn als ik van die borstband vanaf ben! Normaal mag je na 6 weken toch terug beugelbeha dragen he?
 3. Hey Guusje, zag net je berichtje in de chat en kwam even een kijkje nemen. Moet eerlijk zeggen dat ik op je foto's niet meteen een verschil opmerk hoor. Pas als ik echt ga kijken, zie ik het een klein beetje denk ik. Het ziet er alleszins erg mooi uit, en past qua maat erg goed bij je vind ik. Probeer er toch wat van te genieten, je kan niet meer doen dan je nu doet en wellicht zal die ene kant nog wel een beetje mee zakken!
 4. @Miss.S Net daarom ben ik wat verwonderd over het advies of gebrek aan advies dat ik daar krijg. Ik heb nu nog hechtstrips met een waterdicht verbandje over, dat mag ik er zelf afhalen binnen 2 weken (als ik 4 weken PO ben). Tot dan moet ik de voorgeschreven beha en borstband dragen. Na die eerste maand hoeft dat niet meer, mag ik zelf beha kiezen en borstband uitlaten (en volgens verpleegster haalt het sowieso niets uit van die langer te dragen). Dan mag ik de littekens ook insmeren met cicalfate, en vanaf 6 weken PO eventueel met bapscarcare de littekens behandelen. Maar verder geen enkel advies over wat vanaf dan mag of niet mag, enkel dat ik naar mijn lichaam moet luisteren. Volgende controle-afspraak is bij Dr. Plovier zelf, als ik 10,5 week PO ben. en nu wil ik geen problemen maken waar er geen zijn, maar af en toe zit ik toch met twijfels of iets al kan of niet, of hoe ik aan het mooiste eindresultaat kan komen, en wat duidelijke richtlijnen van de PC zou ik dus wel handig vinden...
 5. Ik vroeg aan de verpleegster ook hoe ik kon weten of alles genoeg gezakt was na 4 weken, om zeker te zijn dat ik de borstband vanaf dan mocht uitlaten. Klopt het dat die dan toch niet veel effect meer heeft? Want bij mij zit alles nog altijd vrij hoog, dan hoop ik maar dat het de komende twee weken ineens zakt?!
 6. Tja, ik weet dat ze minder samendrukbaar zijn en daardoor een grotere cup nodig hebben om comfortabel te zitten, dus qua beha wellicht een 70 C, maar qua zicht kom ik dan toch gewoon uit op een 70 B?
 7. Ah ja, mijn vriend heeft me ook opgemeten omdat ik een Carefix Anna wou bestellen. Ik heb ondermaat 69 en bovenop 84-85. Kom dus momenteel uit op een 70B (met 260cc aan elke kant). Een hele verbetering, maar hoop maar dat ze nu niet te veel gaan krimpen en ik terug op een A-cup kom...
 8. Net terug van mijn afspraak om de draadjes eruit te halen. Heb zelf niet gekeken (kan daar niet goed tegen bij mezelf) maar blijkbaar is alles mooi toe en ziet het er goed en rustig uit nu zitten er terug strips op en een waterdichte pleister erover voor nog 2 weken. Beha en borstband nog 2 weken dag en nacht aanhouden. Daarna mag ik beginnen met zalf op de littekens. wat ik wel vreemd vind: zolang ik beha en borstband nog braaf 2 weken aanhou, is het al goed. Ik mag nu al alles terug doen van bewegingen (???) tenzij het pijn doet natuurlijk, en binnen 2 weken ook eender welk type beha aandoen (???). Ik mag alles doen wat goed voelt, gewoon luisteren naar mijn lichaam. Ik heb nog van niemand anders zo'n soepele richtlijnen gehoord/gelezen, normaal mag je je armen toch niet boven je hoofd, of geen repetitieve bewegingen, of geen zware dingen heffen, of geen beugel- of push-up beha?
 9. Hey @Happy2016 Begint stilaan beter te gaan, de eerste dagen nadien waren erg pijnlijk omdat ik de pijnmedicatie niet kon verdragen, had er dik spijt van toen. nu vooral last van die vervelende borstband, en een erg stramme rug borsten zitten erg hoog, en ik vind het nog niet echt mooi. Minder CC dan eerst besproken (260 ipv 300), maar het geheel valt wel veel groter en vooral breder uit dan wat ik had verwacht :-/ nog niet helemaal happy dus, maar hopelijk komt dat als ik er wat aan gewend raak. Heb nooit echt borsten gehad, en denk dat ik gewoon wat tijd nodig heb :-)
 10. Net even gaan kijken, ziet er prima uit he! Smeer jij al met iets op je huid? Ik smeer na de douche een heel klein beetje bio oil op de huid van mijn borsten, omdat die toch erg moet meetrekken nu en ik schrik heb voor striemen. maar voor de litteken raadt Plovier eerst cicalfaat aan, en daarna bapscar pleisters geloof ik? Bij mij spraken ze meteen bij het wakker worden over laserbehandelingen tegen de littekens, dat maakte me wat ongerust. Ik dacht dat hij wel een beetje zijn best zou doen om kleine mooie littekentjes te maken, en dat die vanzelf wel wegtrekken als je ze goed verzorgt en uit de zon houdt?
 11. Oh, ziet er echt al mooi uit! Kan begrijpen dat je even moet wennen, maar mooi hoor! Je geeft me goede hoop!
 12. Ok, nog een paar losse t-shirts in huis gehaald, all vuile kleren gewassen, laatste avondmaal gehad en medicatie klaargezet. Hoop dat ik wat ga slapen vannacht want ben zenuwachtig voor morgen! ik heb beslist het op een volle B, kleine C te houden, en dan moet Plovier maar beslissen wat haalbaar is en toch natuurlijk bij mijn lichaamsbouw past. Hij is uiteindelijk de expert he, en ik vertrouw erop dat hij het zo mooi mogelijk maakt. En liever iets kleiner of wat minder projectie dan striemen omdat mijn huid niet meekan, of rimpeling, of te voelbare naden of zo. ik heb van die bio-oil gekocht tegen de striemen, smeer ik die er best vanaf morgen op (niet op littekens uiteraard)? Of 48 u wachten tot beha heel even uit mag om te douchen? Iemand ervaring mee?
 13. Hmm, nu begin ik te twijfelen, want ik ben er automatisch vanuit gegaan dat het die full zou zijn, omdat ik dacht dat dat standaard was, nee dus... Ik had aangegeven dat ik graag een volle B, kleine C wou, om in confectie maten te passen. Dr de Meyere had me eerder eens gemeten en schatte dat 11 cm de maximum breedte was. Ik heb aan Plovier ook gezegd dat ik niet breder dan mijn borstkas wou gaan (geen borsten die er opzij wat uitsteken, lijkt me gek als je van niks komt). Hij heeft 300 CC opgeschreven, en sprak me de eerste keer ook over 280-300cc. Ik dacht dus dat het dan die full van 295cc zou zijn, of heel misschien die full van 315cc, maar dan ben ik misschien helemaal mis? Ondertussen denk ik dat ik qua uitzicht toch graag een C wil, met een B heb ik wel ineens "echte" borsten (de leegte is dan opgevuld) maar ben ik bang dat ik na het eerste wennen, toch net iets meer ga wensen. Dus misschien iets meer toch dan ik initieel heb aangegeven. Maar het moet er ook nog op een goede manier in kunnen he, en ik wil ook niet dat de randen zichtbaar of voelbaar worden of dat het gaat rimpelen. zou ik hem dat vooraf nog eens moeten doorgeven per mail, of gewoon voor de operatie zeggen?
 14. Super, dat is heel lief, want Plovier leek er niet zo in thuis als het afwijkt van standaard... Ik neem de dolzam momenteel niet meer in (rug is stuk beter), maar zou er vanavond terug mee starten om een beetje op te kunnen bouwen. Anders kan ik de eerste dagen maar 2 of 3 druppels per keer nemen, en dat doet niet veel. Vorige keer toch tot 8 druppels per keer opgebouwd, als ik dat rustig doe, lukt het wel. Mag tot 3x10 druppels per dag had de dokter me toen gezegd. Die dolzam donderdagochtend voor de operatie best niet meer innemen zeker?