Eliza09

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Eliza09

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja, sommige littekens blijf je (denk ik) je hele leven zien. Maar ja, ik vind het niet erg. Beter een paar littekens dan die "dikke memmen". Echt ik ben er zo blij mee en ik kijk niet eens naar de littekens. Ik zie alleen maar hoe mooi het is geworden. Mooie vorm, veeeel minder etc. etc. Littekens zijn er trouwens niet echt om de tepels het is meer de snee naar beneden die je nog echt ziet en dan onder de borsten maar ja, dat zie je sowieso niet zo goed.
  2. Ha Maaike, Ja het is nu net meer dan een jaar achter de rug. Wat heb ik een spijt dat ik het niet eerder heb laten doen. Echt bijna elke dag ben ik weer heel bewust van het verschil en wat een vreugd. Er is per borst een kilo (!!) verwijderd. Tja, de goede arts vinden: ik ben gewoon naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gegaan en daar naar de mij aangewezen arts gegaan. Het klikte tijdens de gesprekken dus ik ben gewoon gegaan. Heel tevreden. Ook achteraf. Nou moet ik zeggen dat het mij echt niet kon schelen hoe ze er er na zouden uitzien dus ik was snel tevreden maar het zijn juweeltjes geworden. Enige echte tip: NEEM HEEL VEEL RUST na de operatie. Doe NIETS! Verder: alleen maar aanrader.
  3. Ja, ik krijg het vergoed. Bestaat er een lijstje van klinieken die 'vergoede' verkleiningen doen?
  4. Ik zit in de orientatiefase voor een bvk maar vind het moeilijk om goede informatie over artsen te vinden. Moet ik er vanuit gaan dat het ziekenhuis de beste optie is of moet ik juist op zoek gaan naar een goede kliniek? Hoe hebben jullie dat gedaan?
  5. Hallo, Ik heb net gebeld naar het ziekenhuis voor een intake bij een plastisch chirurg. Eind mei de intake. Ik loop al bij een andere arts vanwege rugklachten maar ben nu toch eindelijk deze weg ook maar ingeslagen. Volgens mij heb ik nl. ook rugklachten vanwege mijn hangers aan de voorkant. (ja ik heb een hekel aan ze). Ik heb nu maat H en hoop daar een flink eind van af te kunnen laten halen. Ik weet er nog heel weinig van dus kom hier flink buurten om meer informatie te verzamelen. Groetjes Eliza