Ga naar inhoud

Utopia

Leden
  • Aantal items

    183
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Utopia

  1. 8 uur geleden zei vuurzonnetje:

    hoi, wat ben ik ontzettend blij met dit forum. Het geeft zoveel inzicht en voelt goed om te weten dat iedereen wel met dezelfde gevoels zit. Heb na een lange tijd eindelijk de knoop doorgehakt en ga binnenkort op mn eerste consult bij boerhaave. Ik wil graag dr van der weij als

    arts. 

     

    @Utopia zou ik ook in je album mogen spieken

     

    Tuurlijk! Ik voeg je toe.

  2. 7 uur geleden zei fitgirlkim:

    Hihi dankjewel. Ben ook benieuwd naar jouw boobs.

     

    ja nou soms zie ik foto’s met corsé en dan denk ik zelfs dat dat er niet eens zo nep uit ziet. Volgensmij is het echt een combinatie van het aantal cc en de plaatsing die maakt dat het wel of niet natuurlijk oogt.. 

     

    ik hoop dat mijne er snel wat natuurlijker uit gaan zien en gaan zakken. Dan kan ik er ook aan wennen. Vind het nu nog een beetje spannend om in de spiegel te kijken.. had jij dat ook de eerste paar dagen?

     

    Ja dat blijft gek hoor! Zeker de eerste dagen zitten ze nog heel hoog en rare vorm. Je zal zien na een week of 4 beginnen ze echt te vormen en worden ze steeds mooier :wub:

  3. 45 minuten geleden zei fitgirlkim:

    Oh ja de gewone ronde! Daar werkt faceland het meeste mee. Ik heb heel erg lang getwijfeld tussen die en de ergonomix, uiteindelijk toch voor de ergonomix gekozen omdat deze net iets zachter was en dus in een druppel schijnt te vallen. Ik kom zelf van een 70A dus een natuurlijke borst leek me voor mij de beste oplossing. Ja ik spiek graag even bij je, ik zal je ook even bij mij toevoegen!

     

    Heel mooi al hoor! Heb even gespiekt bij je en ik voeg jou ook toe aan mijn album.

     

    ik denk dat je dan inderdaad de juiste keuze hebt gemaakt! Ik wilde juist een beetje de neppe look, vind dat wel mooi :P en de corse vond ik weer té, al denk ik nu dat dat prima had gekund. Ach ja het went gewoon heel snel. 

  4. 2 minuten geleden zei Vonnepon:

    @Utopia ik vond t al vreemd dat Flowersh dat schreef vandaar mijn reactie. Ik vind het heel goed dat een pc aan geeft wat kan en wat niet kan, dat lijkt mij ook een zorgplicht van een arts.  Maar ik zeg erbij, iedereen moet voor zichzelf weten wat men wilt en daar dan de juiste arts bij zoeken. 

     

    Eens. Ik vind ook dat de risico’s voor de patiënt zijn als ze toch groter willen en ik respecteer het dat een arts als Fresow het gewoon niet doet. 

    • Like 1
  5. 11 minuten geleden zei fitgirlkim:

    Hee die heb ik ook! Heb je ook de ergonomix? En dual plane? Ik ben nu 6 dagen po maar de boel staat nog onwijs strak. Merk echter wel dat ik de borst nu al kan indrukken en niet zo hard meer is als dat ze net gezet waren. Zoals je ziet op mijn pf mogen de mijne echt nog een end gaan zakken haha. Wel al heel blij mee. Door wie ben jij geopereerd?

     

    Wat toevallig! Ik heb de silksurface - rond rond zeg maar. Alleen ik vind het zelf wel ogen als de ergonomix of de demi omdat ze er zo natuurlijk uit zien. 

     

    Ik ben door Fresow geopereerd, nu 7 maanden po. Je mag wel even in mn album spieken? 

  6. Zojuist zei fitgirlkim:

    Dat is ook hoe ik faceland ervaren heb! De consulentes zijn helemaal niet van meer cc dan je eigen borstbreedtes, en de pc’s plaatsen ook liever dat wat natuurlijk is. Hier was ik overigens helemaal tevreden mee

     

    Inderdaad. Achteraf had ik ze wel groter gewild maar dat had ook zeker niet prettig aangevoeld denk ik. Ik heb nu de max laten plaatsen (Motiva full 355 cc) en na 7 maanden voelen ze nog altijd best strak in mijn velletje. Mag nog wel een stuk soepeler worden zeg maar. Plus dan zouden ze echt gaan uitsteken onder je oksel ook denk ik.

  7. Op 5-8-2018 om 19:47 zei Vonnepon:

    @Flowersh spannend meis. Ik moet wel zeggen dat ik t vreemd vind dat faceland alles plaatst waar de cliënt om vraagt. Ik vind dat een goede pc aan moet geven wat esthetisch mooi is en tot hoeveel nog verstandig en uitvoerbaar is zonder extra risico op complicaties of problemen later. Vd Weij Geeft de voorkeur aan een natuurlijke borst, niet te groot. Hij adviseerde mij 300cc en max kon ik 340cc hebben. Ik ben wel voor t maximale gegaan want ik vind het niet erg dat t zichtbaar is dat ik wart heb laten doen. Ik ben ook heel blij dat ik daarvoor gegaan ben want had ze niet kleiner willen hebben. Ik zal je toevoegen aan m’n album dan kun je zien hoe t geworden is. Ohja ik kwam van een lege 75 A en heb nu 75E. 

     

    Faceland plaatst juist niet wat jij zelf wilt maar zijn heel erg van de natuurlijke borsten. Ik gaf bij mijn eerste consult aan dat ik richting de 400 cc wou, maar werd meteen duidelijk gemaakt dat dat technisch gezien niet zou passen, en als ik dat wel zou willen dat ik naar een chirurg als Nio zou moeten gaan die wel buiten de standaard durft.

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.