• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

claddie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  134
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral

2 Volgers

Recente profielbezoeken

872 profielweergaven
 1. Ik ben geopereerd door dr Laura Moojen-Zaal en vind dat echt een fijne pc
 2. Wat goed om te horen!! Mik ben zeker blij! Zes weken po nu en ook nog steeds vocht na drukke dagen. Volgens PC kan dat tot zes maanden duren! Ben jij blij met het resultaat?
 3. Hi Romy, hoe is je operatie gegaan? Is het je meegevallen? ik kreeg als tip van m'n PC de vitamine E crème van Jacob Hooy. Kun je bij de drogist halen! Ik smeerde om de korstjes heen (omdat heel veel stukken wel gewoon al netjes waren) en masseer er ook veel bij. succes met je herstel!
 4. Boobs en paaldansen

  Wat goed om te lezen!! Fijn om eventjes de ervaringen te lezen, ook al heb ik een andere operatie gehad! Deed jij wel voor 12 weken al weer de split/spagaat trainen. Dus puur de lenigheid van je benen? Merk dat ik daar in wel al wat verloren ben namelijk ook. Wil het liefst over een paar weken weer op het podium staan, maar vind het lastig zoeken wanneer ik echt weer op niveau kan dansen (zonder paal!)
 5. Borstverkleining

  @Katja.l Zeker! Heb m'n hele kledingkast uitgemest en alles wat te ruim is, staat te koop en dat is heeeeeel veel. En heel veel andere kleding staat gewoon zo veel mooier. Lijk echt 10 kg slanker. heb je al een datum wanneer je geopereerd wordt?
 6. @Zee-Bra77 Absoluut mag je dat! En juist met zo'n heftige beslissing en vooral heftige ingreep moet je het alleen doen als je er 100% achter staat en je écht goed voelt ergens bij. Don't settle for less. Dr. Moojen-Zaal werkt in Velthuis kliniek in Amsterdam. De eerste keer dat ik haar zag vond ik haar wel té zakelijk, maar de tweede keer toen ik zelf wat meer het achterste van mn tong liet zien (dus vertelde over dat ik het spannend vond en dat ik het vet eng vond om mezelf over te geven aan iemand anders) was ze heel begripvol, maar wel op een zakelijke manier. Ik kan dat wel waarderen. Op de dag van de operatie is ze ook nog 4x aan mn bed geweest en 5 dagen na de operatie belde ze zelf om te checken hoe het ging. Ik ben echt heel tevreden er over. Moet wel zeggen dat je haar beter op haar eigen emailadres kan mailen dan via de kliniek, dan heb je ook steeds binnen één uur antwoord hahah. Spannend hoor woensdag weer! Fijn dat Nieuwsgierig123 je voor gaat in de kliniek, kun je even goed volgen hoe het allemaal precies in zn werking gaat!
 7. Te koop: nieuwe sportbh en victoria's secret bh's

  Foto 2 en foto 5 heb ik nog, andere zijn inmiddels verkocht :-)
 8. Hoi, je kan bij Velthuis gewoon aangeven dat je 2 sportbh's wilt, dan leggen ze er eentje extra voor je klaar! Succes!
 9. @Zee-Bra77 Wat vervelend om te lezen zeg! Ook al zijn andere wel tevreden over hem, als jij er geen goed gevoel bij hebt, moet je het absoluut niet doen. Wel even een tegenvaller zeg. Bij wie is je volgende consult? Zelf ben ik geopereerd door dr. Laura Moojen-Zaal, zijn online ook veel wisselende verhalen over te lezen en veel mensen vinden haar zakelijk etc, maar ik vind het een fantastisch mens en ben dolenthousiast over het resultaat. Wellicht voor jou ook de moeite waard om er heen te gaan, juist omdat haar hoofdfocus is om een mooi totaal plaatje te maken. Succes in ieder geval met dit traject, ben benieuwd hoe het verder gaat!
 10. @Zee-Bra77 spannende dag! Heel veel succes vandaag!
 11. Borstverkleining

  Stel ze gerust hoor @Katja.l heb er zelf namelijk ook veel aangehad om hier te spreken met mensen die me net voor geweest waren! Mijn hele proces kun je terugvinden bij operatieverslagen en dan mn topic. Eigenlijk had ik namelijk vorig jaar mn operatie al gepland, maar toen heb ik afgezegd, omdat ik niet durfde. Uiteindelijk nu 17 juli geopereerd dus ruim 3 weken geleden. De exacte cupmaat kunnen ze niet van te voren aan je vertellen. De PC liet me wel zien wat ze voor me kon doen en wat ze weg kon halen en ik heb aangegeven dat ik het zo klein en natuurlijk mogelijk wilde. Dus als zo klein mogelijk niet natuurlijk zou zijn, mochten ze best iets groter blijven. Als het maar mooi bij mn lichaam paste. En dat heeft mn PC echt heel goed begrepen, want ik ben enorm blij met het resultaat! Vanaf dag 1 was ik al zo gelukkig ermee. Er is 1200 gram weggehaald en ik kan me niet meer voorstellen dat dat gewicht extra aan mn nek/schouders/rug hing. En daarbij ben ik zo mooi in proportie nu. De aanschaf van de sportbh was inbegrepen bij de operatie en ik heb er één nieuw exemplaar bijgekocht van 55 euro. Qua narcose viel het me 100% mee. Ik was daar superbang voor en die angst heb ik besproken met de anesthesist. Hij heeft me onder narcose gebracht, terwijl ik gewoon lekker met hem aan het kletsen was dus ik was helemaal ontspannen. Ik werd ook ontspannen wakker, maar werd niet heel goed wakker dus ze hebben me nog een aantal uurtjes op de uitslaapkamer gehouden, omdat ik gewoon helemaal high was hahaha. Dus heb eigenlijk een fantastische middag gehad hahaha. Pijn heb ik vanaf dag 1 niet gehad. Ik heb de eerste nacht ook meteen niet mn pijnstillers ingenomen en na 3 dagen ben ik gestopt met de paracetemol, omdat ik gewoon echt geen pijn had. Ik had 80F/G en nu 80C dus je kunt je voorstellen hoe een grote verandering dat is! Als ik alles van te voren had geweten, had ik me niet zo druk gemaakt als dat ik nu gedaan had. Want tot nu toe valt het me echt 100% mee. Ik ga komende week (4 weken PO) ook weer lekker beginnen met werk en voel me goed. Eerste week was ik wel heeeel vermoeid, maar sinds deze week slaap ik ook gewoon 8 uur per nacht en doe ik geen middagdutjes meer. Dus ik ben echt een gelukkig mens!
 12. Borstverkleining

  Hi Katja, Welkom! Wat een spannend vooruitzicht! Ik ben zelf drie welen geleden geopereerd (ook bvk en lift) en heb aangegeven dat de borsten zo natuurlijk mogelijk moesten worden en goed bij m'n lichaam moeten passen. Het is een C cup geworden, maar belangrijker vind ik dat het idd prachtig bij m'n lichaam staat! Super spannend hoor! Succes alvast!!
 13. IPL na borstvergroting

  Ik ben ook aan het laseren en nu 3,5 weerk PO. Diegene die me behandeld geeft aan dat ze mn oksels maandag (ben dan 4 weken po) even overslaat en volgende sessie weer meeneemt, zodat ze er dan allemaal beter bij kan. Voor jou misschien ook handig!
 14. Voorstellen en bvk

  Spannend! Houd je ons op de hoogte hoe het gegaan is?