Ga naar inhoud
Borsten Forum

claddie

Premium Member
 • Aantal items

  142
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

16 Good

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

1142 profielweergaven
 1. Hoi, Ik ben bij Velthuis Kliniek geopereerd (dr. Laura Moojen-Zaal) en heel tevreden! De kamers zijn in principe voor 2 personen, maar de nacht dat ik geopereerd was bleven ik en één enkele andere dame logeren en hadden we dus allebei een eigen kamer. Wel zo fijn! Vooral omdat zij 's nachts niet kon slapen en ik als een blok in slaap viel. Kliniek is in Amsterdam (naast de Ikea). Personeel was allemaal super aardig, PC hield gepaste afstand en was vooral heel professioneel en daar houd ik wel van. Heb liever dat ze haar werk goed doet, dan dat ze gezellig kletst haha. Qua wachttijd viel het ook enorm mee! Ik kon binnen vier weken geopereerd worden en de verzekering heeft alles vergoed. Succes!
 2. Hoi, Ik ben bij dr. Laura Moojen - Zaal geweest bij Velthuis Kliniek in Amsterdam en ben super tevreden over de behandeling en zeker ook over het resultaat! Ze heeft goed geluisterd naar wat ik wil en ik vind dat ze er heel natuurlijk uit zien! Succes!
 3. claddie

  Spijt of .....

  Hoi @Katja.l wat vervelend zeg! Hopelijk knap je snel op. Succes bij de PC!
 4. Hi @Doe ik het of niet? hier gaat het eigenlijk supergoed! Is natuurlijk al een half jaar geleden ook. Merk alleen als ik echt de hele dag sport dat het nog steeds opzwelt, maar volgens mn pc kan dat tot een jaar duren helaas.. Ik heb wel echt de sportbh mega lang gedragen, omdat ik die gewoon het lekkerst vond zitten trouwens, maar 's nachts niet inderdaad. Hoe gaat het met jou nu?
 5. Hi dames, wat vervelend om te lezen zeg! Ik ben zelf in juli geopereerd (half jaar geleden nu) en moet zeggen dat ik na een week of 4 a 6 echt alles wel weer deed. Alleen merk nog steeds dat als ik heel veel gedaan heb op een dag of na een hele ochtend sporten dat ik dan nog steeds veel vocht in mn borsten heb. Heb hier de PC ook over gesproken en die geven ook aan dat dit normaal is. Hopelijk verdwijnen jullie klachten snel!!
 6. Hoi, ik heb de bh zes weken ‘s nachts gedragen. En had ongeveer 4 weken bloeduitstortingen maar dit is natuurlijk per persoon verschillend.
 7. Hoi Maaike, ik ben in juli geopereerd door dr. Laura Moojen-Zaal in veldhuis kliniek. Erg tevreden. Ze staan bekend om haar natuurlijke borst die ze maakt en dat is bij mij ook absoluut het geval!
 8. claddie

  Hoe vind je de juiste arts?

  Hoi, wat spannend! Wat mij geholpen heeft is gewoon met een vragenlijstje naar wat klinieken en ziekenhuizen toe te gaan en vooral te kijken waar je het beste gevoel hebt! Ik ben uiteindelijk bij Velthuis geopereerd, superblij mee!
 9. Ik ben geopereerd door dr Laura Moojen-Zaal en vind dat echt een fijne pc
 10. Wat goed om te horen!! Mik ben zeker blij! Zes weken po nu en ook nog steeds vocht na drukke dagen. Volgens PC kan dat tot zes maanden duren! Ben jij blij met het resultaat?
 11. Hi Romy, hoe is je operatie gegaan? Is het je meegevallen? ik kreeg als tip van m'n PC de vitamine E crème van Jacob Hooy. Kun je bij de drogist halen! Ik smeerde om de korstjes heen (omdat heel veel stukken wel gewoon al netjes waren) en masseer er ook veel bij. succes met je herstel!
 12. claddie

  Boobs en paaldansen

  Wat goed om te lezen!! Fijn om eventjes de ervaringen te lezen, ook al heb ik een andere operatie gehad! Deed jij wel voor 12 weken al weer de split/spagaat trainen. Dus puur de lenigheid van je benen? Merk dat ik daar in wel al wat verloren ben namelijk ook. Wil het liefst over een paar weken weer op het podium staan, maar vind het lastig zoeken wanneer ik echt weer op niveau kan dansen (zonder paal!)
 13. claddie

  Spijt of .....

  @Katja.l Zeker! Heb m'n hele kledingkast uitgemest en alles wat te ruim is, staat te koop en dat is heeeeeel veel. En heel veel andere kleding staat gewoon zo veel mooier. Lijk echt 10 kg slanker. heb je al een datum wanneer je geopereerd wordt?
 14. @Zee-Bra77 Absoluut mag je dat! En juist met zo'n heftige beslissing en vooral heftige ingreep moet je het alleen doen als je er 100% achter staat en je écht goed voelt ergens bij. Don't settle for less. Dr. Moojen-Zaal werkt in Velthuis kliniek in Amsterdam. De eerste keer dat ik haar zag vond ik haar wel té zakelijk, maar de tweede keer toen ik zelf wat meer het achterste van mn tong liet zien (dus vertelde over dat ik het spannend vond en dat ik het vet eng vond om mezelf over te geven aan iemand anders) was ze heel begripvol, maar wel op een zakelijke manier. Ik kan dat wel waarderen. Op de dag van de operatie is ze ook nog 4x aan mn bed geweest en 5 dagen na de operatie belde ze zelf om te checken hoe het ging. Ik ben echt heel tevreden er over. Moet wel zeggen dat je haar beter op haar eigen emailadres kan mailen dan via de kliniek, dan heb je ook steeds binnen één uur antwoord hahah. Spannend hoor woensdag weer! Fijn dat Nieuwsgierig123 je voor gaat in de kliniek, kun je even goed volgen hoe het allemaal precies in zn werking gaat!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×