F-cupje

Members
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

F-cupje last won the day on November 10 2018

F-cupje had the most liked content!

Community Reputation

200 Excellent

About F-cupje

 • Birthday 04/15/1993

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

31,118 profile views
 1. Hee meid, geen zorgen maken 37,4 is geen koorts!!
 2. Ik ben ook via haar geopereerd en na mijn operatie vroeg ze aan mij of ik een goede recensie over haar kon schrijven dan kreeg ik 50 euro, dan weet je al hoe ze aan al die goede recensies komt! Ik heb toen trouwens niks geschreven, ging me beetje tever, beetje proberen om te kopen!
 3. De arts meet je borsten op en kijkt hoe dik je huid is etc.... diana en de andere dames die zeggen maar wat en gokken beetje wat je gaat krijgen, dus ga niet uit van hun advies hopelijk krijg je wat je wil meis !
 4. Waren je borsten voor de operatie ook al uit elkaar?? Zo ja dan blijft dit nu ook zo, een borstvergroting is een uitvergroting van je eigen situatie.
 5. Hee meid!! Wie heeft gezegd dat je neit meer dan 325/350 kan krijgen??? Dr kevin peters bepaalt uiteindelijk wat erin gaat en niet de consulente!! Wanneer heb je afspraak met je chirurg ?
 6. Graag gedaan meis Ja ik ben zelf door dr hupkens via diana geopereerd dus vandaar dat ik dat weet haha!
 7. Hee meid! ik heb zelf cohesieve 1 en had van mezelf al een volle 75B voor de operatie! En ik moet zeggen dat je bij mij wel rimpels ziet aan de binnekant van me borsten, enja ook aan de zijkanten, vooral als ik buk dan voel je die ook super goed. als je zegt dat je bijna niks hebt dan zou ik persoolijk de voorkeur geven aan cohesieve 2... en het aantal cc, ik zou gaan voor het grootste gaan want het went erg snel, al is 50cc niet erg veel verschil maar gewoon voor je gevoel dat je niet achteraf spijt hebt dat je niet voor t grootste bent gegaan. ik zou gewoon aan dr peters vragen of hij niet coh 2 kan plaatsen en ook iets meer cc. Als Hupkens al 500cc wil plaatsen dan zou kevin dat ook wel kunnen doen aangezien Hupkens normaal echt niet teveel cc plaatst, maar het liefst op save speelt met minder cc. hoop dat je hier wat aan hebt. gr fcupje
 8. Diana denkt alleen maar aan geld. Mijn borsten zijn ook niet zoals ze horen te zijn, en toen ik voor een hersteloperatie ging kreeg ik maar een raar voorstel van de chirurgen die bij haar werken. Mijn implantaten zijn trouwens te laag geplaatst waardoor mijn tepels te hoog zitten en echt uit elke bh uit komen piepen, vandaar dat ik een wissel wou, enja ik wou ook meteen groter als ik toch weer open gesneden werd. Toen ik voor een wissel op gesprek ging gaf mijn eigen pc zelf toe dat mijn borsten niet goed zijn, maar hij wou me enkel opnieuw opereren als ik mijn inplantaten een half jaar eruit haal en dan weer in zet ??? Hij was bang dat ze anders misvormd en ongelijk zouden worden??? Wat een onzin, niet kundig dus. (Mijn pc is dr hupkens....) de tweede pc (gabrietz) waarbij ik een gesprek had zei dat hij me enkel wou opereren als ik mijn huidige prothesen behoud en als ik meer cc wou dan was het mijn risico als ze niet mooi zouden worden want daar had hij geen ervaring mee blijkbaar.... Ze waren de hele tijd bezig de schuld te geen aan mijn huid, dat de prothesen doorgezakt zijn omdat mijn huid niet stevig is, echt onzin dus want hupkens heeft de implantaten gewoonweg te laag geplaatst (heb bevestiging van dr. nio hierover). ohjaa en daarnaast moest ik wel gewoon bijna de hele operatie opnieuw betalen als ik nieuwe implantaten wou... lekkere garantie zeg. Als mijn pc zijn werk vanaf het begin goed had gedaan dan was ik niet eens terug gegaan, maarja alles draait daar om geld. ze hebben me beide belachelijke voorstellen gedaan dus vandaar dat ik ook besloten heb om daar niks meeer te laten doen, geldklopperij!!! Bahbah ze spelen met lichamen van mensen, heel erg dit. ik hoop dat je vriendin eindelijk goed geholpen wordt door nio, maar daar twijfel ik niet over!!!!
 9. Hee meid, leuk dat je je even voorstelt! 14 jaar is lang, snap dat je nu toe bent aan een wissel. dokter nio staat hier heel goed opt forum aangeschreven en ik denk dat hij ook wel meteen een ooglidcorrectie kan uitvoeren maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. en dat is een mooie foto maar ik durf niet te zeggen of dat rond of anatomisch is, aangezien ronde prothese ook beetje platter worden geduwd indien ze tussen of achter de spier zijn geplaatst. Maar je wil ze ongeveer zoals op de foto hebben of groter ?? xx
 10. 450cc is gewoon 450 gram dus je hebt 900 gram aan borsten, als dat je vraag was @Renateeeeee
 11. Ben erg benieuwd naar je resultaat, ik ga ook wisselen van 350 naar 550. Wel mentor prothesen. Heb je high profile gekregen of ultra high ? X fcupje