Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

PureMe

Full Member
 • Aantal bijdragen

  247
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Over PureMe

 • Verjaardag 25-09-1973

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam

Recente profielbezoeken

6262 profielweergaven
 1. Alle Nio boobs verzamelen :D

  Zitten ze bij jou volledig achter de spier??
 2. Zwart gat hechting 5 weken po

  Nou zou zo snel mogelijk een afspraak me de chirurg maken, dat is je prothese wat je ziet.
 3. Man van vrouw met twijfels

  Ahahaahahahahahah
 4. Wow dat is veel geld, is het omdat het in een klieniek is dat het bedrag zo hoog is?
 5. Oow je hebt al een consult vanavond lees ik, succes.
 6. Wat is nou waar????

  Ik zat destijds met hetzelfde probleem, ben voor 700 gegaan en ik heb er geen zijn van! Ook was er weinig verschil tussen 600 en 700!
 7. Anatomische implantaat draaien ervaringen

  Ik heb ronde en de mijne was gedraaid.
 8. Tja als Diana het vanaf dag 1 meteen professioneel had aangepakt, dan was dit verhaal niet op de forum geweest.
 9. Nou Diana doe doe haar naam geen eer aan op deze manier, heb zelf nooit een goed gevoel bij haar kliniek gehad, blij toe, ik hoop dat jullie echt tot een oplossing komen.
 10. klopt ligt echt aan je huid want de mijne hangen nu al behoorlijk!
 11. Ga voor de grootste maat! Je krijgt er spijt van als ze uiteindelijk te klein zijn!
 12. Een bh vinden na de 6 weken grens

  De eerste keer dat ik naar Hunkemöller ging na 6 weken zat ik op 85G nou veeeeeels te groot dus, maar ze waren nog zo groot dat het gewoon paste, ik raad je aan om nog niks te kopen want uiteindelijk zit het maar in je kast en kun je er niks mee, bij Hunkemöller smeren ze je altijd groter aan! Je moet geduld hebben ik denk dat uiteindelijk toch op een E zit! Ik vond ze in het begin maar veels te groot en nu vind ik ze te klein!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×