Jump to content

vanessa b

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vanessa b

 • Birthday 10/15/1979

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,435 profile views
 1. Zo heb nog wat foto's in mijn galerij gezet. Ik genees goed. Nu ik terug aan het werk ben voel ik wel wat spierpijn maar voor de rest valt het eigenlijk nog goed mee. Nu alles zijn vorm begint te krijgen ben ik best tevreden. Maar ik denk dat het ergens tussen mijn oren zit dat ik ze misschien toch liever iets groter had gewild. Maar allé weet dan weer voor wat ik kan sparen. Ze hebben mij wel gezegd dat het zeker een half jaar kan duren tegen alles zijn uiteindelijk vorm heeft. Dus we zullen wel zien.
 2. Ik heb voor de borstspier geneest beter, minder last en ik vindt het natuurlijker. Je mag de dag erna al terug met de auto rijden. Ik kon alles al de dag erna je moet gewoon goed luisteren naar je eigen lichaam. Want heb al gemerkt dat dat voor iedereen toch verschillend is. Ik heb totaal geen pijn gehad enkel wat stijf gevoel aan de armen maar voor de rest niets van last. Wat het wel leuk en gemakkelijk maakt als je twee kinderen heb rondlopen. Mijn herstel valt dus super goed mee. De draadjes zijn er vandaag uit gehaald om 16.15 u en ik ben super trots en fier op dr. Bruno hij heeft echt sup
 3. Ja ben eens benieuwd morgen mogen de draadjes er uit. Huishouden lukt al terug voledig. En ben blij heb de hele tijd geen pijn gehad.zal wel blij als ik van die sportbh af zal zijn want die werkt echt op mijn zenuwen hihi.
 4. Ja heb dat gevoel ook wel. Maar dr.bruno zegt dat dit met de tijd zou moeten terug komen en ik hoop het. Tepels zelf zijn heel gevoelig. deze avond ga ik ook de plakker onder de linker borst eens verwijderen aangezien ik daar wat een ongemakkelijk gevoel heb en zo weet ik dan of het sneetje ok is of niet. En leggen er daarna een nieuwe plakker op. Zal dan ook eens een foto van trekken. Het enige waar ik het moeilijk mee heb is dat ik,mijn armen nog niet kan bewegen zoals ik wil en met twee kids in huis hihi. Maar we bijten door en rusten zoveel mogelijk maar mag zeker niet klagen want heb in d
 5. Dag 5 weer een goede nacht gehad. Heb wel nog steeds pijn aan mijn linker arm maar denk ondertussen dat dat komt van het infuus. Dus wat stijf maar gaat wel over, veel bewegen. Met de BOOBIES alles super. Ze voelen al veel zachter aan en niet zo hard meer. Het natuurlijk gevoel komt terug. Enkel van aan de draadjes tot ongeveer aan mijn tepel is het gevoel nog wat voos. Maar voor de rest heb ik over gevoel. Zal blij zijn als ik terug kan beginnen werken want wordt hier zot van niets te doen. Kan wel veel maar niet in de hoogte of nog geen wasmanden op heffen dit voel ik nog goed in de spieren.
 6. He met mij gaat het hier super ik herstel heel goed en snel. Kan al terug alles doen. Enkel zware dingen opheffen gaat nog niet. En de armen boven de schouder gaat ook nog niet. Maar voor de rest super! Ben blij dat het zo vlot gaat wens iedereen zo een herstel toe. Deze nacht ben ik wel eens wakker geworden op mijn zij, vraag mij wel af of dat niet erg is dat ik al op mijn zij slaap(zonder ik het wel zelf besef). Voor de rest ben ik 's avonds wel eens blij dat ik de sportbh kan uit doen voor een douchke. En kijk er dan heel graag naar ze worden inderdaad steeds mooier. Zal straks nog eens wat
 7. Zo deze nacht echt goed geslapen. Pijn heb ik nog steeds niet gehad. Gisteren avond was de douch ook zalig. Even alles uit oef. Vandaag enkel wat een druk van de sportbhbeugel op de zijkant maar geen pijn. Deze avond nog eens een foto trekken om te kijken of er al een verschil is dan gisteren. Ben benieuwt want hoor hier dat het elke dag betert en steeds mooier wordt. We zullen zie!
 8. Amai amai wat een verademing met die wikel er af. En dan nu de sportbh. En wat zie ik ...amai zoooooo mooie borsten. Dr de myere heeft echt zijn best gedaan. Ik ben echt tevreden. Pijn heb ik nog steeds niet buiten mijn rug van het liggen en wat stijf maar voor de rest mag ik echt niet klagen. Fofo's staan er op.
 9. Dank u voor de leuke tips ga ze deze nacht zeker proberen. Een branderig gevoel of zo heb ik nog niet gehad. Gewoon stijf. Zal wel blij zijn als die wikel er af mag. Zal ook wat makkelijker ademen denk ik. We zien we deze avond.
 10. Goede morgen iedereen. Zo mijn eerste nacht is gepasseerd. Heb redelijk goed geslapen enkel paar keer wakker geworden van mijn rug en ben dan maar een beetje op mijn zij gaan liggen maar was dan ook niet dat dus weer op de rug. Dat ik deze morgen ben opgestaan met een stijve rug. Ja dat is als je niet gewoon bent om zo te slapen hé. Pijn heb ik niet echt enkel als ik mijn armen beweeg vb. Kleren aandoen, frigo open doen, kleine dingen.... Voel ik mijn borst spieren heel goed. Het doet niet pijn maar het is alsof ik weet niet welke sport heb beoefen en zo Stijf ben als iets. Maar allé liever d
 11. Pijn valt heel goed mee. Enkel als ik plat lig in de zetel en dan terug recht komen dat is wat lastig omdat die spier nog heel gevoelig is en dat wat trekt. Maar echt pijn heb ik niet. Neem ook wel goed de pijnstillers in die volgens schema zijn opgesteld door d'r. De myere. Hoop dat het slapen wat mee valt aangezien ik iemand ben die normaal gezien op mijn zij lig om te slapen. Voor de rest gaat alles super. Zal blij zijn als ik ze morgen avond eens kan zien. En zal dan zeker foto's posten. Bedankt al voor de mooi woorden en het mee beleven.
 12. Ziezo het is al achter de rug. Net terug thuis. Niet echt pijn enkel wat druk dat ik voel. Ben heel goed verzorgt geweest. In elke borst hebben ze 400cc round moderate plus profile geplaatst . Is echt zalig wakker worden in een verwarmd bed. Daarna kreeg ik een glas water en ging goed dan vroegen ze of ik liever iets anders wou en heb een cola gekregen . Onderweg lekker een sigaretje gerookt. Nu thuis kijken om iets te eten en dan in mijne zetel. En mijn ventje rijdt achter mijn kindjes. Voor de rest nog goed ingepakt maar morgen middag mag de windel er af en tegen de avond mag ik even een dou
 13. Gaat hier wel vlug net telefoon gekregen of ik een half uur vroeger kan komen. En wat zei ik maar natuurlijk geen probleem. Zo zal alles vlug gepasseerd zijn. Joepi.
 14. Goede morgen iedereen. Zo mijn yogurtje op , mijn pilletje gepakt en nu op het gemak nog een groene thee drinken. Want om half tien is het gedaan met drinken. Normaal mag ik niet meer roken ook maar weet niet of ik dat zal volhouden maar allé dat zie ik dan wel. Nog een paar uurtjes en het is zover eindelijk nieuwe borsten joepi. Raar maar waar en grappig ook mijn ventje heeft meer zenuwen dan mij. Maar is wel ooh zo lief om te zien. Allé nu nog wat opkuisen dan vliegt de tijd wat vlugger vooruit. Vertel jullie daarna alles. Tot later.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.