Jump to content

Voorstellen en enkele vragen


MM71

Recommended Posts

Hai meiden,

Ik ben Milou. 24 jaar oud en ik word volgende week geopereerd. Veel mensen om me heen vragen waarom ik een bv wil aangezien ik van mezelf al een vrij grotere cupmaat heb. Momenteel heb ik 75D, maar ze zijn erg leeg en alles behalve vol.

Echter ben ik de afgelopen jaren ongeveer 15kilo afgevallen waardoor mijn borsten enorm verslapt zijn. Ik vind ze zelf lelijk en ben daardoor heel erg onzeker geworden over mijn lichaam geworden. Ik draag een pushup en dan zit het redelijk mooi maar ik wil ze gewoon vol rond en strak.

Misschien stom of raar dat ik het zeg maar ik vind mooie, ronde, volle nepborsten zelf ontzettend mooi. Mij maakt het ook niet uit of ze er nep uit. Echter wil ik niet uiteindelijk rondlopen met een cup F die zo zwaar zijn dat ze weer helemaal hangen. Ik wil dat ze mooi vooruit staan, met een mooie ronding aan de bovenkant. Alleen dan niet MEGA groot.

Nu ben ik een tijdje geleden al op consult geweest bij drs. Visser van de Wellnesskliniek te Genk. Hier heb uik besloten voor de 475cc ronde prothesen te kiezen. Dual plane geplaatst. Zij vertelde mij bij voorbaat al dat dit niet natuurlijk werd.

Toch twijfel ik enorm, want ik ben bang dat ze dadelijk gewoon veel te groot zijn. Daarom heb ik volgende week de 18e, 3 dagen voor mijn operatie nog een tweede consult bij haaro m misschien dan toch voor de 425 (of iets anders) te gaan..

Is er hier iemand die me wellicht een beetje wijzer kan maken> En die net als ik ook gewoon volle, enigszins pornoachtige, nepbortsten wil/heeft...

Alvast bedankt en excuses voor de ietwat vreemde vraagstelling..

x Milou

Link to comment
Share on other sites

Hi Milou,

Welkom op de forum!

Genoeg te lezen en te zien hier :)

Het is niet raar dat jij van vol, rond nepborsten houd. Iedereen heeft zo een eigen voorkeur/wat zij mooi vind.

Ik vind juist wel dat boobs, bij een dual plane plaatsing, heel natuurlijk kunnen ogen (zie Fasiaroy, Vlinder29, Zenuwpeesje)

Fasiaroy heeft 450cc... Ik denk dat t ook te maken heeft in hoeverre de spier wordt ingesneden. Kijk maar naar mijn foto's, van de eerste bv en 2e herstel. Wereld van verschil.

Veel dames hebben spijt dat ze niet voor de grotere zijn gegaan, dus zou ik voor de 475 gaan. Wat je ook kan doen is zakjes vullen met rijst. Kan je iig zien hoe het ong oogt.

Link to comment
Share on other sites

Maar worden ze dan niet TE omdat ik nu alleen een D cup heb?

En ja in mn BH een D cup.. Zonder bh ziet het uit als een verslapte drilpudding :)

Link to comment
Share on other sites

:45: verslapte drilpudding...

Ik denk niet dat het TE wordt, want je raakt er snel genoeg aan gewend. :)

Link to comment
Share on other sites

Oke.. Ik vind het echt zo spannend pff. Ik vind die van Glamrockbarbie mooi maar die van princess88 ook.. Als je ziet hoe weinig CC zij er in heeft denk ik worden die van mij dan zometeen niet megaaaaa..

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum!!!

Het aantal cc zegt niet alles over hoe groot je borsten straks zullen worden. Het merk en het profiel van de protheses zijn daarin ook heel belangrijk. Als je lege bosten heb die je wilt opvullen krijg je vaak al wat meer cc en vaak is het profiel dan high of extra high. Ik denk dat de kans groot is dat je groter dan F krijgt

Ik zelf had lege 75C en heb 535cc uhp gekregen en heb nu een volle 75G

Op welke datum zal je operatie plaats vinden? Ik zal dan je titel voor je aanpassen en verplaatsen naar operatieverslag :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.