Zack2014

Zack2014 : 10 maart 2014 : Dr. Roosenburg : kliniek Amstelveen

Recommended Posts

Hoi! Ik onderga a.s maandag een borstvergroting in de kliniek in Amstelveen door dr. Roosenburg.

Dual plane, extra high profile, 375 en 350 CC ivm mn ongelijke borsten.

Ik lees al eventjes mee op deze site om wat info te vinden m.b.t de operatie. Ben al vanaf de dag dat ik bij Diana Gabriels in de kliniek ben geweest zo zenuwachtig dat ik er snachts veel om wakker lig. Wat kan ik verwachten? Hoeveel pijn zal ik hebben? Is de narcose eng? Hoe snel kan ik weer aan de slag (eigen zaak) ? Maar vooral omdat ik er mega zin in heb en het me niet snel genoeg maandag kan zijn.

Heeft iemand van jullie ook een operatie door dr Roosenburg gehad? Zo ja, wat zijn jullie ervaringen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest cindytje1985

Hoi Zack

Welkom op het forum!!!

Wat super dat je zo snel al onder het mes gaat!! Ik zal zo je topic titel alvast aanpassen, dan kun je hier ook je verslag schrijven over hoe jij het ervaren hebt... Als je dat leuk vindt natuurlijk

Tja wat je kan verwachten.. Het herstel is zo wisselend en verschilt per persoon.. Ik persoonlijk ben van het ergste uit gegaan en dat was dat ik toch wel 3 weken plat op bed moest liggen en niks meer kon en heel erg veel pijn zou hebben.. maar ik had nergens last van... Ja oke ik had wat druk op mijn borst, maar heb geen dag pijn gehad...

WAt betreft de narcose.. Wat heerlijk dat middel zou ik thuis ook wel willen hebben... Toen het werd ingespoten voelde ik me warm worden vanuit mijn tenen en weg was ik... Voor mijn gevoel werd ik een seconde of 10 later weer wakker en ook daar nergens last van gehad, nie tmisselijk niks...

Hoe snel je weer aan de slag kan is een beetje afhankelijk van het werk wat je doet.. Je zegt een eigen zaak te hebben, maar wat voor werkzaamheden komen daar bij kijken? Ook is het afhankelijk van hoe je protheses geplaatst worden.. Dual plane heeft langer herstel nodig dan voor de spier...

Ik ben niet door dr. Roosenburg geholpen dus daar kan ik je helaas geen antwoord op geven... Maar je zou de zoekbalk rechtsbovenin kunnen gebruiken om de operatie verslagen van anderen te lezen.. Indien je de zoekbalk niet ziet zul je links onderin je thema ff moeten wijzigen in unlimited...

Heel veel succes maandag!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Zack, wat leuk dat je door dokter Roosenburg word geopereerd! Ik mag maandag 10 maart as bij hem op consult en de operatie datum staat vast op 18 maart. Ook allemal via Diana Gabriels. Gymmadict is ook verleden week door dokter Roosenburg geopereerd. Daar kun je even op zoeken in de zoekbalk,zo kun je haar verslag lezen en heb je een beetje en idee wat je te wachten staat.
Wat is de maat die je nu hebt?? Ik heb gelezen dat hij nogal moeilijk kan doen over het aantal cc dat hij wil plaatsen...ben benieuwd hoe jouw consult is verlopen..nou meid heel veel sterkte met wachten...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Zack!

Ik ben afgelopen maandag geopereerd door dr. Roosenburg.

Mijn voorsituatie is was een slappe 75B, en ik heb uiteindelijk een 375 van hem gekregen.

Hij wilde zelf liever 325cc doen maar hij vond het uiteindelijk wel mijn keus, de manier waarop hij het zei had hij misschien wat anders kunnen aanpakken.

Ik ben erg tevreden over het resultaat en ze beginnen al wat minder strak te staan, rechts is wat soepeler als links maar ik vind ze verder prachtig.

In mijn eigen verslagje kun je lezen dat ik als de dood was voor de narcose, ik wist niet wat ik kon verwachten.

De mensen daar zijn heel lief en aardig en eenmaal op de OK hebben we gewoon gelachen en grappen gemaakt. Ze zorgen er wel voor dat je niet bang bent en stellen je enorm op je gemak!

Als je nog vragen hebt kun je me eventueel een prive berichtje sturen als je dat makkelijker vind

Succes maandag, en ik zou je niet druk maken!

Shirtje ook succes maandag, laat het lekker op je afkomen!

Als hij niet wil plaatsen wat jij wil, doe'm dan de groeten van me;) hahah nee grapje. Maar dan zou ik gewoon voor een andere gaan, je gevoel moet wel goed zijn!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi zack ik ben erg benieuwd hoe het is gegaan...hoe is het met de pijn, en hoe voel je je??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey meiden.

Wat viel mij het tegen de eerste 3 dagen zeg..

Vandaag de vierde dag en ben nu weer een beetje op de been

Ik had een 70A en heb er 325 rechts en 350 links in gekregen.. Dual plane high profile!

Beetje jammer dat ik 350 en 375 vroeg en ik dat 5 minuten voor de operatie nog checkte.. Bekijk ik gisteren het kaartje dat je meekrijgt, zie ik dus dat mnr roosenburg toch z'n eigen zin heeft gedaan. Misschien paste het niet, maar na de operatie heeft hij er NIKS over gezegd .. Beetje vreemd. Ik herken jou verhaal dus ook gymadict!

Narcose viel me erg mee. M'n infuus was meerdere malen verkeerd geprikt wat de stemming er al goed in bracht, ik heb een paar maanden geleden namelijk op de IC gelegen nadat ik een extreem allergische reactie kreeg op contrastvloeistof. Ik keek dus erg op tegen het overgeven aan een narcose. Ook ik had het idee dat ze me na 5 minuten al wakker maakten.. En direct liepen de tranen over m'n Wangen toen ze me op bed moesten leggen, *****wat had ik een pijn. De eerste 2 dagen veel tranen gelaten. M'n moeder heeft me opgevangen en alles voor me gedaan , getroost , en gemasseerd. Ik zit nu nog onder de 1000mg para afwisselend met tramadol. Moe ben ik wel maar zo heb ik wel de pijn onder controle.

Ik kan niet wachten tot ik eindelijk m'n bh lekker uit kan

tot dusver wel erg tevreden met m'n borsten, ze staan dicht bij elkaar en zijn nieteens heel erg '"misvormd" voor een net geplaatste prothese.. Misschien ook doordat ik drains heb gehad. Wat een hel was dat om die er uit tr halen ook. Werd bij mij wel direct na m'n behandeling gedaan dus misschien was het daarom extra gevoelig.

Waren jullie ook zo'n ongeduldig met nieuwe bh's kopen e.d. Ik kijk ook echt uit naar wanneer ik mag douchen, dan kan ik ze weer bloot bekijken :-)

Bedankt voor jullie reacties meiden en sorry voor de late reactie !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hebben jullie trouwens ook antibiotica meegekregen? Ik ben ik Amstelveen geopereerd maar ik heb dat helemaal niet gekregen.. Is dit raar?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb ook geen antibiotica gekregen, ben geopereerd door Frans Straten in Groesbeek. Heb ook geen drains gehad. Had eigenlijk liever voor de zekerheid wel al antibiotica gehad, je weet nooit, lijkt me niet verkeerd uit voorzorg.

Fijn dat het met jou weer wat beter gaat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeaah je hebt ze!

Wat balen zeg dat er minder in zit, er zal dan wel niet meer in hebben gepast.

Ik zou dit toch wel even navragen want ik vind wel dat hij daar iets over had kunnen zeggen!! Maar zolang je er tevreden mee bent is er niks aan de hand.

Ja volgnes mij maken ze je daar wel meteen wakker, als je kijkt naar andere patienten die van de OK afkomen, en dat huilen idem dito haha heel gek.

Ben erg benieuwd wanneer de pijn bij je afneemt, en hoe je herstel verloopt!!

Wanneer moet ke voor nacontrole?

Share this post


Link to post
Share on other sites

gefeliciteerd meid!wat moet het een fijn idee zijn dat het achter de rug is...En dat herstel als ze dualplane zijn geplaatst schijnt niet echt mee te vallen...Wat dat betreft kunje ze beter op de spier hebben.. Dokter roosenburg is daar niet echt een fan van heb ik al gemerkt bij mijn eigen consult, verderniet echt positief wat ik tot nu toe lees over dokter Roosenburg...jammer~! Ik word 31 maart geopereerd door hem...ben super benieuwd naar je fotoos en kan niet wachten tot het zover is...zal nog wel even duidelijkheid vragen over bepaalde dingen, anders slaap ik denk ik niet tot 31 maart hahaha..heel veel succes met herstellen en ik hoop dat je snel een beetje meer op de been bent...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vind dat hij het wel heel mooi gedaan heeft. Diana had hem voor mij uitgekozen omdat hij lekker 'traag' werkt en erg voorzichtig is, kleine sneetjes e.d... Dus wees blij dat je hem krijgt. Ik denk dat hij de juiste beslissing voor mij heeft genomen maar ik had het gewoon graag besproken willen hebben .. Als je vragen hebt gewoon naar de kliniek bellen of mailen. Ze staan elke dag voor je klaar. Goed dat je er zin in hebt. Ik merk elke dag vooruitgang, de eerste 2 dagen waren killing in mijn geval. Maar lekker veel para en tramadol en vanaf dag 3 voel je je heeeeeel anders. Heb net stiekem al wat bh's gepast en zie dat ik toch wel 70D nu draag, JEEJ

succes meid en als je wilt mag je me altijd berichten.

Share this post


Link to post
Share on other sites