Jump to content

Voorstellen, bv, contourkliniek, 3d animatie?


AngieBlue

Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik ben Lisanne, 25 jaar en heb cup A.

Mijn omtrek is vrij breed (80A) en daardoor vind ik mijn borsten net iets te klein. De verhouding klopt niet helemaal, vooral met kleding aan, naakt vind ik het nog wel oké. ;)

Op dit moment ben ik aan het oriënteren of ik een borstvergroting wil.

Ik vind de foto's op de site van de contourkliniek erg mooi, maar ze zetten er natuurlijk altijd de mooiste bv's op. Hoe zijn de ervaringen hier met die kliniek? En heeft iemand al een 3d animatie laten doen?

Alvast heel erg bedankt en ik ga aan het lezen!

Groetjes,

Lisanne

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

Hoi Lisanne,

Welkom op het forum!!

Rechts bovenin het scherm zit een zoekbalk welke je kunt gebruiken om info op te zoeken over deze kliniek.. Ik heb de naam wel eens voorbij zien komen, maar ik heb er zelf geen ervaring mee..

Je doet er goed aan om meerdere consulten in te plannen bij verschillende chirurgen om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor je.. Iedere chirurg heeft vaak wel een voorkeur voor een manier van plaatsen of heeft zelf een bepaald beeld van wat mooi of natuurlijk is...

Ook is het verstandig om op voorhand wat foto's op te zoeken van borsten die jij mooi vindt en deze mee te nemen naar je consult..

succes met je zoektocht en mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust,, genoeg meiden hier die je verder kunnen helpen ;)

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum!!!

Je bent aan het juiste adres om je te oriënteren ;)

Heb je vragen dan horen we het graag. Er is altijd wel iemand die je antwoord kan/wil geven.

Veel leesplezier!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.