Jump to content

Vraagje


KimKissy

Recommended Posts

Hoi Iedereen,

Ik zit al een tijdje op dit forum ( aan het overwegen) om een bv te doen. Heb al enorm veel foto's bekeken, bij verschillende artsen geweest enz..

Nu vroeg ik me af hoe het komt dat bijvoorbeeld 300 cc niet hetzelfde is bij iedereen, ook al is het geplaatst door zelfde arts, zelfde prothese... Heeft dit te maken met de cup die je van te voren hebt of...

Alvast bedankt :)

x Kimkissy

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

Het heeft inderdaad te maken met je voorsituatie... Maar ook ziet het er bij iemand met een omvang 70 natuurlijk anders uit dan bij iemand met een omvang van 80..

Ieder merk prothese hanteert eigen maten dus de chirurg kan bij de een wel het ene merk gebruikt hebben en bij de ander het andere merk..

Link to comment
Share on other sites

Hangt inderdaad van meer dingen af dan alleen cc. Jou bouw, manier van plaatsen en het merk prothese zijn ook heel belangrijk. Ik zie toch ook vaak dat de vorm van de borsten ook verschil maken. De ene 75c is anders dan de andere en dat zie ik dan toch vaak ook anders overkomen na de operatie.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.