Jump to content

op zoek naar chirurg regio Kortrijk - Gent - Brugge


Kleintje79

Recommended Posts

Hallo,

Ik zou graag een borstvergroting laten uitvoeren. Ik heb nu een kleine B en zou graag een volle C hebben.

Kan iemand mij helpen bij wie ik daarvoor het best langsga? En wat er beter is voor de borstspier of erna? Welke

siliconen je het best neemt?

Dank alvast

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

Welkom op het forum!!

In de regio die je noemt zou ik je dr. Demeyere kunnen adviseren in Gent.. Een zeer kundige arts waar ook heel veel positieve verslagen hier op de site bekend over zijn.. Je kan hem op zoeken in de zoekbalk rechts bovenin ;)

Ook zou je eens bij de Welness kliniek langs kunnen gaan, of dit in dezelfde regio is weet ik niet, ben niet zo bekend in Belgie ;) Ook daar over zijn veel goede verhalen te vinden!!

Wat betreft of het beter is voor of achter de borstspier kun je het beste aan de chirurg over laten, hij of zij kan zien of je voldoende weefsel hebt om het voor de spier te doen of dat er alleen keus is om het dual plane of achter de spier te laten doen.. Indien je niet genoeg eigen weefsel hebt kun je randen gaan zien als je ze wel voor de spier laat plaatsen..

Je doet er goed aan om meerdere eerste consulten in te plannen bij verschillende chirurgen om te kijken wat je opties en mogelijkheden zijn.. neem ook vooral foto's mee naar het consult om aan te geven welke borsten jij mooi vindt..

Heel veel succes!!

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum!

Ik zou inderdaad een consult plannen bij de Meyere in Gent. Ik ben in september door hem geopereerd en zou dit zo weer laten doen. Het is een rustige man waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

In het Wellness Kliniek zie ik vaak Verdonck en Visser voorbij komen. Ik zou gewoon inderdaad meerder consulten doen en dan kun je daarna kijken wat het beste bij nou aanvoelt.

De plaatsing van de prothese moet echt de pc jou adviseren. Die kunnen precies zien wat mogelijk is. Het is wel zo dat iedere pc wel een beetje zijn eigen voorkeur van plaatsing heeft.

Link to comment
Share on other sites

dag kleintje

ikzelf ben deze week geopereerd door dokter dewalsche in kortrijk

is ook een rustige aangename pc, houd van natuurlijke borsten

morgen ga ik ze voor het eerst zien het verband mag eraf dus superspannend :)!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.