Ga naar inhoud

Bv en paardensport


anneke1982

Aanbevolen berichten

Beste

Ik zou graag eens willen weten hoe lang je na bv niet moogt paardrijden. Is dit de gebruikelijke 6 weken of langer of korter. Bv is nog niet gepland, zelfs niet op consultatie geweest. Tis maar voor praktische redenen. Zodat ik iemand kan vinden om mijn paard te kunnen rijden de komende tijd en voor de kinderen hun pony de stal kan uitmesten en hem ook wat beweging te geven. Kinderen nog wat klein om het allemaal zelf te doen. ze zijn 4 en 6 jaar.

Alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast cindytje1985

in ieder geval de 6 weken.. ik moest van mijn pc nu nog een maand wachten... ik ben nu bijna 8 weken po.. dus dat moet je echt aan de pc vragen als het zover is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

Ik mocht 6 weken inderdaad niet rijden, ik heb er destijds tevens een lift bij gehad. Volgens mij zat ik al eerder op het paard.

Hou er wel rekening mee dat je last gaat krijgen van je borsten met rijden. Ik moest 3 bh's over elkaar aan trekken om pijnloos te rijden.

Mede om die reden heb ik ze 2 weken geleden weer uit laten halen, laten verkleinen en liften.

Zal er ook aal liggen hoeveel cc en hoe groot ze uiteindelijk worden. Bij mij werd 200 cc uiteindelijk een F cup, mega zwaar dus.

Stal uitmesten zou ik ook 6 weken niet doen, dat is best wel zwaar.

Rijdt je jongste kind ook al?

Liefs Risje

Link naar reactie
Delen op andere sites

hey al bedankt voor jullie uitleg. Na mijn bevallingen moest ik ook 6 weken wachten voor ik terug ging rijden. Maar na mijn 2de bevalling ging ik na 6 weken op controle bij gynaecoloog en die vroeg mij heel droog of ik al begonnen ben met paardrijden want kon geen kwaad blijkbaar.

@risje mijn jongste is eigenlijk zo goed als 5 jaar. We gaan soms samen wandelen. zij op de shetlander ik al wandelend. dan stapt zij of gaat ze in draf. neem pony soms ook aan longe. In de grote vakantie heeft ze al op ponykamp geweest waar ze ook al leren galopperen heeft. Ik heb dit voorgelegd aan mijn rugspecialist of ze op die leeftijd al mocht beginnen. Was geen probleem als ze maar niet lang doet. dus telkens 15 à 30 minuten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat leuk Anneke!

Mijn oudste dochter was 6 toen ze begon maar op de manege mocht het niet eerder. Destijds had ik een jonge pony die ik aan het inrijden was, dus kon ze niet thuis rijden.

Inmiddels is ze bijna 13 en rijd mijn paard lekker mee! Erg leuk als ze al op jonge leeftijd in aanraking komen met dieren.

Maar goed, ik kan ook niet wachten om er weer op te klimmen, mijn arts is er vrij makkelijk in, je merkt het zelf of het wel of niet kan, luisteren naar je lichaam zegt hij altijd!

Tot nu toe lekker grondwerk en logeren, dat gaat prima, deed ik al na ruim een week weer, als je "ze" maar goed stevig inpakt.

Liefs Risje

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Goede morgen

Dit is een mooi topic voor mij om te volgen 24-8 krijg ik m'n bv bij dokter Verdonck in de Welnesskliniek en hij gaf bij t consult 6 weken niet sporten aan dus ben benieuwd

En idd misschien een stapritje ik heb zelf een braaf tinkermeisje die als je niets van haar vraagt braaf haar rondje sjokt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.