Jump to content

Kapotte borstprothese


Sharonnijlandkippers

Recommended Posts

Ik heb sinds 2002 aan 1 kant een prothese. ( mijn ene borst groeide niet) nu blijkt sinds een week dat hij een scheurtje heeft! Hij is aan het 'zweten' waardoor mijn kapsel heftig reageerd en ik veel pijn heb. Ik krijg nu een operatie om hem te verwijderen en de chirurg wil nu een reconstructie doen met buikweefsel. Wie heeft met deze twee dingen ervaring?

Link to comment
Share on other sites

Hai, wat ontzettend balen en naar datbjenprothese kapot is. Ik begrijp niet waarom er geen nieuwe prothese geplaatst kan worden en je chirurg (is het een plastisch chirurg?) een borstreconstructie overweegt. Vaak zie je dit soort operatie bij vrouwen die borstkanker hebben gehad. Misschien kan je daar eens informeren. Persoonlijk vind ik het nogal een ingreep en lijkt het plaatsen van een prothese veel minder ingrijpend. Ik weet niet of je borsten nu gelijk zijn qua vorm en grootte. Een borstconstructie kan heel mooi worden maar het is zeet moeilijk om de gereconstrueerde borst hetzelfde te maken als een andere borst. Ik zou meer uitleg vragen aan de chirurg en een second opinion. Succes met je keuze!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.