Jump to content

Clinica Aesthetica wel of niet goed


annevries

Recommended Posts

Hoi, ik ben Anne en nieuw op het forum :105:

Ik heb vorige week een bon gekocht van groupon voor korting voor een borstvergroting. Voor 49 euro krijg je 600 euro korting. Heeft iemand ervaringen met Clinica Aesthetica? Ik lees wisselende ervaringen op verschillende forums. Doen of toch niet doen?

Link to comment
Share on other sites

Welkom!

En om maar meteen op het onderwerp in te gaan...ik heb ze ook regelmatig voorbij zien komen en leuk waren de verhalen niet... ik zou het niet doen, zeker niet als het om zoveel korting gaat. Het gaat notabene wel over je lichaam. Als je voor een BV kiest en geopereerd wil worden door een goede chirurg kan je beter via deze website informatie opzoeken over de chirurgen die hier aanbevolen worden. Ook niet duur en een super resultaat!

Bovendien kan je door zo'n slechte chirurg/kliniek de rest van je leven verminkt worden en daar dan de rest van je leven last van hebben. En niet alle complicaties zijn te verhelpen... Zie ook:

http://www.borstenforum.com/gallery/image/10721-compli1/
http://www.borstenforum.com/gallery/category/3-complicaties-publiek/

Klachten/Ophef Clinica Aesthetica

http://www.klacht.nl/clinica-aesthetica-groupon-oplichting/

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DG3BBIAD

http://www.hln.be/hln/nl/943/Consument/article/detail/1564975/2013/01/19/Tweede-ziekenhuis-in-opspraak-na-reclame-voor-borstvergroting.dhtml
http://www.ietslatendoen.nl/Forum/Liposuctie/53-Zeer-slechte-ervaring-Aesthetic-Clinic-Vlijmen.html

http://www.afvallen-weblog.nl/liposuctie-de-voordelen-en-de-nadelen-in-het-kort/

http://www.senate.be/www/?MIval=/consulteren/publicatie2&BLOKNR=4&COLL=C&LEG=5&NR=230&SUF=&VOLGNR=&LANG=nl

http://borstenforumblog.blogspot.nl/2012/10/wat-is-er-mis.html

http://plastische-chirurgie.startkabel.nl/forum/?id=51

http://www.vlaamsegezondheidszorg.com/artikel/dubbele-erkenning-geriatrie-endocrinologie-geschrapt
http://www.liposculptuur-forum.nl/viewtopic.php?t=784

Ja het was te mooi om waar te zijn... je had het beter niet kunnen kopen. Dat de kliniek het reclameverbod aan z'n laars lapt moet al genoeg zeggen denk ik... Bij ZKN kan ik ze ook niet vinden. http://www.zkn.nl/consumenten/zoeken/ . Natuurlijk kan een een patient wel eens ontevreden zijn maar ik heb nog nooit zoveel klachten bij elkaar gezien, dat hoort gewoon echt niet. De ervaringen op hun eigen website zijn ook ontzettend verouderd en de website zelf ziet er ook verouderd uit, daar wil je toch niet geholpen worden? :P Zeker niet als je bedenkt dat je voor hetzelfde geld bij een goede chirurg/kliniek terecht kan.

Ik wet dat als we internationaal gaan zoeken we zelfs nog meer klachten tegen komen, ze hebben namelijk meerdere klinieken in het buitenland.

Link to comment
Share on other sites

Ik zat ook te twijfelen om bij deze kliniek op consult te gaan, maar toen las ik best veel negatieve verhalen over deze kliniek en ben ik toch even verder gaan zoeken. De reden waarom ik in eerste instantie naar Clinica Aesthetica wilde gaan was omdat een vriendin van mij hier 4 jaar geleden haar BV heeft laten doen. Zij was hier wel heel tevreden over.. Er zijn natuurlijk ook tevreden klanten van deze kliniek. Maar er zijn ook nog vele andere chirurgen en klinieken die (bijna) geen negatieve verhalen hebben!

Link to comment
Share on other sites

Guest ellen69

Als ik zoveel negatieve dingen zou lezen zou ik het zeker niet doen. Je kunt je afvragen waarom ze zoveel korting geven.

Bovendien herinner ik nog het verhaal van Kim hier op het forum. Ze was gewaarschuwd door veel vrouwen. Heeft toch doorgezet en het resultaat was niet best..

Tuurlijk is het fijn als de operatie niet veel kost maar je hebt maar 1 lichaam he?

Link to comment
Share on other sites

Ja annevries als ik het zo allemaal zie van al die negatieve dingen word ook ik er niet vrolijk van, en na lezen zou ik niet hiervoor kiezen.

Bij 3e in het rijtje bij Klachten/Ophef Clinica Aesthetica

Zie je ook dat eerder 2013 een zaak geweest is omtrent die groupon kortingen van deze kliniek.

Zijn echt idd meer klinieken met goede prijzen met goede pc"s.

Gr.

Link to comment
Share on other sites

Wat een ellende! Zon bv is al eng genoeg, laat staan als je zulke verhalen leest! Hoop dat je beseft dat het iets is wat permanent is (je kan altijd wel de protheses er weer uit halen of wisselen, maar je doet het toch voor een MOOI resultaat)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.