Jump to content

double bubble ?


Recommended Posts

Hè allemaal! Ik ben 9 sept geopeerd bij dhr van onselen .. Nu is er al sinds 3 weken een dubble bobble te zien " of Hoe je dat ook schrijft" ik heb al fotos gemaild en ze zeggen maar het os niks heeft jaar nodig ! Is dat echt zo ? Dan blijf echt Een jaar ongelukkig ! En het ergste is dat als ik me huid ietsjes optrek is het weg! Iemand tips? Wat moet doen ?

Link to comment
Share on other sites

Hey,

Welkom op het forum!

Vervelend dat je dit probleem heb. Ik heb van deze pc al meerder meiden voorbij zien komen die dit probleem hadden. Ik heb er zelf weinig ervaring mee, maar volgens mij gaat dit niet weg door een jaar te wachten. Ik zou dus zelf hier geen genoegen mee nemen.

Als je zoekt op double bubble in de zoekbalk hier rechts boven dan kom je het 1 en ander tegen ook van deze pc.

Succes

Link to comment
Share on other sites

Jeetje echt super balen idd maar snel bij hem teruggaan vaak zeggen ze wel dat je het beste resultaat na 1jaar kan zien maar of wat je binnen 3weken krijgt ook weer weggaat weet ik ook niet succes meid

Link to comment
Share on other sites

Ik heb het ook aan 1 kant vooral te zien als ik Mijn spier aanspan ik baal er ook echt heel erg van had foto na mijn pc gemaild en die zei het ook ik moet nu 11/11 terug om te laten zien en kijken wat er aan gedaan gaat worden.

Ik ga denk ik vragen of ze voor de spier kunnen maar voel me er ook kut onder je wilt het in 1 X goed hebben dus laat je niet afschepen Mijn pc zei dat een herstel na 6 mnd po kon

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.