Jump to content

Verschil dual plane & achter de borstspier!?


Recommended Posts

Dat begin ik me ook af te vragen.. volgens mij is dual plane gewoon een duurdere benaming voor hetzelfde principe. Geheel achter de spier wordt geloof ik niet meer gedaan en dat kan ook helemaal niet volgens mij. Ik vraag me serieus af hoe je een heel implantaat kwijt kan achter een spier, dat doet verrekte zeer. Ze moeten sowieso je spieren losmaken, anders vervormen ze heel raar bij het aanspannen.

Mijn arts sprak ook al die tijd over 'achter de spier', dus ik was ook altijd in de veronderstelling dat ik geheel achter de spier had. Alleen had hij wel mijn spieren 'losgemaakt' en bovendien springen mijn borsten totaal niet opzij bij aanspannen (kenmerk van geheel achter de spier geloof ik), dus volgens mij heb ik gewoon dual plane. :P

Link to comment
Share on other sites

Er zit wel degelijk verschil tussen hoor ;)

Dual plane is als je spier opengesneden word en dan tussen je spier een prothese geplaatst word. Achter de spier zegt het al...er word geen spier opengesneden maar je prothese word volledig achter de spier geplaatst.

Zie hier een filmpje http://www.mrumarkhan.com/video

Dan heb je ook nog volledig voor de spier, maar dit kan niet bij iedereen helaas. Dit heeft te maken met je eigen huid en weefsel. Is dit te dun en te weinig dan zal je de rand van de prothese te zien krijgen en dit is niet mooi.

Infinity jij hebt ze denk ik volledig achter de spier geplaatst gekregen.

Link to comment
Share on other sites

Ik dacht het meer een engelse benaming was voor achter de spier. Besef nu wel dat ik me veeeeel te weinig geinformeerd heb ivm BV. Ben er gewoon voor gegaan en de chirurg zen ding laten doen.... Maja het natuurlijkste effect is achter de spier dus dat zit goed hoop ik.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.