Jump to content

Happy_Chick : september 2009 : Quan Clinic : Roeselare


Guest Happy_Chick
 Share

Recommended Posts

Guest Happy_Chick

Hoi, ik ben 38 jaar en heb in september 2009 een borstvergroting laten uitvoeren van een 75B naar 75C. Ik ben supercontent en kan het iedereen aanraden. Ik heb meer zelfvertrouwen en een mooie decolleté. Ik heb de ingreep laten uitvoeren in de Quan Clinic in Roeselare. Super vriendelijk team en professioneel.

Ik heb ook 2 gesprekken achter de rug met de PC. Het eerste gesprek was eerder verkenend en ik zocht eerder een bevestigig van wat ik op het internet had gelezen. Uiteindelijk komt het er op neer dat het heel individueel is en je moet je goed voelen bij de PC. Persoonlijk vindt ik het belangrijk dat al je vragen worden beantwoord en daar een goed gevoel bij krijgt.

Het tweede consult was meer diepgaand over de ingreep zelf en werdt er uitgebreid gemeten en voorstellen gedaan wat betreft de soorten protesen, de voor en nadelen ervan. Het raarste vondt ik toen ik de protesen in mijn handen had. TE gek!!!! 125.gif Ik voelde en zag ze al zitten. Wat ik ook tof vondt dat hij vroeg wat mijn motivatie voor de BV was. Ik had al vele gesprekken achter de rug bij andere klinieken maar deze vraag werdt mij nooit gesteld.

De dagen naar de dag van de operatie toe was zenuwslopend. Ik stond gepland om 09h00 en stipt werdt er op dat uur begonnen. En toen ik wakker werdt tatatatata 126.gif . Helaas zat de BH er al op en moest ik 2 dagen wachten voordat ik mijn nieuwe boobies "in the flesh" kon zien. Ik ben super content.

Was ik ook zeer goed vondt was de nazorg. Dezelfde avond werdt ik al gebeld of alles in orde was, geen pijn had etc.. De volgende dag ook en werd er gevraagt of ik mijn medicijnen had genomen. Na het 1ste controle bezoek werdt ik wekelijks opgevolgt tot dat er 3 maanden voorbij waren.

Ik heb er 3 jaar over gedaan om de operatie te laten uitvoeren. Met verschillende PC's gesproken in zowel de klassieken ziekenhuizen als privéklinieken.

Link to comment
Share on other sites

Hi Happy_Chick, fijn dat het bij jou allemaal zo goed is gegaan, en dat je tevreden bent. Ik moet over 5 daagjes... :101: Besef het nog steeds niet helemaal!

Link to comment
Share on other sites

Guest Happy_Chick

Leuk dat het goed is gegaan.. Nog nooit van gehoord, de Quan clinic..

Wat was je kwijt als k vragen mag?

Ik had er ook nog nooit van gehoord, maar twee vriendinnen waren er ook geweest en vonden het super. Als je hun gastenboek leest....amai. De pen ligt er bij maar ik heb geen enkel negatief bericht gelezen. Er stond zelfs een getuigenis van een mevrouw die een kleine infectie had opgelopen, ze was te vroeg gaan zwemmen, maar ze had gebeld en moest meteen komen. ze hebben haar infectie gereinigd en de wonde met de laser behandeld.

Dat vindt ik belangrijk. er kan altijd iets fout gaan maar het belangrijkste is dat je meteen terecht kan en dat je geholpen wordt.

Groetjes,

Happy Chick

Link to comment
Share on other sites

Guest Happy_Chick

ja daar ben ik ook wel benieuwd naar, ook nog nooit vangehoord

met zo een service voor en na..

prachtig!

heb je fotos?

Mijn foto's komen binnenkort. Mijn ventje moet ze nog van de camera op de computer zetten.

Weet je wat ik ook daar zo tof vindt. Als je een borstverkleining laat uitvoeren wordt standaard na 2 weken je wonden behandeld met een laser. Die zorgt ervoor dat je geen littekens overhoud. Mijn vriendin heeft dat gekregen. Normaal zie je zo "anker" litteken en bij haar zo goed als niets. ze kan gewoon topless lopen.

Als je rondshopt moet je zeker eens daar langs gaan.

Groetjes,

Happy Chick

Link to comment
Share on other sites

Guest Happy_Chick
amai,het lijkt wel een sprookje!<img src='http://www.borstenforum.com/public/style_emoticons/default/105.gif' class='bbc_emoticon' alt=':105:'Ben nu toch wel erg benieuwd wat je kwijt was?

Ik heb 2.890 betaald. alles inclusief.

Link to comment
Share on other sites

dat valt inderdaad alleszins mee, maar sta wel te kijken van die laserbehandelingen, heb altijd gedacht dat er niets te doen valt aan littekens, maar eerlijk is eerlijk, ik zit er niet zo mee, of het moest in mijn gelaat zijn

Link to comment
Share on other sites

Guest Happy_Chick

Jammer dat ze op hun site niks vermelden over plastische chirurgie etc.

Zat die laser er voor dat bedrag bij in??

Welke protheses gebruiken ze daar? En kreeg je algehele narcose?

Hoi meiden,

Ik ben gisteren op controle geweest. Ik heb het hun ook gevraagt ivm de website. Ze wisten me te vertellen dat de nieuwe website bij de orde der geneesheren voor validatie ligt voordat hij gepubliceerd wordt. Het schijnt in België veel meer geregeld te zijn ivm websites. De PC vertelde me ook dat klinieken zoals de Wellness Kliniek in Genk constant boetes krijgen omdat hun website niet conform is.

Wat betreft de implantaten: Ze hebben daar McGann, Mentor en Cereform. Ikzelf heb Mentor monobloc 375 cc.

Je mag kiezen welke vorm van narcose je wenst. Ligt ook aan allegische reacties en metabolisme. Je kan een roesje of algehele narcose krijgen.biggrin.gif

De laserbehandeling is apart.

Groetjes,

Link to comment
Share on other sites

ik was ook van plan me littekns te laten laseren.

als ik alles weer opnieuw achter de rug heb,laat ik het alsnog doen.

het is rond dezelfde prijs hier,een net litteken,wat niet uitgedikt is,komt op 150euro per litteken.

lang leve de moderne aparatuur tegenwoordig :101:

p.s ben erg benieuwd naar je foto,s

heb veel mooie resultaten gezien met monobloc :35:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.