Jump to content

Onrustige cellen?


Recommended Posts

Hallo iedereen,

Ik ben 17 jaar en ik zit met een probleem. Ik heb al enkele maanden last van steken in mn borsten. De ene keer de linker en de andere keer de rechter. Laatst kwam er ook wit vloeistof uit (ik denk melk?) en was mijn tepel een klein beetje ingetrokken, heel raar. Snel dus naar de huisarts geweest die me voor de zekerheid naar de mammapoli doorstuurde. Hier hebben ze het witte vloeistof uit mijn tepel afgenomen en hebben ze een echo gemaakt. Niks te zien, wat een opluchting. Totdat ik 2 dagen later een telefoontje kreeg dat ik een MRI-scan moet laten maken als ik in de 2e/3e/4e dag van mijn menstruatie zit, omdat ze onrustige cellen hebben gevonden in het vloeistof. Moet ik mij nu eigenlijk zorgen maken? Ik weet dat de kans op borstkanker klein is maar ik ben nog steeds bang dat dat, of het DCIS een oorzaak kan zijn. Ik weet nu eigenlijk niet of er meer oorzaken zijn voor onrustige cellen. Dus als iemand iets weet, zou ik het heel graag willen horen!

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Oh wat een naar bericht zeg,pffffff.

Logisch dat je je vreselijke zorgen maakt!!!

Ik kan je alleen niet helpen,heb er totaal geen benul van ,maar wil je toch even sterkte toewensen .

Wilde je trouwens ook een borstvergroting laten doen?

Link to comment
Share on other sites

Oh jeetje dat is wel even schrikken natuurlijk. En nu moet je wachten tot je menstruatie komt. Ik kan je er ook niet mee helpen, maar hoop natuurlijk dat alles gewoon goed is.

Link to comment
Share on other sites

Je kab niet veel doeb dan alleen afwachten helaas. Heb je verder wel een gezonde leefstijl? Ik denk dat je momenteel alleen maar heel goed voor jezelf kan zorgen door gezond te eten en drinken en op tijd naar bed te gaan. En gewoon afwachten tot het onderzoek gedaan is.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.