Jump to content

Paardrijden na borstvergroting


Boho

Recommended Posts

Dag meisjes,

Ik ben sinds een paar weken helemaal bezeten van het idee dat ik EINDELIJK grotere boobies krijg! Ik ben mega mega enthousiast en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven haha.

Nu vroeg ik me af of iemand van jullie ervaring hebben met paardrijden na de bv. Vanaf wanneer kan dat weer?

Ik heb een verzorgpaard die ik elke zondag doe en dus gaat het niet alleen om het rijden zelf, maar ook om het leiden (hij kan nog wel eens niet meewerken en dan moet ik hem toch aardig meetrekken, geldt dit ook als tillen?), longeren en andere bezigheden die hierbij komen kijken.

Hoe hebben jullie dit aangepakt?

x Bo

Link to comment
Share on other sites

Ik zou na 4 weken weer mogen paardrijden. Maar ik ben nu 3 weken PO en kan nog geen eens de hooinetten zelf vullen en ophangen en durf er ook nog niet mee te gaan wandelen aan het halster.

T is toch wel zwaar hoor, paarden verzorgen. Want verder kan ik alles weer zelf behalve dan dus die paarden.

Ik denk dat je zeker op 4 of 6 weken moet rekenen.

Lijkt mij erg pijnlijk als ze ineens aan het halster gaan trekken, pijnlijker dan tillen.

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

ik weet zelfs niet of je dit na 6 weken alweer kan.. Zeker niet als je ze dual plane krijgt.. Dit moet je bekijken als je geopereerd bent hoe dat gaat, maar zeker 6 weken niks...

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ook 2 paarden samen met mijn vriendin ik ben nu 2 weken po en kan alleen nog maar brok geven ik durf ook niet echt goed de wei in tussen die 2 want kan me niet echt verdedigen mocht er wat gebeuren ik doe het ook gewoon rustig en en denk dat je eerder met 6 weken rekening moet houden .

Maar zoals je zegt het is voor een goed doel

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.