Ga naar inhoud

Mezelf even voorstellen


Fanny

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen!

Ik ben een jonge"dame" van 24 zomers.
Waarom ik me aanmeld op dit forum is, om meer info te verzamen over

borstvergroting. Ik vind mezelf een kleine maat hebben B80 (maar ben zelf aan de zware kant)

ik vrees alleen wat voor het prijskaartje voor zoiets en vooral de pijn na een operatie ofzo..

Ohja mijn hobby is paardrijden ;-)

Moest je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom op het forum Fanny!

Je bent hier zeker op het juiste adres als je info zoekt over een borstvergroting. ;)

Het prijskaartje loopt erg uiteen, maar belangrijker is dat het goed gedaan wordt, dus ga niet direct af op de goedkoopste omdat die chirurg het ook mag doen, maar ga ook niet automatisch naar de duurste omdat dat dan wel goed zou moeten zijn. Wat zou je graag willen? Wil je een natuurlijk resultaat of ga je echt voor 'maatje porno'? Waar ergens woon je? Dat helpt met het zoeken van een goede chirurg redelijk bij jou in de buurt.

De pijn na de ingreep... sommigen hebben erg veel last, anderen hebben amper last, ligt ook aan de plaatsing van de implantaten, maar je geeft zelf al aan dat je wat aan de zware kant bent dus dan zullen ze gewoon boven de spier geplaatst moeten kunnen worden. Dat is de plaats waar je meestal de minste pijnklachten van hoort.

Heb je de zoekbalk ook al ontdekt rechtsbovenin? Via daar kan je veel informatie inwinnen.

Paardrijden is een leuke hobby, maar die zou je na de operatie een tijdje niet kunnen beoefenen helaas...

Als jij nog vragen hebt: stel ze dan! Er is altijd wel iemand die je antwoord kan geven of je de juiste weg op kan/wil helpen.

Veel forum- en leesplezier!

Liefs, SM

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan kan ik Dr. de Meyere aanraden, dat is niet te ver bij jou uit de buurt dan denk ik. Zoals door meiden beschreven heeft hij 'gouden handjes'. Een andere moderator is ook door hem geholpen en je bent bij hem echt in goede handen. Hij werkt bij Artemedis in Gent. Zoek hem via de zoekbalk maar eens op. Misschien dat je ook wat foto's kan bekijken van meiden die door hem geholpen zijn.

Zoek gewoon wat rond op het forum en als je vragen hebt dan kan je ze gewoon hier in je topic stellen. Als je op een bepaald mement een operatiedatum hebt, stuur mij dan even een pb, dan zorg ik ervoor dat je wordt verhuisd naar operatieverslagen.

Liefs, SM

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.