Jump to content

Tepelpiercing er uit halen bvg


Guest

Recommended Posts

Hallo Allemaal!

Zoals jullie kunnen lezen in mijn vorige verslagje ben ik 28 oktober aan de beurt voor een borstvergroting.

Vorg jaar mei heb ik een tepelpiercing laten zetten, maar ik denk dat ik deze niet meer mooi ga vinden na bvg. Mijn vraag is nu, hoelang duurt het voordat ie dichtgegroeid is, en kan die wel volledig dichtgroeien zonder straks problemen te krijgen met herstel na bvg? (Infecties die via de tepel binnenkomen ofzo) en voor de gene die hem er ook uit heeft gehaald: er blijven waarschijnlijk 2 deukjes achter op de tepel door de bolletjes die er tegen aan zaten. Hoe hebben jullie dit weggekregen?

Link to comment
Share on other sites

Ik heb de mijne des tijds eruit gehaald vsnwege borstvoeding wat ik wilde geven. Het was erg snel genezen. als je de piercing er nu uuit haalt is ie echt wel dicht als je geopereerd word. Ps je kan bij mij niet meer zien dat ik er 1 heb gehad.

Link to comment
Share on other sites

Je hebt je piercing inmiddels lang genoeg zodat het gewoon een gat is,Het is niet meer open, Daardoor is er geen infectiegevaar. Hoe lang het duurt voordat en of die dichtgaat zou ik je niet durven zeggen. Ik heb jaren geleden mijn wenkbrouwpiercing en clitpiercing eruit gehaald, maar het is nogsteeds open, ik kan er zo weer een sieraar doorheen doen.

Link to comment
Share on other sites

Oh haha dat is wel handig opzich! He hem er net uitgehaald, voel me zo kaal ineens. Maar ben benieuwd hoe lang het bij mij gaat duren eer dat ie dicht is. We zullen zien :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.