Jump to content

Hunkermoller bezoekje gebracht ;)


Daiss

Recommended Posts

Dames, vandaag kon ik niet meer wachten en wou nu wel eens echt weten wat voor bh me nu goed zit..

Ik hoopte op een 70D maar was bang dat ik op 70C zou blijven.. Heb er vlug een paar doorgepassen en kwam toch wel uit op 70D en sommige zelfs 70E.. Maar wat me opviel; ik probeerde ook een paar push up bhs maar deze zaten echt voor geen meter!! Ze sloten niet aan, vooral het middenstukje bleef als het waren zweven en sloot niet aan op mn huid..

De simpele bhs zaten wat dat betreft veel beter..

Is dit herkenbaar voor jullie of hoe komt dit?

Ik heb nog nix gekocht omdat ik eerst nog eens wat verder ga orienteren en mezelf in bhs verdiepen. Wat wat voor model zal mij nu het beste zitten maar ook ondersteunend zijn..

Voorheen koos ik gewoon een AA bhtje in wat ik een mooi printje of kantje vond, het paste toen toch nooit omdat ik helemaal plat was en het hoefde dus ook niet ondersteunend te zijn..

Nu lijkt de hunkermoller wel een buitenaardse planeet haha ik weet van gekkigheid niet waar ik moet beginnen!

HEELLUUUPP??!!

Link to comment
Share on other sites

Had ik ook! Maar je moet even geen voorgevormde, padded of push-up dragen, je borsten geven nog niet mee dus het zit voor geen meter. Laat je even informeren door een verkoopster, heb ik ook gedaan en ik heb nu hele mooie kanten 'full cup' bhs.

Succes!

Link to comment
Share on other sites

haha daar heb ik ook last van.. Ben echt benieuwd.

Maar geldt t dan hetzelfde voor dual als voor?

Link to comment
Share on other sites

Mijn PC zei in ieder geval dat ik gewoon wel mag dragen wat ik zelf wil.. Hier wordt vaak gezegd dat je een half jaar of een jaar geen push up aan mag, maar het mag wel gewoon zei hij.. Het zat bij mij gewoon niet.. Ik denk inderdaad dat ze misschien nog wat zachter moeten worden zodat ze beter in die cups liggen ofzo..

Morge denk ik nog maar eens een pas sessie doen haha

Link to comment
Share on other sites

Met Push up bh's moet je wel iets te pushen hebben he en het zijn meestal nog van die harde ballen daar zit geen beweging in haha.

Ben nu 7 weken po en kan ze nog maar een heel klein beetje naar elkaar duwen dus dat duurt nog wel even.

Hunkemoller heeft veel leuke en fijne bh's :)

Nog even geduld hihi

xx

Link to comment
Share on other sites

Als je om hulp vraagt aan een verkoopster zul je vast een hele mooie en goede bh vinden voordat ik mijn bv had was ik ook altijd een dik uur bezig voor uiteindelijk 1 of 2 bh's maar werd dan ook altijd heel goed geholpen ik had mijn wensen en hun speelden daar altijd super op in. Veel succes!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi, ik ben ook net voor het eerst bhs gaan passen, de bhs van hunkemoller pasten mij ook voor geen meter, en ze deden zelfs pijn aan men borsten, sapph en marlies deckers was ook niet goed voor me, deden allemaal pijn, heb uiteindelijk een hele goeie van triumph gekocht, ze zijn een ietsje duurder merk maar zijn wel enorm goed! Groetjes x

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.