Jump to content

Jasmijnx : 16 september 2013 : Dr. Hermens : ATS Kliniek


Recommended Posts

Hallo dames! Ik zal me even voorstellen! Ik ben jasmijn, donderdag wordt ik alweer 20 jaartjes oud en ik ben kapster van beroep. Erg onzeker over mijn borsten ben ik zeker omdat ik niks heb--> 75 AA! Ik ben op zoek naar een arts en kliniek die mij kunnen helpen met een niet te grote cup zeg B grote B zeker geen kleine c en zo natuurlijk mogelijk! Ik ben 1,61 lang en weeg 53 kilo. Wie kan mij een arts aanraden? Groetjes jasmijn

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Hoi hoi,

Welkom op het forum!

Ik kan je zeker velthuis kliniek aanbevelen, Dr. Mooien. Haar voorkeur gaat uit naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Zowel de voor als de nazorg heb ik als heel prettig ervaren!

Succes.

Grz

Link to comment
Share on other sites

Hoi jasmijn,

Welkom hier op het forum. Ik sluit me aan bij Miss Jones. Ik ben ook door laura Moojen geopereerd in de Velthuiskliniek. Zij gaat echt voor het meest natuurlijke en is een top chirurg vind ik. Als je het resultaat wil zien, moet je even vriendjes worden.

Het kost wel wat duurder de Velthuiskliniek, maar voor en nazorg zijn super!

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Welkom op het forum!!

Ik ben zelf ook geopereerd door dr. de Meyere in Gent.

Als kapster moet je er rekening mee houden, dat je de eerste 4-6 weken je ellebogen niet hoger mag tillen dan je schouders. Daarbij is het zo dat als je ze achter de spier laat plaatsen, dat je dan ook beperkt bent in tillen.. Verder zijn zwaardere huishoudelijke werkzaamheden, zoals stofzuigen, dweilen, rramen lappen, strijken enz niet echt bevorderlijk.... De repeterende bewegingen die je dan maakt, zijn niet goed voor het kapsel dat de eerste weken rond je prothesen gevormd wordt :)

Dus informeer je goed :)

Verder is het handig om hier veel te lezen, want wie een goede arts is, bepaal jij! Niemand anders. Iemand anders kan tevreden zijn over een pc, terwijl jij hem bijvoorbeeld maar een kwal vindt ;)

Dus vooral veel lezen hier en kijken bij welke pc je graag op consult zou willen :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Dat is al heel fijn om te horen dames dat ik al wat namen krijg! Ik lees veel over dual plane is dat tegenwoordig het mooiste en natuurlijkste? Ik wil rond 16 september mijn bv laten doen maar verhuis 1 november naar curacao. Hoe vaak moet je terug komen? En moet je persee terugkomen? Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Ik wil rond 16 september mijn bv laten doen maar verhuis 1 november naar curacao. Hoe vaak moet je terug komen? En moet je persee terugkomen? Groetjes

Reken op een herstel van minstens 6 weken! Zeker bij dual plane. Dus dit zou net krap aan zijn.. zeker als je in die 6 weken ook nog zou moeten inpakken... Dat is niet zo heel goed namelijk.. Je mag bij dual plane 6 weken niet zwaarder tillen dan 2 kg en je moet je aan bepaalde restricties houden....zoals ik hierboven al schreef... Ik neem aan dat je al die dingen wel zult moeten doen voor een verhuizing? Ik zou dan zelf voor een ander tijdstip kiezen :)

Als je echter genoeg eigen weefsel hebt (en dat kan alleen een pc beoordelen) kan de prothese ook voor de spier, zonder dat het een nep-effect geeft. Ook dan gelden er echter restricties

Over de controles.. dat is bij elke pc anders. De een wil je vaker zien dan de ander... Kwestie van consults plannen ;)

Succes!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden, een paar dagen geleden heb ik me voorgesteld en heb nu al wat rond gekeken voor klinieken en artsen, en heb al bij bij wat meiden in de galerij mogen neuzen. Nou moet ik zeggen dat veel borsten me al snel te groot lijken? Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit of ik het nou in België laat doen of de velthuiskliniek of in Breda, ik woon ook in de buurt van Breda. Nog een vraag, hoe zit dat met zwangerschap? Zijn ze daarna nog mooi? Ik wil pas over ongeveer 8 jaar kinderen of nog wat later maar toch! Groetjes jasmijn

Link to comment
Share on other sites

Hey

Hm... B lijkt al te groot...

Mag ik daar even heel eerlijk op reageren? Ik wil het namelijk niet bot laten overkomen, maar intonatie in een getypte tekst leggen is moeilijk haha...

Je gaat een borstvergroting doen ;) Dus je mag best een beetje borst nemen. Ik ga niet zeggen dat je voor een D-cup moet gaan, want dat begrijp ik, dat sommige meiden dat gewoon niet willen. Maar waar baseer je op dat een B vaak al groot is? Een 70B is idd een stuk kleiner dan een 85B (dat is een verschil van 3 maten, want een 85B is vergelijkbaar met een 70E....)

Heb je al eens een bh gepast, met voorgevormde cup in de gewenste bh maat? Op die manier kun je vaak het beste zien wat je graag zou willen.

Neem gewoon een B en een C cup van jouw omvangsmaat ,een voorgevormde cup!!, in een warenhuis mee naar het pashokje. Trek ze ombeurten aan, vul ze op met sokken of zakdoekjes en trek er een strak truitje overheen aan. (geen wit want dat vergroot en geen zwart want dat verkleind)

En kijk dan wat je mooi vind :)

Om een voorbeeld te geven.. Ik wilde zelf graag van 75B naar 75D.. zéker niet groter.. Maar gelukkig wist mijn pc wel wat ik wilde haha... Ik heb nu een 75F en die ziet eruit als een 75D... Prothese borsten geven een optisch kleiner resultaat dan de bh maat doet geloven. Waar dat precies aan ligt, ben ik nog niet achter... maar het is wel een feit....

Wat ik hiermee wil zeggen is.. Bekijk goed wat je voor maat wilt :) En vergelijk niet te veel met foto's, tenzij je iemand vindt, die precies jouw postuur heeft en de ideale borsten. Print die foto dan uit en neem hem mee naar een consult :) Dan kun je precies aan de pc laten zien wat je wilt :)

xxx BB

Link to comment
Share on other sites

Zoals BB al zei, ik heb nu een 75B en dat is echt mini...
Maak daar 85B van, dan zou ik hier met een 75D lopen, in dat geval zou ik wellicht ook tevreden zijn met een Btje :D

Als je dan toch van plan bent om zoveel geld uit te geven voor mooie boobies,

ga er dan voor. Je moet niet voor supergrote gaan, maar een 75B is echt de moeite niet...
Bestaan er trouwens zo kleine vullingen? :45:

Link to comment
Share on other sites

Als je naar een consult gaat krijg je een bh aan en kun je verschillende pasmaten uitproberen, je moet dan gewoon kiezen wat je mooi vind en wat bij je past. Met foto's van anderen bekijken, bereik je vaak niks omdat je de omvang en sowieso alle maten niet goed kan in schatten.

Ik heb best brede borsten in verhouding met mijn postuur, namelijk ieder 10 centimeter. Dus ik kies ook een prothese met die breedte, omdat dit mooi bij me past. Bij mij zal dat misschien wat meer cc zijn (inhoud). Bijvoorbeeld in mijn geval dan 390 cc om het op te vullen. En de ander die hetzelfde wil bereiken maar de breedte van de borsten 8 cm is, kiezen dan bijvoorbeeld voor 300 cc. En het kan dan goed zijn dat we allebei op dezelfde cupmaat uit komen.

Link to comment
Share on other sites

je vraagt een B en krijgt een D cup,dat komt ook omdat nepborsten nou eenmaal hele andere (bh)maten erop nahouden dan de echte variant.

Maar wat jij denk ik bedoeld is dat op fotos de borsten wat groot lijken.....is natuurlijk niet gezegd hoe ze in het echt zijn,je hebt geen totaal beeld gezien van diegene denk ik dan?

Dan valt het namelijk allemaal best wel mee hoor,je krijgt echt niet ineens gigantische borsten aangemeten,sterker nog,achteraf gezien vinden heel veel meiden juist dat ze te weinig hebben gekregen..........

dus no worries,bespreek met je arts wat je wensen zijn en wat je absoluut niet wilt.

Dan komt het echt wel goed!

En wat een zwangerschap betreft,mja....je borsten slinken weer na je zwangerschap dus geeft natuurlijk wel een aanslag op je borsten ,dat is ook zo als je geen bv hebt ondergaan.

Dikke kans dat je tegen die tijd dus voor een wissel moet gaan,maar zowiezo is het verstandig na 10 jaar te wisselen van protheses voor de veiligheid.

Link to comment
Share on other sites

Waarom zouden die niet bestaan? :wacko:

Idd. Als je startpositie nou 75A/AA is en je neemt 100-200cc kun je best op 75b uitkomen toch? Heb ik wel vaker gelezen. Vooral bij dames die heel tenger zijn.

Maar een B groot.. ik weet niet, dat ligt dan aan je idee van een B. Het ligt erg aan de omtrek zoals hier al gereageerd is. Ik heb van mezelf 85AAA, maar ik denk dat als ik na m'n BV 85B heb dat ik dat toch wel lichtelijk jammer vind. Ik hoop op een C, ik ben vrij lang (1.81) en brede heupen dus ik denk, och als ik toch bezig ben, doe dan gelijk maar een beste tiet. :45:

Link to comment
Share on other sites

Hii meid je moet doen waar jij je goed bij voelt!

Ik ben zeventien jaar en heb amper borstvorming (zie mijn foto's), ik laat op mijn achtiende mijn 'boobies' vergroten door verdonck in de wellneskliniek, hij gaat altijd voor natuurlijk resultaat (niet fake). Ik wou ook geen grote boobies, gewoon normale boobies die 'echt' lijken. Ik ga uiteindelijk voor 280cc high profile rond, achter de spier. Deze zullen eruit zien als een B en in bh zal ik wss een C hebben, dit vind ik perfect! :-)

hopelijk maak je een goede keuze.

Link to comment
Share on other sites

Bestaan er trouwens zo kleine vullingen? :45:

Ze bestaan absoluut. Na mijn preventieve, dubbelzijdige borstamputatie op 5 juni krijg ik binnenkort protheses van 160cc en kom daarmee uit op een 75B. Daar is niets lachwekkends aan, hoor; ik denk dat ik er heel tevreden mee zal zijn.

Link to comment
Share on other sites

Was helemaal niet grof bedoeld hoor :)

ik vind ook dat je gewoon je hart moet volgen, wsl hangt een B ook af van persoon tot persoon.
Bij mij zijn ze echt kleintjes en heb er ook enorme complexen over.
Ik draag dan ook altijd push ups, dus misschien dat dat ook wat aan de maat doet?
Nu geen idee, maar volg je hart. Maar zoals ik hier nu al vaak heb opgemerkt, er zijn vele die spijt hebben als ze voor te weinig gaan en ik zie zelf ook graag grote borsten.
Dat is ieder zijn smaak.

Alvast veel succes met je zoektocht!
En nogmaals mijn excusses mocht mijn flauwe reactie verkeerd zijn overgekomen

Link to comment
Share on other sites

Hey!!

je moet ook wennen aan de grootte. Als je van 70a naar 70c of d gaat zoals ik dan ben je al superblij met een goed gevulde 70b. Wat ik heb gedaan is een maximizer van de hm gekocht en die een tijdje onder mn kleding gedragen. Dan wen je al echt aan de grootte en ik ben nu heel blij met 300cc :43:

xx

Link to comment
Share on other sites

Haaii zoals meiden hier boven al zeggen het is even wennen maar dat gaat wel enorm snel! Ik ging van 70a naar 70e met 350 cc ik ben heel smal ben 1.58 en weeg 45.. je kunt mn verhaal lezen op mijn pagina en ook mn foto's bekijken.. Ik ben erg tevreden met het resultaat.. mijn bh maat is 70e maar naakt zien me borsten eruit als een volle c precies wat ik wilde.. als je liever thuis opjee gemak wilt kijken kun je ook rijst koken en een aantal zakjes maken met bepaald cc erin.. sportbh aan en de zakjes erin strak truitje aan zo kun je relaxed kijken..

heel veel succes liefs Noah ^_^

Link to comment
Share on other sites

Hey Jasmijn,

Ik zou me niet blind staren op termen als B cup/ C cup e.d of aantal cc's.

Ik lees hier zoveel meiden die aangeven ik wil een bv en daarna uitkomen op een D cup (of vul maar in). Ik heb het omgedraaid. Ik had wel in mn hoofd wat ik graag zou willen (uitgangspunt de super mooie volle D cup van een van mijn beste vriendinnen) maar ben gewoon gaan passen. Echt op het minste begonnen tot en met dat ik dacht whoa dit is echt teveel voor mij en dus de maat daarvoor gekozen, dit bleek 385 cc te zijn.

Volgens de pc begonnen bij die maat mijn ogen te stralen ( ik voelde zelf al dat die het moest worden maar vond het toch een leuke bevestiging).

Ik kwam van een lege 75 B en had na de operatie een sportbeha 80 E. Hier schrok ik niet van want ik wist dat de boel lekker gezwollen zou zijn. Ben nu precies 6 weken po en mijn eerste BH is een 75 G.

Ik vind mn boobs prachtig en ben tevreden maar ze zien er echt 100% zeker weten kleiner uit als die natuurlijke D van mijn vriendin (ofwel ja je leest het goed ook ik zeg dat ze nog wel groter hadden gemogen ha ha).

Nepboobs lijken echt inderdaad altijd veel kleiner als echte. Ik denk dat dit in mijn geval komt omdat ze zo mooi rond zijn. Hierdoor heb je gewoon een grote cup nodig om de boel er mooi in te laten passen.

Ik had ze echt niks kleiner willen hebben maar als ik tijdens mijn consult te horen had gekregen dat ik op een 75G uit zou komen (dit kan natuurlijk nog wel veranderen, ik ben pas 6 wkn po) zou ik me zeker weten rot geschrokken zijn en misschien wel voor de helft minder hebben gekozen en nu echt enorme spijt hebben gehad.

Ik heb nooit pushups gedragen wel goede voorgevormde padded behas en niemand echt niemand is het uit zichzelf opgevallen (75G he!!!!!!).

Dus echt, staar je niet blind op cupmaten en CC's maar ga lekker passen en de protheses 'voelen'.

Succes! xxx Saartje

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden, ik ben HELEMAAL in de war!! Ik heb zoveel gelezen de afgelopen tijd en zoveel gezocht en ik ben nu bij drie klinieken gekomen die mij aanspreken, dokter kolkman in Breda, ats kliniek in vlijmen of de velthuiskliniek bij Laura majoor. Nou belde ik Breda op en ik was op zoek naar een arts die gespecialiseerd is in anatomisch omdat dit is wat ik . Gewoon mooi en natuurlijk en niet twee van die porno Boons! Nu vertelde ze me dus dat de anatomische helemaal niet zo natuurlijk is als iedereen denkt! Omdat de druppelvorm blijft zitten ook als je ligt. Kunnen jullie me asjeblieft helpen met foto's klinieken etc? Ik ben helemaal in de war. Gr. Jasmijn! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.