Jump to content

Vraag aan vrouwen met grotere borsten.


Recommended Posts

Goede morgen deze regenachtige zondag!

Over 4 weken is het eindelijk booby time!!!! Ik kan niet meer wachten!

Nu was ik gisteren aan het winkelen en toen bedacht ik me tijdens het passen. Hoe zit het straks met je kleding als je ineens grotere borsten hebt?

Ik heb normaal van truitjes etc maatje s soms een m . Maar krijg er toch 600 cc bij , dus ook heel wat volume aan de voorkant. Hebben jullie veel kleding niet meer aan gekund na een borstvergroting? Is het niet dat als je daarna een blouse koopt, ze helemaal niet meer mooi staan? Dus dat je van boven eigenlijk veel groter nodig hebt als bij je buik?

Link to comment
Share on other sites

Dat had ik ook laatst! Was bloesjes passen van Only en zaten perfect maar niet gekocht want ik dacht oei straks gaan die paar knoopjes echt trekken bovenaan! Er zit niet veel ruimte bij die s!

Woensdag ben ik aan de beurt! Dan zal ik het is uitproberen met die ik thuis al heb.

Ben ook benieuwd....

Link to comment
Share on other sites

Blouses kunnen een probleem worden :)
Truitjes kunnen ook soms wat minder goed zitten, maar je kunt wel andere dingen dragen ;) Het is dus gewoon een kwestie van goed zoeken naar mooie en leuke truitjes.

De naad die vanonder je oksel recht naar beneden loopt bij truitjes, komt vaak wat ver naar voren, waardoor het wat minder mooi zit en dus eigenlijk te klein is. Echter, als het van stretch materiaal is, dan komt het wel goed :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Guest cindytje1985

haha ja dat is wel een luxe probleem... moet zeggen dat ik in mijn kledingkast ook al heb zitten kijken en bepaalde dingen al apart heb gelegd omdat ik zeker weet dat k het dan niet meer aan kan ;)

Link to comment
Share on other sites

Hey Maud!!

Ik heb behoorlijk wat blouses, en nu t weer ff wat minder is, gister ff gepast....

Een aantal lukt idd niet meer... Knoopjes bij de Boobs springen spontaan weer los haha

Ik heb een aantal van een duurder merk, deze zijn getailleerd en stretch

die kan ik gelukkig nog wel aan.

Verder oplossing: topje eronder en bovenste knoopjes openlaten :-))

Andere topjes shirts valt mee t rekt behoorlijk mee gelukkig ;-))

Link to comment
Share on other sites

Ik had het toevallig vanochtend met een tuniek waar geen rek in zit. Heb flink moeten trekken om m over mijn tieten heen te krijgen haha. Is uiteindelijk gelukt, maar ik vrees voor vanavond als ik m ook weer uit moet trekken :P.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Had vroeger grote borsten (vanaf 22 november weer :-) ) en wat ik toen vaak deed met blousjes, was bij de kledingmaker tot het 1 na bovenste knoopje de rij knoopjes dicht laten sticken. Dan moet je je blouse wel over je hoofd aantrekken, maar de knoopjes blijven dicht en gaan ook niet wijd staan :-D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.