Jump to content

Sportbh 65e of 65f


denisje83

Recommended Posts

Nou, ben even rond aan t surfen voor een sportbh. Bij mijn vorige bv had ik die van triumpf. Maar zelfs daarin zakte mijn borsten na 2-3 weken al naar de zijkant. Maat was te groot. Moest 65d hebben. Nu weet ik nog niet precies hoeveel cc dokter plovier gaat aanraden, schat zo'n 500 ( heb nu 410) maar dan zit ik nog steeds met het probleem: de omtrek van 65! Iemand een idee waar ik een goede sport bh vind met omtrek 65?

Link to comment
Share on other sites

Hey Denisje83

Ik heb maat 70, daar zijn wel sportbh's in te vinden, maar er is ook niet veel keuze. Ik heb een paar dagen geleden ook op internet aan't zoeken geweest en zag dat ze op deze site maat 65 verkopen. Ik heb er zelf nog geen bh gekocht, maar zou over een paar weken (als ik 6 weken po ben) graag een shock absorber kopen. Ik heb deze bij de inno gepast en die zat heel goed. Op dit forum heb ik ook al veel positieve dingen gelezen over shock absorber.

http://www.underfashion.nl/sportbh/SAB4490--shock-absorber-level4-b4490-d-sportbeha-top-abcdefgh-b4490.html

Als je naar de beginpagina van de bh's op de site gaat (http://www.underfashion.nl/dames-bh) kan je links je maat aanduiden, dan laat hij enkel bh's in die maat zien.

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hey denisje83

Ik heb zelf een sportbh met voorsluiting van fila. Ik heb die in maat 75C moeten nemen (70D is mijn 'echte maat' en die maat hebben ze niet) en ik raad je aan om niet een maat groter te nemen. 75C zit toch iets te los bij mij, 70D zit veel beter. En zeker de eerste 6 weken moet je zorgen dat je een strakke sportbh draagt die alles goed ondersteunt! Goed dat je goed op tijd bent beginnen zoeken naar een goede sportbh, ik hoop dat je hem vindt.

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hey Denisje,

Volgens Jillyfish en Pinkboobie zit Emdaplast heel comfortabel (type Carefix Anna)

Hier het linkje

http://emdaplast.nl/personal/catalogus/merken/carefix

Deze is 1 maat geloof ik tot maximale omtrek tot 75 of 80 en heeft een voorsluiting.. Zou je eventueel kunnen bellen.

Je kan ff naar hun foto's kijken om de bh eens te bekijken.

xxx

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.