Jump to content

Twijfel over bh's


Recommended Posts

Hai,

Ik lees nu toch weer dat je absoluut geen push up bh mag dragen.

Ik heb te horen gekregen dat ik ze gewoon wel aan mocht. Niet dat ik ze iedere dag aan zou willen maar soms staat t toch net wat leuker onder je kleding.

Mag het nou wel of niet? Omdat er gezegd is dat het mag heb ik eigenlijk nooit naar de (nadelige) effecten van het dragen van een push up bh zou kunnen zijn.

X Charlotte

Link to comment
Share on other sites

Heb je voor of onder de spier?

Wat ik hier heb begrepen wordt het bij onder de spier het eerst jaar wordt hafgeraden omdat door de druk van de push up je spier verder kan loslaten en er daardoor een uniboob kan ontstaan.

Wil het zelf eigenlijk ook wel weten... push up is toch nog net wat leuker, haha. Misschien is het ook per chirurg afhankelijk? Lijkt me sterk dat je chirurg zegt dat het gewoon mag als het echt een risico zou vormen.

Link to comment
Share on other sites

Klopt wat je zegt Infinity!

Sja.. misschien heeft het wel te maken met hoe ver de pc je spier los snijdt... Hij weet hoe het er van binnen bij jou uitziet natuurlijk.....

Het algemene advies is idd, niet doen tot 1 jaar po... Maar goed... Wat is tegenwoordig nog gestandaardiseerd? :106: hihi

xx BB

Link to comment
Share on other sites

haai ik heb dual plane ,maar mn pc zei dat ik gewoon een push-up bh mocht dragen ,alleen na een jaar pas onder de zonnebank tenzij ik de littekens goed afdek

dus ik draag vanaf dat ik 6 weken po ben gewoon push-up

Link to comment
Share on other sites

Bij dr. Schiettecatte mag een push up idd wel, lees ik steeds. Er zijn enkele pc's die het niet erg vinden, waaronder Schiettecatte, omdat zij de spier niet ver los snijden bij het borstbeen.

Bij andere pc's altijd even oppassen, want als de aanhechting van de spier op het borstbeen niet voldoende hersteld is en je gaat pushen met een bh, dan kan het gebeuren dat de spier los raakt.. Dus altijd even overleggen met je pc, zodat je niet 'per ongeluk' met vervelende complicaties komt te zitten...

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.