Jump to content

Onzeker


Mimilott

Recommended Posts

Hoi iedereen!

Ik ben een meid van 20 en een beetje onzeker over mijn cup.

Al sinds mijn 16e eigenlijk. Toen was ik nog jong en ik praate mijzelf de moed in. "Die dingen gaan nog wel groeien!" Nu 4 jaar later loop ik mij al jaren te ergeren over mijn maten.

Ik had vaak moeite met lingerie en bh's & bikini's zaten nooit lekker. Ik kocht alles op de gok met 75A.

Maar doordat het nooit lekker zit kreeg ik toch zo mijn twijfels en ben ik het gaan meten.

Ik kom uit op 80AA... Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit nog nooit heb gehoord! Heb ik iets fout gedaan met meten? (Ik heb het 5 keer geprobeerd met verschillende tabellen en kom steeds op dezelfde maat uit) weet iemand een goede lingeriezaak die je daar goed mee kan helpen? Of kan ik beter gelijk bij een specialist langs gaan? Ik overweeg een borstvergroting want ik voel mij een beetje uit verhouding. Je mist toch een stukje vrouwelijkheid.

Mijn vriend verteld mij steeds dat ik prachtig ben en hij vind mijn kleine borsten mooi. Maar ik zou toch graag een keer een bh of bikini aandoen die wél past! Ik ben een keer met mijn moeder naar een lingeriezaakje gegaan om te kijken of ze mij daar konden helpen, maar ik kreeg steeds een voorgevulde bh van 75A in mijn handen gedrukt: "iets beters heb ik niet en hij staat je prima!" Dat vond ik niet zo netjes want het zag er niet uit (zelfs mijn moeder was het daar mee eens en die is behoorlijk makkelijk) bijna huilend ben ik de winkel uitgelopen. Heeft iemand nog tips??

Link to comment
Share on other sites

Hoi mimilott ,

Ik snap je helemaal.. Zelfde probleem hier!

Ik overweeg ook een borstvergroting..

Bh's bikini's enz. Het zit allemaalniet hoe ik het zou willen en hoe t zou moeten zitten.

En dan komt er ook nog eens bij dat de ene borst bij mij kleiner is dan de ander dus een bh past me nooit goed.. Heb alleen geen tips voor je.. Een bh zal me nooit goed passen met het beetje wat ik nu heb. Draag nu altijd maximizer bh's , zit niet lekker maar voel me er beter bij in een shirtje dan helemaal niks er in..

Misschien dat het een Beetje helpt dat je niet de enige bent en dat je hier met andere goed over kan praten op dit forum

Groetjes Amy

Link to comment
Share on other sites

Je bent zeker niet de enige! En hier zeker niet! En tatatata er is een prachtige oplossing: ga voor een borstvergroting! Ik heb mijn schatjes nu 8 weken en wou dat ik het 10 jaar eerder had gedaan. Je veranderd echt 100%. Ik voel me nu op en top vrouw en.......ik heb TIETEN!!

Link to comment
Share on other sites

Ik had ook een A (of zo iets...) sinds 7 weken heb ik borsten! Stond vanochtend naakt dansend voor de spiegel, zou ik eerst nooit doen. Keek met afschuw naar mijn lichaam met name de borsten!


Gewoon eens op consult gaan of thuis een bh vol stoppen met zakdoekjes kijken of je dan blij word! Hahaaaa. Succes!


Link to comment
Share on other sites

Je bent zeker niet de enige !!

Ik tel zo hard af naar mijn bv, eindelijk een mooi spiegelbeeld, mooie lingerie, een mooi decolleté ....

DOEN zou ik zeggen!

Ik weet nu al dat ik me zo goed ga voelen na de operatie!

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Een kapsel wordt rond elk lichaamsvreemd 'iets' in je lichaam gevormd. Dat is dus heel normaal :)

Vroeger kwam het nogal eens voor, met de gladde prothesen, dat er te veel kapsel aangemaakt werd. Dit kan gebeuren doordat het kapsel als het ware geen 'houvast' had op de prothese. Tegenwoordig met de geruwde prothesen (die bijna alleen nog maar gebruikt worden) kan dat veel minder vaak gebeuren.

Alleen als je lichaam van nature veel kapsel aanmaakt, dan kan dat dus nog gebeuren, maar dat is een kwestie van afwachten...

Kapselcontractie kan ook ontstaan als je littekens in je kapsel krijgt. Die littekens ontstaan als het kapsel nog niet volgroeid is en je verkeerde/ niet-toegestane bewegingen maakt. Die littekens zorgen er namelijk voor dat je kapsel niet mooi 1 geheel wordt... Ze kunnen uiteindelijk dikker worden en dus gaan samentrekken. Het kapsel wordt dan strakker en gaat je prothese als het ware, bij elkaar drukken

Bij dual plane of achter de spier mag je dus 4-6 weken niet zwaar tillen, omdat je dan de borstspier beweegt en die de prothese weer beweegt en dus het kapsel kan beschadigen....

Bij voor de spier plaatsing is het alleen van belang dat je je ellebogen niet hoger dan je schouders. Dit is bij dual plane trouwens ook, maar bij voor de spier hoef je dus geen rekening te houden met tillen van zwaardere dingen...

Ook repeterende bewegingen kunnen een belasting vormen voor het kapsel (dus zoiets als stofzuigen, dweilen, strijken enz...)

Hoop dat je zo al weer wat wijzer bent geworden over het hoe en wat mbt kapsel :)

Als je je dus aan de adviezen houdt, is het risico minimaal. Al wil dat niet zeggen dat je het niet kunt krijgen... Maar dat is zo bij borstimplantaten, maar ook bijvoorbeeld bij een nieuwe knie of heup (alleen laten die zich niet samentrekken door het kapsel, als er littekens in ontstaan)

xxx BB

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.