Jump to content

drs. Blecourt


Recommended Posts

Ik wordt 21 juni door hem geopereerd!!

Vind het een hele aardige man, stelt je erg gerust. wel net als vele chirurgen kan hij beetje arrogant over komen, maar goed als hij goed is in zijn werk:) en ik heb echt een heel goed gevoel bij hem.

hij staat erom bekend dat hij borsten zo natuurlijk mogelijk wil maken, hij wil niet dat als je op het strand ligt anderen kunnen zien dat je je borsten hebt laten vergroten.

Hij heeft voorkeur voor ronde ruwe protheses van eurosilicone. voor de plaatsing van de protheses kijkt hij goed naar je weefsel. kan het niet voor de borstspier plaatst hij ze dual plane of geheel achter de spier en als het er wel voor kan, plaatst hij ze voor.

heb jij al je consult gepland bij hem?

Link to comment
Share on other sites

Heb je al eens gezocht in de zoekfunctie, rechtsboven?? Gewoon Blecourt intikken en dan het grijze vakje op: forums zetten. Dan op de loep en dan zie je waar hij genoemd wordt. In de titels van de topics staat waar het over hem gaat :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.