Jump to content

kimpie81 : 12 april 2013 : Dr. DeMeyere : Artemedis


Recommended Posts

Hallo,

Ik stel me even voor .

Ik ben een vrouw van 31 en zou graag een borstvergroting ondergaan.

Graag had ik goede ervaringen ontvangen van verschillende dokters. Regio gent.

Met een goede prijs kwaliteit.

ook enkele verschillende prijs vergelijkingen.

En dan had ik ook nog graag geweten of dit echt pijnlijk is?

Link to comment
Share on other sites

Hoi kimpie

Welkom op dit forum!!

Ik zag deze post in een ander topic staan, maar heb even een eigen topic voor je aan gemaakt :) Handiger en overzichtelijker ;)

Je zoekt een pc in regio Gent?

Nou... ik ben zelf een heel tevreden klant van dr. Demeyere! Hij is zeker een consult waard!

Je kunt info over hem vinden als je Demeyere rechtsboven in de zoekbalk intikt. Zorg wel dat het grijze vakje voor de loep op: forums staat :)

Heel veel lees-en forumplezier!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Voor het eerste gedeelte van je vraag is BB idd de specialist... En eigenlijk ook voor alle andere vragen die je kunt bedenken...

Maar is het pijnlijk? JAAAAAA

Maar het is het wel waard!

Link to comment
Share on other sites

Het is inderdaad pijnlijk en vervelend en niet leuk enzo. Maar echt het is het dubbel en dwars waard! Ik ben nog elke dag zo blij dat ik het gedaan heb!!

Link to comment
Share on other sites

Als je voor de spier geplaatst krijg valt de pijn wel mee. En Dr. De Meyere plaats bijna altijd voor de spier, mits je genoeg weefsel heb. En deze dokter staat hier al bekend als de dokter met de gouden handen. Je zult echt geen negatieve reactie over hem vinden op dit forum! Het is een zeer vakbekwame arts die samen met jou de beste prothese plaats die bij jou lichaam past.

Ik heb je een pb terug gestuurd! X corine

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hallo, in drie dagen tijd had ik een borstvergroting . Woensdag eens gaan luisteren en doordat er een operatie was weggevallen vrijdag mijn borstvergroting gehad bij dokter Demeyere. Nu vind ik mijn tepels erg naar buiten kijken . Kan dit nog veranderen ?pijn heb ik praktisch niet enkel wat spierpijn een soort stijfheid. Ik heb 175 naturelle voor de spier. Gr. Kim

Link to comment
Share on other sites

Zo hee, nu al geopereerd!!! Jij spant de kroon volgens mij. Je laat er geen gras over groeien. Nou van harte gefeliciteerd met je boobies. Gelukkig ook jij bij de meyere weinig pijn gehad. Het is fewoon zo'n goede arts. Iver jou tepels. Het is natuurlijk afhankelijk van de stand van je eigen borsten. Maar ik vind dit de eerste twee/drie weken ook bij mij hoor. Ze Zijn nu nog hard en hoog. Geef het even de tijd om zn eigen vorm te krijgen. x

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd!!! En dat is echt snel gegaan idd!! :)

Dat je tepels nog naar buiten wijzen, dat gaat allemaal nog heel erg veranderen normaal gesproken :) Al ligt het ook aan de stand van je tepels voor je vergroting :)

Ik pas je titel even aan en verhuis je naar de operatieverslagen :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Hey ,dat heb je idd zeer snel beslist seg , je bent een dagje voor mij geopeerd bij Demeyere :D Zou het niet nog een beetje van het vocht zijn die er nog in zit ,de mijne ziet er ook nog maar een beetje gek uit hoor en aanvoelen :D

Link to comment
Share on other sites

De eerste dagen voelen je borsten nog vreemd en hard aan. Kijk het even een week of twee aan. In die tijd gebeurd er zoveel met je borsten, ik zag ze iedere dag veranderen. Waar voel je die rimpels? Kun je er een foto van plaatsen? Misschien komt het iemand bekend voor?

Link to comment
Share on other sites

Rimpels aan de zijkanten van de borsten komen vaak voor.

Vaak voel je ze alleen en zie je ze niet. De prothese kan niet helemaal glad zijn, tenzij je een anatomische prothese hebt, met stuggere gel... Hoe minder eigen vetweefsel je hebt, hoe meer je het zult voelen. Echter... na verloop van tijd wordt alles veel zachter en voel je je rimpels ook minder :)

Het valt dan minder op.....

xxx BB

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.