Jump to content

zwanger na 4weken bv?


mimii3

Recommended Posts

hoi dames ,

ik ben 4weken en 1dag po aan een borstvergroting , ik ben donderdag juist te weten gekomen dak ik 7weken zwanger ben ... dus ik was zwanger terwijl ik geopereert werd .

weten jullie of dit kwaad kan voor men borsten en het kindje ?

ik heb wel heel lang geslapen door de narcose en de dag daarna naar spoed moeten gaan want ik kreeg bijna geen lucht meer en kreeg een hyperventilatie aanval en stuiptrekkingen de dokter zeiden dat dit kwam omdat ik eigenlijk een overdosis van pijnstillers had genomen maar op spoed zelf hebben ze me ook nog verschillende medicatie via baxter toegedient die verkeerd uitsloeg op de medicatie die ik thuis had genomen dus moest weer een tegengif toegedient worden , moest toen braken en het was gewoon flashy groen door al die chemische producten , had nog nooit zoiets gezien.

zou dit kwaad kunnen voor het kindje en voor men borsten ?

alvast bedankt

mimii

Link to comment
Share on other sites

Hartelijk gefeliciteerd met de zwangerschap! Super tof! :)

Jammer genoeg weet ik echt 0,0 iets over of het ook gevaarlijk was voor je kindje. Ik denk dat je dat beter kunt vragen aan een kraamhulp etc?

Succes! En geniet er van :)

xx

Link to comment
Share on other sites

Ik denk niet dat het kwaad kan omdat je eigenlijk nog maar 3 zwanger was toen je geopereerd werd. Normaal krijgt je kindje dan nog geen bloed van jou. Maar ik zou het even navragen aan de HA, want je hebt toch heel wat rommel in je lijf gekregen hé.

Nog een dikke proficiat met je zwangerschap trouwens :)

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd met je zwangerschap!!

Super leuk en ik denk inderdaad dat alles wel goed is met je kindje hoor!

Ik zou wel ook even bij je chirurg aangeven dat je zwanger bent en nog maar 4 weken po

Je borsten kunnen natuurlijk veranderen en dat is minder als je nog maar net geopereerd bent en nog aan het herstellen ;)

Succes

Link to comment
Share on other sites

hoi mimii3,

gefeliciteerd met je zwangerschap! altijd heel erg fijn!

EN... gefeliciteerd met je boobies.

ik zou idd je gynecoloog het e.e.a. uitleggen m.b.t. je BV.

en wat maris zegt... ook je PC even vertellen dat je zwanger was.

je borsten veranderen namelijk nogal in je zwangerschap (was in ieder geval bij mij het geval)

na je bevalling kun je inderdaad pilletjes krijgen dat je geen melk maar aanmaakt. (die had ik ook gehad... maar ik had toen nog geen BV).

als je alle specialisten ingelicht hebt, krijg je van hen de specifieke informatie. want wat medicijnen met je kindje doen, dat zou ik niet weten.

succes en geniet ervan!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi mimi

Ik zou toch zweren dat ik een dezer dagen ook zo een soort bericht gelezen heb, maar ik kan het niet meer vinden... Ik had daarin gereageerd, maar was dat bericht niet van jou????

Nou ja, in ieder geval.....

1. oeps....

2. Gefeliciteerd met je zwangerschap!

3. Gefeliciteerd met je nieuwe borsten!!

4. Alles tot in details heel goed bespreken met je gynaecoloog!!!!!!!!!! Hij moet precies weten welke medicijnen je gehad hebt, denk ik en de medische gegevens zowel van de eerste hulp waar je was als van je pc...... Hij kan dit waarschijnlijk wel zelf opvragen, maar daarom is het belangrijk dat je hem alle info geeft, in welk ziekenhuis en bij welke pc je was

5. Je pc moet ook op de hoogte zijn van wat er nu aan de hand is. Hij zal er ook door je gynaecoloog wel over verwittigd worden, maar vraag wel even aan je gynaecoloog of hij dat doet of dat je dat zelf moet doen...

Verder hoop ik echt dat je een goede zwangerschap krijgt en dat er niets mis gegaan is met je kindje! Heel veel succes!!!

Sorry, beetje zakelijk bericht, maar het is gewoon heel belangrijk dat iedereen volledig op de hoogte is, die te maken heeft met je eigen medische toestand en daardoor de medische toestand van je kindje kan inschatten :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.