Jump to content

Zwemmen


Anominous

Recommended Posts

Hoi allemaal;

Ik ben ondertussen iets meer als 6 weken PO. Mag ik eigenlijk al terug baantjes zwemmen? =)

Je mag je sporten na 6weken normaal terug hervatten, maar zwemmen lijkt me zo belastend , toch even horen wat jullie meningen zijn :)

xx

Link to comment
Share on other sites

Je gebruikt natuurlijk wel vollop je borstspieren met baantjes trekken.

Wellicht dat je ze in een wat langzamer tempo kan maken zodat je spieren nog niet optimaal belast worden.

Na 6 weken weer sporten, is na 6 weken weer sporten, dus ook zwemmen :35:

Link to comment
Share on other sites

Ja het wondje is zeker dicht hoor! :) ... En inderdaad, ik zal het wel voelen wanneer het teveel wordt ofzo ... Rustig aandoen ;)

Amai Raibabe19; op 3 weken al ! :) Durver ... Ben ook al eerder naar de sauna geweest en dus in het zwembad, maar zonder te zwemmen :P hihi

x

Link to comment
Share on other sites

ik mocht zwemmen na 7-8 weken en we waren die periode ook een weekje op reis (in een huisje met sauna). op het domein was er een gewoon zwembad (dus geen subtropische toestanden), maar het zwemmen lukte toen niet (al was het misschien meer uit onzekerheid)... ik zou niet te veel forceren. ik sport heel veel en heel graag, maar heb de eerste 3 maanden echt geen risico willen nemen. daarvoor was mijn BV me te kostbaar.... zelf de sauna heb ik toen maar 1x geprobeerd, als was ik op het moment van de reis tss de 7 en 8 weken.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.