Ga naar inhoud

Even voorstellen: rooie2


rooie2

Aanbevolen berichten

Hai allemaal ik ben jolan 39en heb 2 mooie meiden, en daar hoort ook nog een leuke vent bij ..ik sport werk op school, en wil een opleiding schoonheidsspecialiste volgen. Ik heb een jaar terug een borstvergroting laten doen van ee b naar d, maar mijn borsten hangen nog steeds een beetje omdat de chirurg het niet vind hoe het had moeten worden krijg ik alsnog een borstlift opzich wel fijn dat dit kosteloos gebeurd maar moet nu wel weer onder het mes en een aantal weken rustig aan doen, als het goed is wordhet in sep gedaan zijn er meiden die dit ook hebben meegemaakt zou graag ervaringen willen weten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Rooie2,

Ik heb zelf geen ervaring daarmee.. maar wou wel even zeggen hoe fijn het is dat je pc jou die borstlift geeft omdat het niet naar jullie 'zin' is geworden :) en ik hoop dat het na de operatie wel naar je 'zin' zal zijn :)

Heel veel succes! :) En hopelijk krijg je nog wat meer reacties hier in je topic :)

Liefs Deborah

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi rooie2

Welkom op het forum :viannen_01:

Wat een geweldige pc heb jij!! Mag ik vragen welke pc dat is geweest en in welke kliniek je geweest bent? Super dat hij uit zichzelf zegt dat hij de lift gaat doen, zonder er ook maar een woord aan vuil te maken :35:

Ik hoop voor je dat het heeeeeeeeeel mooi gaat worden en dat je heel tevreden gaat zijn!

Je zou eens rechtsboven in de zoekfunctie kunnen zoeken, om te kijken of het vaker voorgekomen is, ik ben daar niet zo goed van op de hoogte.... :106:

Jammer idd dat het niet in 1 keer gedaan is, maar van de andere kant is er in ieder geval nu een goede oplossing gevonden!

Succes en veel lees- en forumplezier!

xx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 month later...

Hai ik ben jolan 39 jaarheb verleden jaar een vergroting gehad, maar omdat mijn borsten nog hangen ......ja baal ik behoorlijk van krijg ik alsnog aanstaande di een lifting ....ben zo benieuwd hoe het gaat worden. Vind het spannend, maar laat het maar over me ....heenkomen.hoop graag ervaringen nog mee te krijgen ....

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 month later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.