Jump to content

zoektocht pc in west- of oost vlaanderen


swimmyboob

Recommended Posts

hey!

ik ben 21 jaar en al mijn hele leven ongelukkig over mijn A-cupje. Daarbij heb ik ook nog ingetrokken tepels die me helemaal over de streep getrokken hebben om iets aan mn

borsten te laten doen. Nu ik oud genoeg ben en alle centjes bijeen heb gespaard zoek ik enkel nog een goeie pc. Zou iemand me hierbij kunnen helpen. Ik ben overweldigd door het aanbod

en ook onzeker over de kwaliteit van pc. Dankje!!

Link to comment
Share on other sites

Hey Swimmyboob,

Hier zijn vele dames geholpen bij dr. De Meyere, in Gent, toen ik me aan het oriënteren was voor m'n bv heb ik ook heel veel ervaringen gelezen op dit en een ander forum en nergens negatieve dingen gelezen wat hem betreft. Kan hem je ook zeker met een gerust hart aanbevelen, ben zeer tevreden over het resultaat en over het onthaal en de vriendelijkheid van het team van de kliniek, je bent er geen nummer!

Veel succes met je keuze!

Liefs, :54:

Link to comment
Share on other sites

Ik sluit me helemaal aan bij Eefje!!! Zeker een consult bij hem wagen, je gevoel zal je uiteindelijk zeggen of je er goed aan doet bij hem te gaan.

Ik heb ook zoveel goede dingen over hem gelezen, dat ik gewoon 'blind' zonder me verder in álle poespas te verdiepen op zijn advies af zou gaan.

Enigste wat je hoeft te doen... is een voorbeeldje zoeken van wat je zou willen kwa grootte, of vorm... en vragen of dit te maken is bij je :35:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.