Jump to content

brownsugar : augustus 2012 : Dr. van der Weij : Boerhaave


Recommended Posts

Hoi ik heb 2 weken geleden een borstvergroting gehad.Ik heb 3 kids en na de 3 zwangerschappen was er niks meer over van mijn borsten. Ik ben erg tevreden over hoe de operatie is gegaan en hoe de herstelperiode tot nu toe verloopt.Ik weet nog niet welke cupmaat ik uiteindelijk krijg omdat ik alleen maar mijn sportbh dag en nacht aan moet houden. Mijn sport bh is 80c. Als ik een blousje aanheb lijkt het nauwelijks alsof ik niks aan mijn borsten hebt laten doen. Ze zijn zoieso wel voller dan voorheen maar voor het geld had ik wel verwacht dat het veel groter zou zijn.Ik ben ook aan het dieten sinds na de operatie omdat ik erg zwaar was. Ik was twee weken geleden 82 kilo en ben 1.72m.Nu weeg ik 78 kilo en wil na die 6 weken herstel minimaal op 70 kilo zitten.Daarna is mijn streven om uiteindelijk 60 kilo te wegen. Maar ik vraag mij af als mijn borstem dan nog veel kleiner worden en weer gaan hangen als ik afval

Link to comment
Share on other sites

Hoi Brownsugar

Welkom op het forum, dat allereerst :viannen_01:

Heb jij overlegd met je arts dat je wilde afvallen tijdens je herstelperiode? Net nu heeft je lichaam heel veel energie nodig voor het herstellen....

En wat had je van te voren tegen je arts verteld? Of heb je een foto meegenomen van het resultaat wat je wilde?

Het is vaak zo, dat we een iets verkeerd beeld hebben van wat een B een C of een D-cup is..... Ik heb zelf een F cup gekregen en vroeg voor een grote D. Heb wel een foto meegenomen naar het consult en ben superblij dat het een F is, want het ziet eruit zoals ik dacht dat een D eruit zou zien ;)

Heb je je prothesen achter of voor de spier?

Als ze erachter zitten, dan gaat de spier nog wat uitrekken en zullen je prothesen waarschijnlijk nog moeten zakken. (bij welke pc ben je geweest?)

Naarmate je borsten zachter worden, zul je zien dat ze ook groter gaan ogen! En straks met een andere bh aan, een mooie, en zachtere borsten, die beter te schikken zijn in bh's, ziet het er allemaal veel mooier en beter uit :)

Probeer nog wat te lezen hier van operatieverslagen. Je zult zien dat je niet de enige bent die ze nu, vlak na de operatie te klein vindt. In veel gevallen trekt dit bij, al zijn er altijd uitzonderingen uiteraard.

Veel lees- en forumplezier!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Hoi Best_boobie

Ik ben bij de Boerhaave kliniek behandeld door dr Van der Weij. Op consult heb ik wel protheses uitgeprobeerd.Ik heb ervoor gekozen voor de ronde prothese 450 cc voor de spier.Hij kon me niet precies zeggen wat voor cup ik zou krijgen want dat verschilt per persoon.Het past wel bij mijn lichaam want ik ben best wel lang en breed. Tijdens het consult heeft hij me wel gevraagd als ik nog van plan was om af te vallen. Maar dat was helaas niet gelukt omdat ik weinig motivatie had. Maar na de operatie heb ik besloten om er tegenaan te gaan.Om met een frisse start te beginnen.Mijn laatste kind is nu & maanden en heb nog steeds een zwangerschapsbuik en vind het heel lelijk nu mijn buik meer uitsteekt dan mijn borsten. Ik eet nu gezond en bewust maar geen streng dieet want ik moet zeker goed herstellen van de operatie.

En ik kan haast niet wachten hoe ze er uiteindelijk uit gaan zien ik ben zo benieuwd. Ik ben nieuw hier dus ik weet niet precies hoe ik operatieverslagen over dit onderwerp kan vinden.

Ik had het liefst wel een D cup maar ik denk dat het toch een C word

Bedankkt voor het reageren

Groetjes brownsugar

Link to comment
Share on other sites

hoi hoi

Ik had een 75btje en heb ook 450 cc gekregen. Ben nu 9 weken po en heb een 75F die eruit ziet als wat ik me voorstelde bij een D.

Wacht het nog even af, en als je bh's gaat passen, zul je zien dat die C en die D waarschijnlijk ook te klein zijn. De beugel past je gewoon niet. ;)

Met 450 cc (high profile van Natrelle of Mentor?) kan ik me niet voorstellen dat je kleiner dan een D uit komt :)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Hoi ik heb twee weken geleden mijn borstvergroting gehad.Bij de Boerhaave kliniek in Amsterdam door dokter Van der Weij.Ik heb ronde protheses 450 cc voor de spier.Ik ben erg tevreden over de consulten,operatie en hoe het herstel tot nu toe verloopt.

Vlak na de ingreep toen ik weer aan het bijkomen was keek ik naar mijn borsten en dacht van is dit het? Ik had verwacht dat het veel groter zou zijn.Ik had voorheen 75a en na mijn derde zwangerschap was er niks meer over van mijn borsten. Mijn borsten zijn nu zoieso wel wat voller dan voorheen hoor. Ze hebben me een sportbh 80 C gegeven en als ik een blouse aanheb zie ik geen verschill met voorheen.

Voor de operatie woog ik 82 kilo en ben 1.72m.Ik heb na de operatie besloten om gezonder en bewuster te gaan eten om mijn zwangerschapskilos na 7 maanden eindelijk kwijt te raken.Ik vond dat het tijd was voor een frisse start.Ik ben binnen twee weken van 82 kilo naar 78 kilo gegaan en ik werk eraan om uiteindelijk weer 60 kilo te wegen. Ik vraag mij af als mijn borsten dan kleiner worden of gaan hangen als ik zoveel afval.Want nu steekt mijn buik nog steeds buiten mijn borsten uit en dat vind ik geen gezicht.

Ik heb nog 4 weken te gaan totdat ik het uiteindelijke resultaat kan zien.Maar ik ben zo benieuwd als er vrouwen zijn die met hetzelfde probleem zaten na hun borstvergroting

Groetjes Brownsugar

Link to comment
Share on other sites

Guest Lucky71

hallo,

alle leden kunnen jouw topic zien, lezen en beantwoorden...zoals ik dus...

Nu zit alles nog strak en gespannen in die sportbeha..

Maar zoals bb al heeft vermeld, als je straks wat weekjes verder bent, dan worden ze soepeler en als je gewone bh's mag dragen, dan worden ze weer een beetje gelift en niet zoals nu flink platgedrukt. Dat ziet er echt heel anders uit.

Ik kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat jij met 450cc niet een d-cup gaat halen....Denk dat dat wel goed komt..

Liefs

Link to comment
Share on other sites

. Ik was twee weken geleden 82 kilo en ben 1.72m.Nu weeg ik 78 kilo en wil na die 6 weken herstel minimaal op 70 kilo zitten.Daarna is mijn streven om uiteindelijk 60 kilo te wegen. Maar ik vraag mij af als mijn borstem dan nog veel kleiner worden en weer gaan hangen als ik afval

Aaaiii... 12 kilo lichter willen wegen 6 weken na je operatie, en uiteindelijk 22 kilo lichter dan tijdens de operatie?

Ik heb een donkerbruin vermoeden dat dit niet bevordelijk is voor je borsten.

Ik denk dat ze idd kleiner gaan worden door het vetweefsel wat van je borsten verdwijnt, je huid wordt dan weer ruimer dus ze zullen ook weer wat sneller kunnen gaan hangen :(

Wat onwijs jammer dat je eerder de motivatie niet kon vinden om te lijnen :(

Ik ben pas 8 kilo afgevallen en dat heeft me een cupmaat gekost en voor ietsiepietsie meer hang gezorgd.

Link to comment
Share on other sites

Guest liesje83

Ik zou iets langzamer gaan afvallen. Je wilt nu binnen vier weken al acht kilo kwijtraken, das twee kilo per week. Veel meer als de geadviseerde halve tot een hele kilo per week. Ik denk dat als je idd zo snel gaat afvallen (waarschijnlijk door een crashdieet, anders val je niet zo snel zo veel af) dit wel gevolgen zal hebben. Je lichaam heeft tijd nodig om zich aan te passen aan het verliezen van lichaamsgewicht, hoe langzamer je afvalt hoe beter je lichaam zich kan aanpassen. Dus je kan best wel wat proberen om af te vallen, maar dan wel langzaam en door voldoende gezond te eten.

Daarnaast vind ik het best wel een enorm gewicht wat je wilt kwijtraken na een operatie. Je hebt daardoor best kans dat je borsten hierdoor anders eruit zullen zien, zeker ook omdat je ze voor de spier hebt. Je pc heeft gekeken naar je lichaam zoals deze nu is en je zult dus genoeg weefsel en vet hebben om de prothese voor de spier te bedekken. Maar bedenk je wel dat als je nog 18 kilo gaat afvallen, de prothese veel meer zichtbaar zou kunnen zijn omdat je na het afvallen niet meer voldoende bedekking hebt, je zult ook vet verliezen die nu een bedekking vormt. Ik zou het dus wel goed in de gaten gaan houden. Zodra je merkt dat de prothese zichtbaar of voelbaar wordt stoppen met afvallen.

Link to comment
Share on other sites

@Piepke,jaaaaa jeetje ik kon maar geen goede start maken met dieeten voor de operatie.Maar ik moet wel afvallen want ik ben echt veel te zwaar.Wel jammer dat mijn cupmaat nog kleiner kan worden en het hangen geeft me een benauwend gevoel. Ik heb deze bv gedaan juist omdat ik grotere volle borsten wilde.Maar zoals Liesje 83 zegt niet te snel afvallen is wel verstandig. @Liesje83, ik houd geen crashdieet maar ik eet veel gezonder en bewuster nu. Ik blijf voorlopig van de koolhydraten vet en suiker af en eet alleen maar veel groente en fruit. Daardoor ben ik in twee weken tijd bijna 5 kilo kwijt geraakt. Het is nu 2,5 week geleden en mijn borsten zijn nog gespannen,maar wat kan het betekenen als de prothese zichtbaar of voelbaar word?

Na een week ben ik op na controle geweest maar ik kon hem de vragen niet echt stellen over het dieeten want ik was vrij laat doordat ik in de file zat dus hij had niet veel tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Maar misschien is het wel een goed idee om weer contact met hem op te nemen.

Dankjewel voor jullie reactie liesje83 en piepke

Link to comment
Share on other sites

Hoi Brownsugar

Je prothesen kun je gaan voelen en zien door rimpels die sowieso in de prothesen zitten. Normaal wordt dit bedekt door je huid/weefsel of door je spier. De keuze voor het implantaat voor de spier te plaatsen is gebaseerd op voldoende eigen vetweefsel, dus als je dit zou kwijtraken en te weinig zou krijgen, dan kun je de rimpels van de prothesen gaan zien. Als je voor de bv afgevallen was, dan had de pc de techniek nog eventueel kunnen aanpassen, door de prothesen achter de spier te plaatsen... Dus misschien idd toch handig om even contact op te nemen met hem.

Verder ben ik het volledig eens met Liesje en Piepke... Doe een beetje rustig aan, want je lichaam heeft ook genoeg eiwitten, en vitaminen nodig om te herstellen van de operatie!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

De kapselvorming heeft daar in principe niks mee te maken. Die kan alleen verstoord worden als je te vaak met je ellebogen boven je schouders uit gaat en als je te veel zware dingen tilt en zwaardere repeterende bewegingen maakt in de eerste 4-6 weken (zoals stofzuigen en zo)

Succes meid!

xx

Link to comment
Share on other sites

Heb vandaag gebeld naar de kliniek omdat mijn nacontrole nogal vluchtig ging en ik best wel onzeker ben over de groottte van mijn borsten en het afvallen.

As donderdag heb ik weeer een gesprek met mijn pc.ff alle vragen op papier zetten en hopen dat ik er wat wijzer op word.....

Link to comment
Share on other sites

Hoi,hoi

Ben vanmiddag even langs geweest bij mijn pc.Over het afvallen zei hij dat het niet perse zo hoeft te zijn dat mijn borsten kleiner worden, ik moet alleen niet drastisch in een keer afvallen. Dus gewoon verantwoord zoals jullie zeiden. De omvang van de prothese verandert niet dus mijn borsten zullen niet kleiner worden. Maar ja een ieders lichaam is anders.Dus het is even afwachten. Wat betreft de grootte van mijn borsten,de hoeveelheid cc zegt hij dat het kan verschillen per persoon wat voor cupmaat degene krijgt.450 cc was voor mij de max die ik kon hebben vanwege mijn borstomvang.Als ik grotere protheses zou krijgen dan zou de rand ervan zichtbaar zijn.En dat is juist wat ik niet wilde.Ik wil dat mijn borsten er natuurlijk uit moeten zien en geen ronde porno borsten.

Ik denk dat als ik wat smaller word alles wel in proportie zal zijn.Me armen zijn nog breed en heb nog een zwangerschapsbuikje en brede heupen.

Maar dat komt wel goed met veel wilskracht.Ik ben deze week ongeveer een halve kilo afgevallen terwijl ik heel gezond heb gegeten.Ik den dat ik in de eerste twee weken alleen maar vocht heb kwijtgeraakt ofzo want het gaat nu wat langzamer.Maar goed ik ga ervoor en geef het niet op

Groetjesssss

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Dat is absoluut waar, je prothesen zullen niet kleiner worden als je afvalt. Maar als je afvalt neemt wel je eigen vetweefsel af, en dat over je hele lichaam. Dat is wat wij proberen te zeggen :) Dus ook vetweefsel bij je borsten.

Als je genoeg overhoudt, zul je de prothesen niet zien! En daar ga ik vanuit, omdat je pc niet bang hiervoor is.

Maar idd, doe het rustig aan ;)

Succes!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

hoi Brownsugar.

ik zat net ff je topic door te lezen.

Wees voorzichtig met het afvallen! maar dat hebben al meer mensen geschreven in je topic. Ik snap dat je nu een nieuwe start wilt maken, maar geef je lichaam de tijd om te herstellen van je operatie!

wat betreft je cupmaat..... geef het nog even de tijd...

je hebt hele mooie borsten! rond... vol.... komt helemaal goed!

TP

Link to comment
Share on other sites

Ik wil even reageren op het afvallen.......Ik was 3 jaar geleden 10 kilo afgevallen.....toen had ik nog ietsje borsten... Ik ben in januari 2012 weer begonnen nadat er heeel langzaam toch weer aangekomen was....en nu ben ik 13 kilo afgevallen....en tja toen had ik dus helemaal geen borsten meer..... :20:

Mijn nieuwe boops zijn ook een hele goeie stok nu om dit gewicht vast te houden.....want je hebt wel gelijk wat betreft dat je boops voor je buik uit moeten komen omdat het effect anders stukken minder is, omdat het beeld dan gewoon anders is.......

Dus ik ben ook bang dat als je zo heftig gaat afvallen inderdaad het vet uit je borsten ook meegaat...

Heel fijn dat je donderdag een afspraak met je pc heb en gewoon goed aangeven wat je plannen zijn.....en wat hij daar op zegt.....ik snap jouw stok nu wel.....maar hou er rekening mee dat het dubbel effect gaat geven.... :106: dus pas een beetje op jezelf.....

Succes met alles

Groetjes Cajo :119:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.