Jump to content

mimadasesa : juni 2012 : BCAS Kliniek : Brussel


Recommended Posts

Hallo alle dames van het borsten forum, allereerst wil ik jullie bedanken voor al jullie verhalen, dit heeft mij doen besluiten dat ik in juni een borstvergroting heb laten doen en dat had ik al veel eerder moeten doen.

Het herstel ging heel snel was na twee weken weer aan het werk, het gaat eigenlijk allemaal heel goed geen complicaties gelukkig, er zit allen 1 maar aan voor de operatie zou er 250 tot 275 cc ingaan achter de spier ben zelf best tenger gebouwd , het geheel zou uitkomen op een grote c.

Toen de operatie klaar was vertelde de chirurg dat er niet meer dan 200 cc in kon.

Mijn vraag aan iemand hier op dit forum zou graag groter willen wie weet wat de mogelijkheden zijn.

Link to comment
Share on other sites

Hoi mimadasesa (poeh wat een moeilijke typnaam haha)

Welkom op het forum!!!

Om je te helpen met wat de mogelijkheden zouden zijn, heb ik wat meer informatie nodig ;) Ik kan dan voor je opzoeken of er in de catalogus van het merk dat in je kliniek gebruikt wordt, nog andere mogelijkheden zouden zijn geweest. Al geeft dit geen garantie voor of er meer in gepast zou hebben! Dat is namelijk ook nog afhankelijk van de rekbaarheid van je huid!

Waar ben je nu geweest voor je operatie: welke kliniek, welke pc?

Heb je ronde of anatomische prothesen? Silicone of saline? Welk merk en welk profile?

Met deze info kom ik al wat verder, om je eventueel te helpen ;)

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Weet je toevallig of dat high profile of extra high profile is?? Anders weet ik nog niet precies wat je hebt. Er is nogal een groot verschil tussen beide...

Als je zo een 'paspoort' mee naar huis gekregen hebt, dan staat daar het nummer van het implantaat op, daar zou ik ook al iets aan hebben. Het is of nr: 81 28 of 811 denk ik :)

Link to comment
Share on other sites

ok, high profile zegt genoeg.

Dan is je prothese 9,9 cm breed en geeft een projectie (volume naar voren) van 3,7 cm

De enige andere mogelijkheid zou zijn geweest:

Extra high profile, maar als je een erg dunne huid hebt, dan zou dat heel snel nep uit zijn gaan zien, zoals pornobollen zeg maar. En ik weet niet wat je tegen je pc gezegd hebt hierover? Wilde je ze graag natuurlijk?

De extra high profile in die breedte zou zijn geweest: 9,7 breed (breder kan bij jou waarschijnlijk niet) dat zou dan 220 cc zijn geweest en daarmee zou je een projectie gehad hebben van 4,4 cm.

Dat zou ongeveer een cupmaat verschil geweest zijn..... Maar zou wel, als je een dunne huid of heel tenger bent, het verschil tussen natuurlijk en niet natuurlijk geweest zijn....

Dat is wat ik je ervan kan vertellen. En als je nog vragen hebt: shoot :)

xx

Link to comment
Share on other sites

Of het anatomisch moeten worden. Dan had je meer projectie kunnen hebben, maar weet niet wat de motivatie van je pc was om voor rond te kiezen.

De eventuele mogelijkheden in anatomisch zouden zijn geweest:

Naam: cc: Breedte: Hoogte: Projectie:

TM F3 175 cc 9,5 cm 10,0 cm 4,5 cm

TM M3 160 cc 9,5 cm 9,0 cm 4,5 cm

Succes!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.