Jump to content

Hoogte verschil na BVK


nanayke

Recommended Posts

Al meteen na de operatie zag ik een klein hoogte verschil in mijn borsten. Nu 1,5 week na de operatie is dat verschil zeker een cm of 7/8. Navraag aan de chirurg waarbij hij zei dat het nog wel zou trekken, gaf me geen geruststelling. Zeker omdat het verschil alsmaar groter aan het worden is.

Het enige wat ik me kan bedenken, is omdat ik rechts ben en dus met mijn rechterarm veel meer doe er daardoor een verschil ontstaan is.

Ik ben er echt niet blij mee en eerder gezegd heel verdrietig om. Ik had zo gehoopt dat ik nu eindelijk eens zonder schaamte bijvoorbeeld naar de sauna zou kunnen gaan. Zoals het er nu uit ziet, zal ik zelfs voor mijn partner nog mijn BH aanhouden..wil niet dat iemand dit ziet.

Wie heeft dit ook gehad of heeft het nog? En kan me meer vertellen over het verloop...

Vertical-Breast-Reduction-2.jpg

Ik bedoel zoals op de foto links, ze hebben nu zowel links als rechts wel ongeveer dezelfde vorm en grootte

Link to comment
Share on other sites

Ik zie niet wat jij ziet. Sorry maar na anderhalve week p.o. vind ik het er prachtig uit zien! Hiermee kan je gerust in je blootje lopen.

Ik zie zelfs om je tepels de littekens niet. Geef t eens wat meer tijd meid.

Link to comment
Share on other sites

Op foto ziet het er altijd anders uit, dan in de werkelijkheid. Ik zie het ook niet echt. 7/8 cm is best wel veel hoor. Is het va de bovenkant dat je het verschil goed ziet?

Ik heb geen ervaring met bvk, maar bij met een bv is het herstel per borst ook niet gelijk. Het zou goed kunnen dat het idd wel weg trekt. Ik ben geen arts, maar lees wel zo nu en dan de ok verslagen

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nanayke

Ik zie ook echt geen verschil op die foto.... Het ziet er echt prachtig uit!!!! Draag je wel dag en nacht een stevige bh? Want dat is wel essentieel he :)

En ondanks het bizarre verhaal van vlak na je operatie, heb je na anderhalve week al een fantastisch resultaat!! DIe littekens, daar zijn heel veel meiden met een bvk jaloers op hoor! Het is een zware operatie en dat je dan zo een goed herstel hebt, is alleen maar super!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Ik sta zelf niet op de foto..die is ter verduidelijking van het hoogte verschil.

Waren dat mijn foto's maar! Dan zou ik de hele dag met een BIG smile rond lopen!

Alleen al vanwege die mooie strakke buik :46: :46:

neejuh, ik heb 4 kinderen op de wereld gezet..en zou een goede kandidaat zijn voor een buikwand correctie, helaas geen vergoeding van het ziekenfonds.

Ik heb bijna constant een sport BH aan, maar heb wel ontzettend veel last van die BH. Heb door die BH vaak zoveel pijn. Heb namelijk flinke bloeduitstortingen die zeer gevoelig zijn. En daarom heb ik bijvoorbeeld mijn BH 's nachts op een hele losse stand. En omdat de pijn afgelopen nacht ondraaglijk was, zelfs geen BH aan gehad. Wat was dat heerlijk! Ik heb nog van die strakke topjes van vóór de operatie om mijn borsten wat kleiner te doen lijken, die ga ik vannacht aan doen. Zo heb ik toch wat steun, maar niet die druk op de onderste littekens en bloeduitstortingen.

In ieder geval is mijn hoogteverschil vergelijkbaar zoals op de bijgevoegde afbeelding en dan die vóór de BVK.

Link to comment
Share on other sites

Bedoel je dan het lengte verschil... Dat eentje meer hangt dan de andere want ik snap t nog steeds niet....

Sterkte met je kliniekbh!

Link to comment
Share on other sites

Hi Anma,

Ik bedoel zoals op de foto rechts die ik bijgevoegd had. Alleen is dat een foto van voor een BVK en die heb ik dus al achter de rug en nog steeds zo'n verschil.

Kan het ook uit leggen als de ene hangt meer dan de andere.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.