Jump to content

Recommended Posts

Dames ,

even een vraag tot nu toe heb ik nog niet de discipline gehad om af te vallen ,stel dat ik zo,n

5 a 6 kilo afval na de operatie(ik krijg ze voor de spier) Wat zou dit dan voor effect hebben denken jullie?

Iemand ervaring hiermee?

Link to comment
Share on other sites

Hey Jade,

Ik wou zelf 10 kilo afvallen en zou mijn protheses ook voor de spier krijgen, mij pc vertelde mij op mijn consult dat als ik nog af wou vallen ik dit voor de operatie moest doen, omdat ik anders plooien zou kunnen krijgen. Uiteindelijk was ik 9 kilo afgevallen en opende dag van mijn operatie vroeg mijn pc of ik nog verder af wou vallen, ik wou nog 2 kilo kwijt en toen besloot ze om ze achter de spier te plaatsen, omdat volgens haar zelf met 1 kilo verschil je kans loopt dat je plooien te zien gaat krijgen.

Mij lukte het ook steeds niet om serieus aan het afvallen te werken, totdat ik dit op mijn consult te horen kreeg, was echt een stok achter de deur!! Ik had toen nog 6 weken en 5 dagen tot aan mijn operatie en ben in die tijd 9 kilo kwijt geraakt, met sporten en heel gezond eten (en ook echt geen uitzondering in het weekend maken ;) )

Als ik jou was zou ik echt voor je operatie die kilootjes proberen kwijt te raken!!

Succes ermee :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.