Jump to content

borstvergroting en daarna zwanger....


Recommended Posts

hoi,

ik overweeg een borstvergroting ik heb maar 80B en ben 1.82 en we3eg 69kilo... vind dit te klein qwa verhoudingen ik ben op 2 consulten geweest de 1 adviseerde mij een c de ander een d... lastig...?

nu vroeg ik me ook af.... hoe gaat het eruit zien als ik zwanger ben gaat het hangen? worden ze nog veel groter.. word het egt lelijk?

kan ik beter wachten tot na me zwangerschap maar dat kan nog wel ff duren

iemand advies of fotos!!! ben erg benieuwd hoe het resultaat is na zwangerschap met borstvergroting..

Link to comment
Share on other sites

Ben je eerder zwanger geweest, en wat gebeurde er toen met je borsten?

In de regel zie ik hier veel vrouwen die na de zwangerschappen een borstoperatie ondergaan omdat het slapper is geworden en is gaan hangen ( al dan niet in combinatie met borstvoeding geven).

In mijn ogen gebeurd er precies hetzelfde als je al protheses hebt en je raakt zwanger. Ook dan gaat de zwaartekracht en de hormonale verandering invloed hebben op je borsten.

De ene is er blij mee, die vind wat extra hang mooier, de ander is er doodongelukkig mee.

Sommige dames merken geen enkel verschil in hun borsten tijdens de zwangerschap, er zal dan ook maar een kleine aanslag op de boobs gepleegd worden ;)

Werkt bij iedereen anders.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.