Jump to content

Zonnebank


Recommended Posts

Hey,

Ik ben 2.5 week post op. Wanneer mag ik terig onder de zonnebank?

Too white hihi

xjes

Hoi, ikzelf heb gewacht tot na de 6 weken en de littekens met een stick factor 50 ingesmeerd en nog een bikini erboven!

Link to comment
Share on other sites

Haha, ik had hetzelfde probleem! Ik heb de kliniek gebeld en ze zeiden dat het mag zodra je litteken volledig dicht is en je het in kunt smeren met factor 50..

Gister was mijn eerste keer weer, heerlijk!

Hoop voor jou dat je ook weer snel een kleurtje krijgt!

Link to comment
Share on other sites

*** Ja, zolang je het goed kunt beschermen kan je er wel weer onder. Ikzelf durf niet zo goed meer te gaan eigenlijk, zag laatst bij dat tv programma "embarrasing body's" hoe slecht t was, en hoeveel rimpels je ervan krijgt... Dan blijf ik aan de botox natuurlijk haha. Ik ben dus nu aan t smeren met zelfbruiner, heel veel over gelezen op internet, wat ik kreeg daar vroeger altijd van die oranje vlekken van, en een onnatuurlijke kleur. Had er gevonden die ik wel wilde proberen (Australian Gold, schijnt echt de beste te zijn op dat gebied), maar die hadden ze niet in de zonnestudio, ik heb nu van ArtDeco, en heb al na 2 keer smeren een lekker zomers kleurtje. Hoe zijn jullie ervaringen met zelfbruiners?

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.