Jump to content

Het Spreekuur zoekt vrouwen die met medische problemen kampen door te zware borsten.


Het Spreekuur

Recommended Posts

De medische televisiereeks 'Het Spreekuur', binnenkort te zien op VTM, wordt vervolgd.

Heb jij medische of psychische problemen omwille van te zware borsten en wil je de artsen van 'Het Spreekuur' hierover raadplegen? Dan kan dat!

Schrijf je voor 29 jun in op vtm.be/het-spreekuur of stuur een mail naar dokter@kanakna.com of bel/sms naar 0477 881 243.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Voor het populaire programma Het Spreekuur, een medisch reportageprogramma op VTM zoeken wij nog mensen met een vervelende kwaal die onze dokter willen consulteren. Via het Borstenforum proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken. Ik hoop dan ook dat jullie het niet vervelend vinden dat ik hier een oproep post.

Onze dokter zoekt dan de beste oplossing voor het probleem van de patiënt. De kosten van de behandeling, die zijn voor onze rekening.

We zoeken bvb nog mensen die rugklachten hebben door een (te) zware boezem, gevallen van acné, mensen met last van aambeien, winderigheid, een vreemde lijfgeur of adem, darmproblemen, SOA's, huidproblemen, ... Kortom, iemand die een medisch probleem heeft.

Kom je in aanmerking of denk je dat je iemand kent die in aanmerking komt? Laat het me weten via 0477 881 243 of dokter@kanakna.com

Groetjes,

Jolien

Link to comment
Share on other sites

Dat klinkt bijzonder pijnlijk! Ben blij dat je toch geholpen kon worden.

Mocht je mensen kennen die ergens mee zitten, stuur maar door. Wie weet kunnen wij wel helpen ...

Dat geldt trouwens voor iedereen hé, het is niet omdat je zelf niet op de sukkel bent dat we niet iets voor iemand uit je omgeving kunnen betekenen...

Link to comment
Share on other sites

Ach niet gevraagd is niet gekregen. Volgens mij is er in Nederland ook zo'n programma. T zou niks voor mij zijn. Maar ieder zijn ding. Vind t prima dat je het hier vraagt. Je geeft aan waar je van bent en wat je zoekt.

Sterkte met zoeken. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.