Jump to content

Hoe ingrijpend is een prothesewissel qua herstel?


Recommended Posts

Hoi dames,

Inmiddels ben ik 2 weken en 1 dag po maar is het verschil tussen mijn borsten en tepel nog niet enorm bijgetrokken helaas. Ik heb net weer nieuwe foto's geplaatst dus ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. 12 april heb in nacontrole bij de pc. Ik ben dan 3 weken po. Doordat rechts groter is heb ik ook het idee dat het verschil alleen maar groter kan worden aangezien die meer gewicht heeft en dus sneller hangt. Hij hangt nu al meer dan de kleinere borst.

Zelf heb ik het idee dat de oplossing zou kunnen zijn om een grotere prothese te plaatsen in de kleine borst zodat de tepel daar door de vergrote spanning vanzelf wat groter wordt en het volume van de kleine borst meer richting die van de grote gaat. Gevoelsmatig is dit minder ingrijpend dan die complete lift die ik nu heb gehad en is het een kwestie van wisselen. Ik heb ook het idee dat we hier geen jaar mee moeten wachten omdat de prothese dan al helemaal ingekapseld is. Wat denken jullie? Is het logisch wat ik denk?

gr.Anna

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.