Jump to content

Prive...


sporty

Recommended Posts

Goede middag, administratie, of beheer van dit forum.

Ik ben al een tijdje op dit forum en vind het fantastisch, wat ik alleen minder vind, dat alles wat ik opschrijf op dit forum, ook te vinden is op google en daar ben ik niet zo blij mee! Hoe kan ik dit uitzetten of dit voorkomen?

groetjes Sporty

Link to comment
Share on other sites

Ja inderdaad, is bij mij (en denk bij iedereen) zo, het probleem ligt waarschijnlijk dat www.borstenforum.com aan de google zoekmachine is toegevoegd, en door een interne crawler (een softwarematige robot) gaat die ook verder in het forum , volgens mij kan hier jammer genoeg niks aan gedaan worden (tot spijt van velen).

Groetjes,

Marco2

Link to comment
Share on other sites

Dat is vaak met fora zo,dus je kan t beste maar zorgen dat je geen echte foto van jezelf plaatst, :viannen_51:als je niet gezien wil worden. :unsure:

Niemand weet ,als je het goed doet,dat jij het bent,dus altyd verstandig om niet je echte naam te gebruiken,helaas is er niets aan te veranderen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.