Jump to content

hoge tepels op den duur?


Recommended Posts

Ik ga morgenavond op het eerste consult bij de pc.

Maar vraag is eigenlijk het volgende, je tepels worden naar boven verplaatst, maar stel dat de zwaartekracht over een paar jaar weer gaat meewerken en ze hangen dan weer onwijs, gaan je tepels dan mee naar beneden of worden de tepels wellicht te hoog geplaatst zodat je onder je tepel straks alleen nog maar een klein beetje weefsel heb en daar onder je borst.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ik zie dat je inmiddels al geopereerd ben.

Ik heb een lift gekregen en heb de pc juist verteld dat hij mijn tepels niet te hoog mocht plaatsten, ik vind het zo lelijk als de tepels te hoog staan en dan komt het zelfs soms boven de bh uit. Dat wil ik echt niet!

Ik had erg hang/uitgezakte borsten, maar mijn tepels stonden niet naar beneden. Ik zit nog helemaal in de tape, maar ik ben zo benieuwd hoe mijn tepels geplaatst zijn....

het wil dus niet zeggen dat in de loop der jaren je tepels persee naar beneden gaan wijzen, bij mij is mijn gehele borst gaan zakken, zeg maar.

Mijn pc vertelde dat je een tepel altijd hoger kunt zetten maar niet lager!!

Groetjes, Ris

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.