Jump to content

de perfecte borsten volgends deze arts!!


Recommended Posts

De perfecte borsten ook voor jou mogelijk? Een wiskundige formule moet resulteren in de perfecte borsten. Bekijk hier hoe ze eruit zien!

De perfecte borsten ook voor jou mogelijk? Een wiskundige formule moet resulteren in de perfecte borsten.

Een Britse plastisch chirurg heeft een bijzondere formule in zijn vakgebied ontwikkeld. De dokter kwam na drie maanden onderzoek tot de 'perfecte borstenformule'.

Patrick Mallucci, werkzaam bij London's University College Hospital en Royal Free Hospital, bestudeerde de 'Page 3 girls' van het Britse blad The Sun. Het type vrouw staat voor mannen gelijk aan een vrouw met de perfecte borsten.

Tepelmeridiaan

Mallucci toverde de borsten van de bestudeerde vrouwen om tot een wiskundige vergelijking. Hij trok hierbij een horizontale lijn ter hoogte van de tepel, die benoemde hij als de 'tepelmeridiaan'.

De perfecte borsten zouden een verhouding moeten hebben van 45 procent borst boven en 55 procent borst onder de tepelmeridiaan. Dit noemt hij dan ook de 45:55 ratio.

Het bovenste deel van de borst zou qua vorm ideaal gezien recht of lichtjes hol moeten zijn en het onderste deel mooi bol en vol. De ideale tepel zou dan weer omhoog moeten wijzen in een hoek van 20 graden.

Zijn streefdoel is 'boobjobs' te perfectioneren en de 45:55 verhouding tot maatstaf te verheffen binnen de plastische chirurgie. Hoe meer borsten afwijken van deze verhoudingen, hoe minder aantrekkelijk ze zouden zijn, los van de grootte.

http://wehoudenvanoranje.blogspot.com/2011/10/de-perfecte-borsten-ook-voor-jou.html

Link to comment
Share on other sites

nou heel leuk verzonnen allemaal,maar de gene die dit heeft uitgelegt,en uitgerekent heeft en zelf dus vind,is behoorlijk egoistisch zeg,hahahahaha wie zegt dat we deze vorm borst met getallen zo mooi vinden,nou ik dus niet154.gif

whahahaha lig dubbel,om die opmerkingen van andere op die site

reacties: blank.gifAnoniem zei laten de meeste vrouwen nu eerst eens beginnen,door zich vrouwelijk te gaan kleden en gedragen.

en zich dan eens druk maken over hun borsten,komen ze al een heel end verder.

17 oktober 2011 07:28 icon_delete13.gif blank.gifAnoniem zei helemaal mee eens. liever iets minder mooie borsten achter een spannende blouse dan mooie borsten achter een slobbertrui

Link to comment
Share on other sites

Haha wel grappig om te lezen.

Ik houd juist meer van bolling bovenop, dit ziet er misschien wel natuurlijker uit, maar is wel leeftijdgerelateerd.

Bij oudere vrouwen vind ik dit bijvoorbeeld mooier, maar als je jong bent vind ik bolling bovenop veel mooier!

Link to comment
Share on other sites

Lol wie is hij nou om te bepalen wat al die vrouwen mooi moeten vinden -_- ...pff..diversiteit in borsten is juist mooi anders wordt het maar een saai boeltje.. :4:

Link to comment
Share on other sites

Mm ze zijn wel heel mooi!! Maar iets meer bolling vind ik zelf ook wat mooier over een aantal jaartjes zijn deze wel erg gezakt hihi :blush:

Nee dit zijn zeker niet de perfecte....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.