Jump to content

BVK : Cee : Oriëntatiefase


Guest Cee

Recommended Posts

Hallo, ik ben Cee. Ik kijk sinds kort mee op het borstenforum. Al jaren heb ik een haat/liefde verhouding met mn borsten, maar ben 2 weken geleden eindelijk naar de huisarts geweest voor een doorverwijzing naar een chirurg. Donderdag 11 juni heb ik mijn eerste gesprek bij het Diakonessenhuis in Utrecht. Ik heb nu cup 70F/65G, maar ze ogen helemaal niet zo groot.. Heb veel last van mn nek en bovenrug. Ben wel zenuwachtig, al van te voren bang dat de chirurg ze ook klein vindt zoals ze nu zijn en denkt dat mijn klachten niet door mijn borsten komen. Ben erg goed in piekeren en van te voren dingen 'invullen' ;)

Fijn om jullie ervaringen te lezen!

Link to comment
Share on other sites

hey cee

welkom hier! ik zag dat je al n berichtje bij mij hebt gezet! lief hoor!

natuurlijk wil de arts je wel opereren gekkie! als jij er last van hebt doen ze dat gewoon hoor! en f/g is echt wel groot genoeg hoor om de opereren de pc zei tegen mij dat je als je cup dd hebt ze het dan ook vergoeden mits je nie te zwaar bent natuurlijk!

ik moest eerst veel afvallen ik ben inmiddels voor mn operatie 21 kg afgevallen en na de operatie kwamen daar nog eens 4,5 kg bij!!

succes hoor met alles!

liefs dianne

Link to comment
Share on other sites

jeetje, knap dat dat gelukt is zeg!! ik ben 1.60 en weeg ongeveer 61 kilo.. ben benieuwd wat de arts er van vindt. wil eigenlijk graag wat afvallen, maar ben eerder 12 kilo afgevallen en de motivatie is er niet 100% op dit moment om nog wat kilo's te lozen.. dus dan lukt het niet he, haha..

maar knap van jou!! hoop dat je snel herstelt van de operatie :D

Link to comment
Share on other sites

hee cee

jouw gewicht is netjes dan hoor!

ik ben 1.78 en woog toen nie schrikken... 114,7 kg

mede door mn medicijnen die ik moest nemen en door het vreten want dat was echt geen eten meer hoor!

maar met behulp van een gewichtsconsulente ben ik dus 21 kg afgevallen

mijn herstel gaat goed! vannacht voor t eerst lekker op mn zij geslapen en nie teveel pijn gehad!

liefs dianne

Link to comment
Share on other sites

Guest ~nail~

hallo Cee,

de borstenmaat verschilt zo, maar het gewicht ook!

dus pin je daar maar niet aan vast....

ik had 75 F en er is maar 300cc intotaal weggehaald en vooral gelift, en ik kreeg ook alles vergoed i.v.m medische klachten.....

zo zie je maar het verschilt echt per persoon!

groetjes BIanca

Link to comment
Share on other sites

Guest Annemieke

En ik had rechts een 70 G en links een 70 E/F en bij mij is er rechts 500 gr en links 300 gr weggehaald. Het ligt er ook weer aan hoe de verhouding klier/vetweefsel is. Klieren wegen weer meer dan vet.

Link to comment
Share on other sites

hey

dan zullen het bij mij vooral klieren geweest zijn omdat er 4,5 kg af is gegaan

maar ben echt superblij met het resultaat een b cup!!! nie te geloven op mn 12 e had ik al n c! haha

liefs

Link to comment
Share on other sites

Net thuis van mijn eerste consult bij het Diakonessenhuis. De arts die daar opereert, dr. Luijendijk, werkt ook bij de Bergmankliniek. Tijdens het gesprek bleek al snel dat de sleutelgatmethode bij het Diakonessenhuis niet wordt toegepast. Dr. Luijendijk zei dat zijn collega van de Bergmankliniek, dr. Laban, hierin gespecialiseerd is en heeft mij doorverwezen naar hem omdat ik blijkbaar een goede kandidaat ben voor de sleutelgatmethode. Ben ik zelf ook wel blij mee! Ga dus nu even de Bergmankliniek bellen. Het gesprek verliep iig erg prettig en de eerste zenuwen zijn nu wel een beetje weg!

edit: Vragenformulier Bergmankliniek terugsturen en dan afwachten tot ik kan komen! Kan eigenlijk niet wachten!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Annemieke

Ik ben ook door dr. Laban geholpen dmv de sleutelgatmethode. Hij heeft echt goed werk gedaan en is een hele aardige man.

Link to comment
Share on other sites

Het resultaat mag er ook echt wezen!! Heel erg mooi hoor, en dat zo snel na de operatie al..!! Moet zeggen dat jouw foto's ook erg goed zijn tegen mijn zenuwen :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Annemieke

Mooi zo! Die enorme blauwe plek is trouwens gekomen doordat ik een nabloeding heb gehad terwijl mijn drain niet werkte. Normaal gesproken krijg je die dus niet erbij ;).

Link to comment
Share on other sites

Guest Setteh

Hey Cee!

Ik krijg 16 juli m'n bvk bij dr. Laban. Ik ga dan van een 75 E/EE naar een ? geen idee nog. Hoop dat ze vooral gewoon gelift worden... Maar, dr. Laban is echt super aardig en zal je ook onwijs op je gemak stellen. Geen zorgen dus ;).

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Dr Laban, hoor ik wel goeie verhalen over. Heb hem ook een keer op tv gezien, volgens mij best een aardige man hoor!

Wel lekker dat je een datum hebt, ga je in ieder geval een stap in de goede richting zetten haha :P

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.