Ga naar inhoud

BH sluit niet aan op borstbeen


Aanbevolen berichten

Hoiiiiiiiii,

Ik heb een vraagje. Inmiddels ben ik 7,5 week PO en ik heb moeite met het vinden van een goede bh.

Bijna alle bh's in 75E sluiten niet aan op mijn borstbeen. Als ik gewoon sta kan ik mijn vingers er tussen leggen, maar als ik diep inadem komt de hele beugel aan de binnenkant van mijn lijf af. Hebben jullie dit ook?

Daarnaast heb ik met de 75E bh's, dat je net mijn tepel niet ziet. Als de bh iets naar beneden zou zakken, zou deze er bovenuit komen. De cup van een 75F is volgens mij weer te groot :S

Lastig! Ik draag nu nog steeds mijn HEMA sportbh haha.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dénk je dat je 75F niet past of past het daadwerkelijk niet. Want als je tepels er bijna bovenuit komen en de beugel afstaat, dan lijkt het me toch wel dat je bh gewoon te klein is!

Heb je een foto van een 75E bh? Wat is je ondermaat? wat is je bovenmaat? (kijk anders even op www.bhmaat.nl)

Ga anders eens naar een goede speciaalzaak om je daar te laten adviseren!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan vanmiddag wel even een foto maken :)

Ik ben zowel bij de Hunkemoller als de Livera geweest, maar ze raden mij allebei iets anders aan.

Hunkemoller geeft aan dat ik omvang 70 moet dragen, terwijl Livera 75 aangeeft. Het zal ook wel per merk verschillen natuurlijk. De dame bij de Livera vond de 75E mooi zitten, de dame bij de Hunkemoller vond die bh's niet mooi zitten omdat ze van mijn lichaam af staan. Dus nu weet ik het niet meer :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

@minimouse: is je onderomvang tussen 70 en 74 cm? Dan zou in principe 70 omvang het beste zijn. (ze adviseren dan vaak 75 omdat het in 70 lastig is grotere maten te vinden).

Als je inderdaad onderomvang 70 zou moeten hebben zou het 70F of 70G worden (cupgrote is dan gelijk aan 75E/75F) maar dat kan je vanaf de computer natuurlijk moeilijk beoordelen. Ik zou ipv hunkemoller of livera eens naar een echte speciaal zaak gaan. Daar zijn vaak merken die gespecialiseerd zijn in grote cupmaten en smalle omvangsmaten, het namelijk nog niet zo makkelijk daar een goede bh voor te vinden.

Trouwens kan je maat ook per merk verschillen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

als de beugels niet aanlsuiten is de bh te groot van ondermaat,of te klein van cups,of je borsten zijn nog niet goed ingedaald,ik had dus dit probleempje ook,geen enkele bh zat me goed en de beugels stonden van me lichaam af,zit vreselijk!tot me borsten waren ingedaald,toen heb ik me eens opnieuw laten opmeten en zo kan je de juiste bh beter zoeken :rolleyes:

je kan ook ff zelf opmeten,met slap meetlintje,de ondermaat moet je wel strak nemen,omdat een bh na een tijd uit kan rekken tot wel 5cm(ligt aan matriaal) dus heb je bijvoorbeeld 72cm,moet je liefst een 70 ondermaatje nemen,en geen 75,kan wel natuurlijk,maar beter is dan de 70

SUCSES

greetzz moontje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Thanks voor alle tips! Ik heb mezelf een tijdje terug opgemeten, ondermaat is 72 en bovenmaat is 94. Dan zou 70 eigenlijk het beste moeten passen, maar van sommige merken is 70 voor mijn gevoel veel kleiner en zit het wel erg strak.

Ik ben op zoek gegaan naar 70F, maar dat is niet de meest makkelijke maat dus ik weet ook niet of die goed passen.

Maar het moet dus gewoon altijd goed aansluiten op je borstbeen, hoe je ook staat?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Blonde Dollie

Als je in stadje P bent even bij Lincherie of Livera binnenlopen, die hebben van Sapph en MD 70F beha's. Gewoon even aanpassen, kost niks en dan weet je of ze goed zitten!

Succes!

X

Link naar reactie
Delen op andere sites

shoppen vanuit je luie stoel, nadeel de verzendkosten, voordeel lekker thuis alles passen en als je alles retour stuurt dan geen verzendkosten.

De link is al voor de maat 70F

http://www.wehkamp.nl/damesmode/lingerie/bh-collectie/C21_1A3_A32/#&&KW8=&KW5=7300&SM=0&ML=&KW4=_&SKC=&PRmin=5&KW1=&M=31&PRmax=90&MK=&KW7=&F=1_2_19_4_17_22_

Knuf shoompie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ook nog een leuke marlies dekkers in 70F liggen dus als je weet of het was is geef je maar een gil ;) De Halo heb ik nog liggen. sapph valt trouwens wat kleiner volgens mij!

maar 72/84 klinkt inderdaad als 70F!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@minimouse: ik denk dat ze gewoon te klein zijn!! Zeker die blauwe want op die foto van onderop zie je duidelijk dat de borst over de cup komt. En die grijze is ook aan de kleine kant denk ik, maar het kan zijn dat 75F daar weer te groot is, soms val je ook net tussen maten in. Maar ik denk dat beide je te klein zijn en die blauw sowieso veel te klein!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoiii,

Dat zou inderdaad ook wel kunnen. Ik ging even op internet opzoeken hoe je dat precies kon zien en ik las iets over naar voren hangen en dan flink met je tieten schudden. Als ze dan in de cups blijven zitten is hij niet te klein. Bij mij ploepten ze wel uit de cups, dus ik denk inderdaad dat ze dan te klein zijn.

Wel jammer, want ik vind die blauwe erg mooi en ze hebben hem niet in F. Die andere zal wel gewoon geen geschikte bh voor mij zijn. Lastig hoor, dat winkelen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey meisje

Ik zie dat we dezelfde maten hebben ik onder 73 boven 94

Ik heb veel bh's maat 70E maar met vulling of push up moet je echt kijken voor een 70F

Net als jou heb ik wanneer de omvang wat groot is of de cup ietwat klein dat ie zo gek van mn lichaam af staat. Even zoeken dus! :136:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@minimouse: hunkemoller valt klein dus daar kan je 70G proberen, daar hebben ze wel een paar dingen in. Sapph heb je, moet je gewoon testen of dat voldoende steun voor je geeft. Volgens mij vallen die ook klein!

Verder heeft volgens mij Marie-Jo ook nog wel eens 70F, Freya (www.freyalingerie.com) is echt een fijn merk! Dan heb je nog Curvy Kate, Panache, Prima Donna. En als je straks meer PO bent en van bepaalde merken je maat weet kan je ook veel leuke dingen (en veel goedkoper) bestellen via Ebay of andere websites uit Engeland.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.